Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén? (tudásbázis)
Ha elégedett lennél, itt lennél? :)
Ahhoz hogy izmosodj, nem kell véresre izzadnod magad. Megfelelő táplálkozás mellett nagyon hamar látszik az eredmény. :)
Én, ha belenézek a tükörbe, elégedett vagyok, csak azt nem tudom, a nők hogy állnak hozzám igazából.
Annak nem örülnék, ha kizárólag úgy tudnék nőt meghódítani, ha táplálékiegészítőket szednék és minden nap véresre izzadnám magamat a konditeremben.
A 185 cm nem rossz, bár lehetnél magasabb is. :)
De a 65 kg, pláne ha izmos is vagy, nagyon kevés, mert ugye az izom nehezebb is. Kicsit tényleg fel kellene szedned magadra, bár ha lőnél be képet nekünk, akkor jobban látnánk, miről is van szó. Nem szükséges, hogy a fejed rajta legyen. Elég lesz egész alakos, alsógatyában is. :D
Az én férjem magas, vékony nekem az ilyen típusú férfiak tetszenek, a nagydarab, izmosak pl. egyáltalán nem.
A barátaink között többen is ilyen alkatúak, nem vettem észre, hogy gondjaik lennének a párkereséssel.
:)
Nekem nem jönnek be a túl vékony pasik és a kövérek sem, és nőben sem szép szerintem sem a vékony, sem a duci. És azt hiszem, azaz tudom, hogy szoktam megjegyzést tenni a vékonyságra. De azt hiszem nem bántóan:)
2 éve jött egy kollégám, aki 190 magas és nekem nagyon vékony. Mondtam is, hogy a magassága tökéletes, a hangja is, de kicsit híznia kellene, így egyen többet. Épp a napokban újságolta, hogy amióta ismerjük egymást 4 kilót hízott:))))
De ez a fiú pl. kövér a legújabb kollégánkhoz képest. Na ő aztán tényleg sovány. Ő is 190 körül van és a csípője, jó ha van 60 cm! Neki is mondtam a napokban, hogy ha nem csak húslevest enne, akkor talán hízna is.:) A következő "beszólásomat" is elterveztem már:)
Fogom neki tanácsolni, hogy nézesse meg a pajzsmirigyét, illetve azt, hogy nem bélférges e. Remélem nem sértődik meg. Arra nem lehet panasza, hogy a nők nem állnak szóba vele, hiszen én is nő vagyok:))))
További jó hízást!
Sziasztok!:)
;-)
Hát olyan vagyok én?!:)
Vicctől eltekintve, eszembe sem jutna!
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem
- Szerintetek jogos a férjem felháborodása? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?