Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz? (beszélgetés)
A tartalom mögött semmi nincs. :) Csak beszélsz, beszélsz, bla-bla. Vádaskodsz, merész kijelentéseket teszel mindenféle igazságtartalom nélkül, majd amikor szépen megkérlek mutasd meg, hol írtam olyant, amivel vádolsz, elkezdesz mellébeszélni, terelsz.
Amikor valaki olyant ír a hsz-edre, ami neked nem tetszik, megfigyelted már magadat? Tedd meg kérlek! Próbáld meg kívülállóként! :)
Én szépen leírtam, hogy az általam ismert fiatalabb pasikat mi vonz az idősebb nőkhöz az Ő elmondásuk szerint. Te ezt félreértelmezted, hogy szándékosan vagy sem nem firtatom, majd elkezdtél személyeskedni és ha megfigyeled magad, minden alkalommal ezt teszed. :) Ez egy sablon nálad, előre lejátszható, hogy mire mit fogsz lépni. :)
Leereszkedni? Mar miert gondolod, hogy rad valaki felnez? Miert gondolod mindig, hogy neked kell leereszkedned masokhoz?
Erdekes, en nem csalodtam benned, mert mar a kezdetektol fogva azt gondoltam, hogy semmi kozom hozzad es nem erdekel, hogy mit gondolsz rolam.
Es folytathatod, tanarneni, mar megint ez a "masold be, ertelmezz, tudsz olvasni, bla bla bla...
Semmi uj:))) es tenyleg semmi ertelmes, mert akarhova irsz, mindig elkezdesz szemelyeskedni.
Szar érzés, amikor azt írják, amit te szoktál? :D Tudod, hányszor láttam már? De te tényleg csalódást okoztál, mert valóban nem tudsz értelmezni. Ugorj neki még párszor, talán sikerül. :)
Nos, csak, hogy megnyugtassalak, a környezetemben még csak hasonló ember sincs, akihez ennyire le kellene ereszkedni. Mondjuk olyan sem, aki ha nem azt hallja, amit szeretne, amit elgondol, akkor elkezdi sértegetni a másikat. :D Cseppecskét kicsinyesnek találom, de nem vagyunk egyformák! Hááááála égnek. :)
Miert, ki az okos, te??? Ez klasszikus...csak mert sokan jobban neznek ki mint te, azok mind csak hulyek lehetnek, nem?
Muhaha:DDD
Te az eletben is ilyen szajbaragos, tanarnenis idegbeteg stilusban beszelsz?
Mert komolyan, ahanyszor nem tudsz mit mondani, elkezded a mondokadat, hogy mindenki tanuljon meg olvasni, senkinek nem vilagos semmi, figyeljen oda, olvassa el meg egyszer, jart-e iskolaba, ovodaba, stb.stb.
Megkerdezhetem, vajon szingli vagy-e? Mert ha nem, a pasidat szentte avatom:)))) Ha meg szingli vagy, remelem tudod, miert...
Ki milyen hiányt szeretne pótolni... :D
Egyébként; itt sem a kávé a lényeg ;).
Ebből is az derül ki, nem vagyunk egyformák.
Sztem a legszebb hatvnas nő Ungár Anikó. Nála a pasik alighanézik a korát.
Igen, tudok, a közvetlen környezetemben csak 2 van, a tágabb értelemben vett környezetemben sokkal több. De élő, hús-vér emberekről van szó, nem szappanoperákról beszélek, nem realityk, vagy kisvárosi pletykák, hanem tényleg 15-20 évvel idősebb nőkkel együtt élő 30-as pasasok, akiket én sem rúgnék ki az ágyamból.
Jó, mondjuk nem csóró nőkről van szó, szóval a pénz biztos, hogy számít, de ettől függetlenül érzelmi szálak is vannak ott
Nincs gondom, igazad van, a témához kell hozzászólni.
Ismétlem, nem hiszek ilyen szerelemben. Nem is tudnék erre egyetlen példátsem mondani. Te talán tudsz ilyenről ?
szted, hogyí lenne helyes ?
Még egy variáció : Mi vonzza a nőket a náluk jóval idsőebbférfiakhoz ?
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Kihasználom a férfiakat?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Büntetnéd-e az olyan férfiakat, akik nem törődnek gyermekükkel?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Mi vonzza a férfiakat a hoxa portálra?