Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Miért egy átlagos kapcsolat alapja a másik tulajdonlása?Szerintem nem.
A másikat szerintem nem tulajdonítod ki,csak elvárod tőle a normákat,ne csaljon meg stb...de ettől nem tulajdonítod ki...csak azt várod el amit te is adsz...
Ha a másiknak nem adsz elég szabad teret és kitulajdonítod akkor le fog lépni...stb...
szóról szóra.
:)
nya, végülis mindenki élje úgy az életét hogy jól érezze magát benne és ne bántson mást :O)))
mégegyszer , utóljára : jó éccakát :O)))))
nem is akarom meghatározni a változását, de nem hiszem hogy a nyitott házasság ezen segítene...:O))
elfogadom a változásait, még ha nem tetszik akkor max. szóvá teszem...:O))
ez a te elképzelésed, igen, másnak meg más.
jó éjt.
én így sem tulajdonítom magaménak a páromat, és tudatában vagyok annak hogy bármikor jöhet vki aki elveszi tőlem, és el is engedném....én úgy gondolom hogy minden házasságban , kapcsolatban, a közös életen kívűl hagyni kell a másiknak egy kis magánéletet hogy ne fulladjon bele....az teljesen elég...nem azt hogy fogjál magadnak mást és segítek ajándékot venni neki ...:O))
de én megyek is aludni, mielőtt Doki megjön :O))))
jó éjt :O)
nem tudod mehitélni egy külső kapcsolat milyenségét, a szeretet, szerelem súlyát.
Neked rossz lenne, te nem ezt az elvet vallod, ettől még nem lesz jobb vagy szebb a te kapcsolatod a másik emberénél, csak más.
gondolom a több partner színesebbé teszik, a felek pedig nem a monogámiát tekintik a kapcsolatuk sarkkövének, nem ez a lényeges.
Annyiféleképpen szerethetünk, nem?
sztem nem jellemzőbb
saját tapasztalat, h egy pasi könnyebben bevallja/bevállalja.. egy nő kerekre zárt szemekell is körömszakadtáig tagadja.. talán maga előtt is
szerintem nem darázfészek, én nem várom el, hogy az emberek általános elveket valljanak a lényeges, mint írtam, hogy akit érint ugyanezt vallja.
Léteznek jól működő, őszinte, nyitott házasságok...persze az ego miatt nem túl sok.
"Azt gondolom, hogy ha egy pasinak női meztelen képeket mutogatsz, akkor felizgul (bocsánat, ha vulgáris vagyok), egy nő ettől még nem ugyanúgy."
Én ezzel nem feltétlenül vagyok így. Akármikor végignézem például a nudista strandon akár az összes nőt is anélkül hogy felizgulnék. Persze ha akarom fel tudom izgatni magam képtől is, meg sok mindentől, de az inkább agyi tevékenység, fantázia eredménye, nem csupán a kép látványától van. Ha nem akarom nem izgulok tőle.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!