Mi volt életed legkínosabb helyzete? (beszélgetés)
Az ember nem túl racionális lény, és sokszor csinál olyat, aminek látszólag az égvilágon semmi értelme nincs.
Például rendkívül előnytelen fotókat posztol a közössegi oldalakon, vagy megállás nélkül fúrja a főnök legjobb haverját. Biztos ezeknek is megvan a pszichológiai magyarázata, ha más nem a hülyeség.
Beugrott mégegy:
Rokonom kölcsönvette az egyik pár csukámat, de nem szólt róla és ami gáz, hogy ki sem mosta maga után, pedig mindig büdös a lába és nem gyengén. Mikor felvettem nem volt büdös a cipő, legalábbis nem érződött (nyilván fel sem vettem volna úgy), csak a lábam hője kezdte párologtatni. A suliban éreztem meg óra közben, ahogy félig a padon feküdtem (úgy kell azt... 😆), hogy fel-felcsap a cipőmből a bűz. Nem tudom érezték-e az osztálytársak is, mert nem mondtak semmit, de valószínű, szóval aznap méterekre elkerültem mindenkit a szünetben (tornacsukára nem tudtam lecserélni, mert nem volt bent tesi cuccom.) A leggázabb nem is a suliban volt, hanem amikor hazaérve gyalogoltam fel a lakásba és belefutottam a lépcsőházban egy a lépcsőn ücsörgő, szintén kamasz párba. Mikor felsétáltam mellettük, hallottam, hogy suttogta egyik a másiknak; "érezted milyen lábszaga volt?" Ha ez nem lett volna elég gáz, másnap megint ott ültek, mikor mentem fel és egyből felpattantak, mikor megláttak, gondolom azt hitték megint olyan büdös lesz körülöttem.
Kerti partin a nővéremnél. Álltam a grillnél sörrel a kezemben, fut felém a 9 éves unokaöcsém, megbotlott és az én rövid nadrágom szárában kapaszkodott meg.
Csak a térdemig rántotta le és az alsógatyámat félig.
További ajánlott fórumok:
- A duci Jucik hátrányos helyzete
- Rokonok, ismerősök nehezítik a helyzetem
- A mai szépségipari állások és a kozmetikusok helyzete
- Szerintetek kinek volt igaza és ti hogyan kezelnetek egy ilyen helyzetet?
- Szerintetek mi a legkínosabb megjegyzés, amit egy pasi egy nőtől kaphat az ágyban?
- Állásinterjúkor a felvételizőnél a nagyszülők helyzetét, volt életét is figyelembe veszik?