Miért ér többet egy gyermek egy több gyermekes családban? (beszélgetés)
És ha még is sikerülne,nem tudni meddig van munkája!
Most divat ez a pár hónapos alkalmazás!:(
Ismerősömnek 4-ből 2 megmaradt, és osztódott.
Titkolta, és szégyellte, hónapokig színészkedett, nem akarta hogy tudjanak róla. Senkitől nem fogadott el segítséget, se orvosok, se védőnő. direkt nem olvasott egy könyvet sem, azt mondta, azokban csak hülyeség van. Miután megmaradtak a babák, mintha mindent elkövetett volna, hogy elvetéljen. Egy gyereket akart, nem négyet.
Aztán mire baj lett, már késő volt, és hiába feküdt, koraszülés után egy meghalt.
A 3 kisfiú már elmúlt 3 éves, az egyik süket, a másik szinte néma, a harmadik Dawn kóros.
Csak hogy akarnak így népességnövekedést?
Lassan már az első babát is meggondolja 3-szor egy fiatal!
Persze, hogy nem értik...
Nekik mindenük megvan, gazdagok. A mai világban pedig a pénz nagy úr. Nem foglalkoznak azokkal, akik máról holnapra élnek, vagy épp azzal mi kerül holnap az asztalra.
Sajnos lombikkal sokszor túlzásba esnek. Mondjuk ennek az is az oka, hogy félnek, hogy nem tapad meg egyik sem. Főképp azoknál, akik már előtte is jártak sikertelenül.
De ez nem változtat a tényen, hogy ugyanúgy járna a dupla GYES, hiába nem egyszerre születtek. Attól ugyanannyit kell rá költeni. Pont mint a CSP-nél... De az igazságossággal nem igazán foglalkoznak azok, akik ezt kitalálják.
Részemről sincs szó sehol a sajnálatról. Persze, hogy nem sajnálom senkitől.
Csak olyan igazságtalan ez az egész... Lassan már minden. :(
...és havonta cincáltam magammal mindenhová a kicsit, a másik meg a pocakomban... háziorvos, nőgyógyász, UH, vérvétel, védőnő, emelgettem a buszra a babakocsival együtt amíg baj nem lett.
...másnak meg lombikkal lett 4, de annyira felelőtlen volt, hogy majdnem meghalt az összes.
Nem más a kiadás. Nem vitatkozok.
Az én legkisebbemnek nem volt annyi joga, mint az ikreseknek. Ennyi.
De ezzel nem vagyok egyedül.
Lehet, még én is megtapasztalom a dupla Gyes-t
;)))
NEM az ikreseket bántom, de semmivel se költöttem kevesebbet a két kicsire, mintha egy napon születtek volna.
Ennyi erővel, miért van több joga a testvérével egy napon született gyereknek, mint amelyik nem született egy napon a testvérével?
Nem ér annyit....
Pár év kell ahhoz, hogy kiderüljön ennek a lépésnek a hatása. Az általad említett megoldás esetében sokkal több időre lenne szükség.
Amúgy a foglalkoztatás növekedésének megoldásán is dolgoznak.
Valami mást próbálnak, hisz a vak is látja és tapasztalta, hogy ami volt az rossz volt.
További ajánlott fórumok:
- Három- és több gyermekes anyukák beszélgessünk!
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Szerintetek megviselhet egy párkapcsolatot, ha sérült gyermek van a családban?
- Egy gyermekes szülők
- Mi lenne az az egy (CSAK EGY!) tanács, amit egy frissen szült, első gyermekes anyukának adnál?
- Miért utálok dolgozni, mióta 2 gyermekes anya lettem?