Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet? (tudásbázis)
SZIa!
Nekem már többször volt ilyen vagy ehhez hasonló tünetem! Nálam mindig vesemedence gyulladást diagnosztizáltak. Irány az ügyelet. Nem vicc!!
Később láz is társult hozzá. Gyógyulj meg mihamarabb!!!
Ha vesekő, akkor a folyadékkal mozgatod a követ, és még jobban fog fájni. Nem lehet vicelődni vele, mindenképp menj orvoshoz, nem tudhatod mekkora a kő.
Ha viszont másvalami, akkor azért....
Vesekő v vesegyulladás.
A kő is irtózatos görcsöket tud csinálni.
azert irtam, h amikor az volt egyszer az maskepp nezett ki..
Ugy erzem foleg az az oka ennek az egesznek, hogy napi 1-2 pohar folyadekot iszok csak..egyszeruen nem erzem, h szomjas vagyok..
Nagyon rosszul voltam az ejjel..elore azt hittem valami epegorcs, mert meg regen egyszer volt ehez hasonlo fajdalmam..de akkor inkabb elolrol sugarzott hatra...es hanyas, rosszul let kiserte.
Most meg olyan eross szurassal kezdott a derekamba, hogy mozdulni nem tudtam, majd elo ment a hasam jobb oldalara, combomba, fenekem, mindenhova...egesz ejjel rosszul voltam. Ma meg eszrevettem, h veres a vizeletem.
ha veseköved van és begyullad, az borzasztó fájdalommal jár.
Menjél azonnal orvoshoz.
Szia!
Szerintem a vesével van gond. Gyorsan el kell menni Orvoshoz!
Nehogy nagyobb baj legyen belőle4!!
További ajánlott fórumok:
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Ideges fájdalom a lábszárban. Mi okozhatja?
- Alhasi és kismedencei fájdalom-mi okozhatja?
- Vándorló fájdalom, mi okozhatja?
- Mi okozhatja férfiaknál a hónalj árokban a nyirokcsomó gyulladását, ami a vállba kisugárzó fájdalommal párosul?
- 3 hete szedek Meforal tablettát, és mostanában nagyon puffadtnak érzem a hasam és derékfájdalom is gyötör. Okozhatja ezt a gyógyszer?