Mi lesz veletek lányok?Ki mit választ?Joshi vagy Mónika? (beszélgetés)
Na a mai Maunika show-ban Erzsike néni viszi a pálmát...Szereti a gyerekeit,,,,Ó HOGY NEM SZAKAD RÁ ARRA A RETALDÁLT MAJOM ALKESZ POFÁJÁRA AZ ÉG....Megint felhúztam magam.Ez kell az én vérnyomásomnak.... .-))
Zsolt a jó fej....
Húha gyerekek ez igazán komoly dillema lehet! Nem lehet eldönteni , hogy két ökörség közül melyiket nézzétek! Ez , véleményem szerint ugyan olyan ökörség, mint a Barátok közt, csak nem tudom ott hova tűntek a barátok?!
A lényeg a lényeg, nem nézek ilyen agyromboló marhaságot, szerencsére a páromat is sikerült leszoktatni róla. A nagypapa nézi, ő 83 éves. Próbál "értesülni" a mai fiatalok gondjairól
ma sem nézi több nő,mint tegnap... :-(( alig van nézetsége.
Mi a Mónikát nézzük.
Ez is az én témám.Gyűjtöm a véleményeket,hozzászólásokat.Mindenki azt mondja,"én nem nézem,olyan idióta a műsor"akkor hogy lehetnek már ott évek óta ha nincs nézetsége?
Hétfőtől egyidőben lesz a 2 műsor.A JÓZSI is 17.25 kor kezd.A tv2 megversenyezteti JÓZSIT MONCSIKÁVAL?
Hű! Én ezek közül egyiket sem nézem, nincsen rá igényem.Ezek kamu műsorok, mégis rengetegen nézik.
Inkább TvDeko, TvPaprika, Spektrum vagy valamilyen állatos csatorna. Egy értelmes ismeretterjesztő- vagy dokumentumfilm jobban leköt. Persze vannak sorozatok amiket én sem hagyok ki: Dr. House, Jóban rosszban és a Született feleségek, vagy régebben a Hősök.
Tudom,csak már elég ciki,mindenhol ebbe belebotlani,akár magamra is vehetném,de most nincs kedvem!:)))))
...örülök,hogy hiszel a nejednek!
apám azt mondta,mindig,Nőben,kutyában ne bízzon senki!:))))
Győzikével semmi bajom!
Batiz András felesége,Kriszta is roma---személyesen ismerem őket,Varga Izabella--barátok köztös Nóra,is az!És én magam is az vagyok!Tehát én sem tudom!
sajnálom ha csalódást okoztam!:)))))
Nem tudok róla hogy levennék Maunikát.Szerintem marad a műsora,mert a sok idióta igényli.
Na már beugrott a fejembe az idióta szóról a Győzike!!!Hol a puskám? :-))
Miért van úgy,hogy a Magyar emberek szeretik a roma műsorokat, és a műsorvezetőket is?Ezt komolyan kérdezem...
Valóban!:))))
...amúgy utálatos mind a két műsor,de állítólag a mónikát leveszik jövő hónaptól!vagy nem?
Sok hölgy azt mondja hogy nem nézi ezeket a remek műsorokat? Miért hazudnak?
A "Maunika"műsora tele van ágról szakadt fogatlan cigókkal,
A "Józsi" pedig ki tudja választani a legízletesebben beszélő magyar embereket szerényke műsorához.Pedig Ő sem teljesen "madarska gyétyí"De Ő is nagy előszeretettel vendégelteti meg a "TESTVÉREIT" :-))
Nekünk 60 csatornás a tv-nk
Nem hinném hogy csak ez nézhető.Majd választok mást, ami érdekesebb.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Fiúk, Lányok veletek is történt hasonló eset már?
- Miss Earth Hungary címre miért nem szebb lányokat választanak?