Mi tévő legyek? Hova forduljak? (tudásbázis)
6. ildike0523
2013. nov. 12. 11:26
Megjártam a szájsebészetet. Gyökérkezelés történt - iszonyatosan fájt illetve még mindig fáj, de túl éltem. Az a baj, hogy bevan gyulladva az állkapcsom, az arcüregem meg a fülem is.
Köszönöm a kedves hozzászólásotokat.
5. Z.Györgyi (válaszként erre: 4. - Ildike0523)
2013. nov. 12. 09:04
Akkor kitartás. Biztos eléggé fájni fog, de utána jobb lesz.
4. ildike0523
2013. nov. 12. 08:53
Fogadnak a szájsebészeten. Igaz csak 11-kor, de már alig várom.
Györgyi tudod az a baj, hogyhiába szedem a Dalacint meg mellé Fortedolt nemhogy jobb lenne, hanem egyre rosszabb.
3. Z.Györgyi (válaszként erre: 1. - Ildike0523)
2013. nov. 12. 07:56
Nekem nyáron huzattól gyulladt be a fél arcom. Fájt a fülem, a szemem is tőle. A sima háziorvosi ügyeletsen (mivel fogorvosi ügyelet nem volt) szintén dalacint írtak fel, illetve donalgint fájdalom ellen. Kb 4 nap alatt múlt el tőle. Amíg be van gyulladva nem igazán tudnak vele mit kezdeni, addig az érzéstelenítő sem hat.
2. 63d6abf1d7
2013. nov. 12. 06:33
Hívd fel a fogorvosod, vagy menj másikhoz.
Gyógyulást Neked!
1. ildike0523
2013. nov. 12. 06:31
Begyulladt a fogam még pénteken. Voltam fogorvosnál, írt fel Dalacin 300 mg. 3x1 kapszulát és kaptam időpontot november 18- ára gyökérkezelésre. Viszont tegnap óta fáj az állkapcsom illetve a fülem is a fogamon kivül. Milyen szakrendelésre mehetek a problémámmal?
Válaszokat előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Hova forduljak, ha a párom exe tönkre akar tenni minket, gátol a pici sétáltatásában?
- Bírósági ítélet ellenére az apa egyáltalán nem fizet gyermektartásdíjat. Hova forduljak?
- Leégett a házam, most hova forduljak?
- Közgyógyom 6000 Ft havonta, a gyógyszereim 21600 Ft, ki tud segíteni, hova forduljak? Rokkantnyugdíjam 56000, özvegyivel együtt.
- Hová forduljak Candidával?
- Kislányom csúnyán köhög.Voltunk már több orvosná(gégésznél is)l de nem talált senki semmit.Hova forduljak hogy megszűnjön a köhögése?