Mi kell egy tápszeres babának? (beszélgetés)
Sztem mindig jó ötlet. Éppen elég teendő van egy kisbaba mellett, így legalább nem kell forralni.
Bár, a vízforraló se rossz.
Igazából mi azért döntöttünk a babavíz mellett, mert az itteni víz iszonyatosan vasas:(
A gőzsterilizáló az a mikrós... bocsi rosszul fogalmaztam...
Olyan 6500-7000 Ft-ba kerül az Aventes.
Szia
Aventnek van újszülött szettje, mi azt használjuk.
De amúgy 2 db nagy üveg, 2 db kicsi van. Amire figyelj, hogy BPA mentesek legyenek és ha avent mellett döntesz, akkor 1 lyukú legyen a cumifej.
Mi sosem jártunk úgy, mint Dinuss, viszont a Tommeenek az anticolicos cumijával igen. Az sokkal gyorsabb kifolyású és pici fiam valszeg nem tudott olyan gyorsan nyelni, így mind a ruhájára ment.
Mi használunk sterilizálót+ 1 héten 2x kifőzök mindent.
Ja és vízből a Jana babavizet használom, így legalább annak a forralásával nem kell bajlodnom.
Szia!En is az aventest hasznaltam de ma mar biztos nem hasznalnam!Egy nagy kalap kaki!Ha nem jol zarodik a cumi az uvegre (nem a te hibadbol) akkor folyik a baba nyakaba a cucc...Utaltam ezert es csalodtam is benne,hogy ahhoz kepest,hogy avent ilyen hibaja van!!!!
Lecsereltem TommeeTippee cumisuvegre es sokkal jobb!!!Ilyen baleset egyszer sem fordult elo es a cumi resze sokkal jobba hasonlit egy mellhez.
Mennyiseg pedig: tuti kell ket uveg tejes (tapszeres) es ket uveg teas.Mindenkeppen az egyes cumival kezdj.
Szia!
A kisfiam ugyan nem első perctől tápszeres, de nem tudtam sokáig szoptatni, 3 hetesen már csak tápszert kapott.
Mi Aventes üveget, és cumikat használunk. 2 db üveg, újszülött cumival. Sterilizálni először naponta többször, lehetőleg minden etetés után, amíg olyan pici. Mi szintén Aventes gőzsterilizálót használunk. Meg kell egy edény, amiben forralod a vizet, az is legyen kiforrázva.
Szia,nálunk a MAM vált be mint cumisüveg az Aventos az van amikor folyott,könnyen lehet tisztítani a mamosat.A nagylányom csak az aventos cumit fogadta el az ikrek pedig csak a mamosat.
Cumisüvegek:Nekünk volt 2 nagy 260 ml s egy 160 ml az ikreknél pedig a duplája :-)
Sterilizálás az elsőnél sokáig sterilizáltuk a cumisüvegeket kb addig amég nem mászott utána már úgyis mindent a szájukba kapdosnak.
Szia!
mi az aventes cumisüveget használtuk,és bevált.minden etetés elött forraltam vizet a tápszernek.a cumisüveget a legelsö,és a további használat elött ki kel fözni,vagy sterilizálóba tenni.remélem tudtam segiteni.
szia
az én fiam is tápszeres volt.
avent cumit használtunk,nekünk nagyon bevált!Igaz próbáltuk a nuk cumit is,de azt nem figadta el a fiam.Én ki főztem mindent egyszer 1 héten.Szerintem ennyi elég
További ajánlott fórumok:
- Egy 4 hetes babának, hogy kellene telnie egy napjának?
- Mennyit kell ennie egy másfél éves babának?
- Bébiétel evés 4 hónaposan, tápszeres babának...
- 4 hónapos tápszeres babának lehet adni sárgabarackot vagy csak őszit?
- 7,5 hónapos tápszeres babának hasmenése van, mit lehet neki adni enni, inni? (Nem fogadja el se a teát, se a vizet, tápszert nem kaphat.)
- Segítség kellene!Normális egy 2 hónapos tápszeres babának a méreg zöld széklet?