Miért (beszélgetés)
Tényleg pusza, mert még bótba is kell mennem.
Jó volt dumcsizni. :-)
Nakedbike! Veled is! :-))))))
Majd meglátom. Most már kibírom, ha eddig bírtam. Most éppen nincs is gondom.
Na elfogyott a 3 liter. :-)
Olyan vagyok, mint egy törpe vizierőmű.
Csá-csá!
Ühüm.
Volt 1 bakim ma, meg egy hölgynek a csatolt dokumentum helyett csapot-at mondtam (röhögtek a kollégáim, hogy hol jár az eszem), de belefér.
Lépek Kedves! Szép estét és hajrá, már nem sok van hátra. Szerintem én hamar lefekszek megiszom a mályva+naribőr elleni tea keverékem és csu-csu.
Csak csubitlanítani kellene még, de nemtom, hogy lesz-e kedvem hozzá.
Kíváncsi vagyok, hogy holnap mennyi leszel. Viszont, ha utána hétvégén feljebb megy, ne keseredj el!
Arra jó, hogy tisztuljál, meg hogy összeszűköljön a gyomrod.
Én nem vizet iszok. Vízzel nem bírnám.
Annyira nem érdekes a dolog.
Másfél pohár és megvan a 3 l.
Volt még 1 3in1, 1 capuccino, 1 kávé.
Ha van hozzá türelmed, keress rá a naplómban. Ribike-ként emlegettem. :-(
Persze, hogy nem nagy, csak Ő annak tartja. A gyermekem combjára fel nem menő farmer rámegy. :-)
Nem almás, de most nem emlékszem, hogy melyik.
Hihi.Nekem mind1 milyen,csak ehetnék.:)
Mi történt a barátnőddel?
Én is kiterveltem már,hogy mit csinálnék hétvégén.Rántott karaj lett volna,görög salátával,meg kókusz golyók.De mivel új ötlet adódott,ezért nem kell főznöm,megyek hétvégén Debrecenbe.Melyik muffint?Az almásat? Nem hiszem,hogy annyira nagy lenne a combja,ha ő is jár futni.:)
Az más! Pasi miatt nem! :-)
Anno volt "barátnőmmel" csináltam először 3 napig. Egymásért. Edzésen majd elájultunk, de jót röhögtünk egymáson. Azért soxor fáj, hogy nincs már. :-(
Én édesre vágyom.
Holnap csinálok pudingot. :-) Vagy a madártejet.
Aztán hétvégére a muffint gondoltam. Adok a drága, imádott, vastag combú, lkött hugimnak is. :-)
Ma?Mit ennél meg szívesen?Én azt a sonkás,sajtos muffint még mindig.:P
Én is éhes vagyok!
Most miattam ne csináld,magad miattad csináld.Ezt mondtad embernek is.:) Igaz?Ne más miattad...
Csak natúr.
Néha szoktam tepsiben is sütni, akkor teszek rá sajtot.
Jó arra gondoltam.:)
Mivel eszitek?
Hát hadi lábon,van mikor megszédülök akkor iszok és mindjárt jobb lesz.Hát futni nem megyek,esetleg valami erősítés a hernyóba.Most járok másfél liternél.Még rám fér az itóka.Szaunázni csak 6tól lehet menni.Szoliba meg utána megyek,ne legyen felesleges.Annyit megyek a Toalettbe,hogy öröm nézni.:D Tegnap meg összesen egyszer voltam.
A bundásat jobban szeretem. :-)
Hogy állsz? Szauna? Szoli? Gondolom futni nem mész. Én sem.
Munkaidő végéig meglesz a 3 lityi lötyi. :-)
Hmm,az ilyen halas pástétomos dolgokat nem szeretem.max.rántott hal,meg halászlé,pástétomba meg csak májkrém féleségek.
Budás kenyér??:)
Nagyon szeretem. :-)
Halas pástétom pirítóssal?