Mi ez a kiütés? (tudásbázis)
Én meg pontosan átérzem az aggódásodat, nekem is van 2 lányom, csak már ránézésre diagnosztizálom a melegkiütéseiket, annyiszor volt...
Tényleg nem pánikoltatni akarlak!!!
Már bocs, de te látod azokat a foltokat?
Nem pánikoltatni akarom!!! Nem vagyok olyan köcsög rosszindulatú ember, hogy ezt tegyem, de ha nem lehet kizárni ezt a lehetőséget, akkor igenis tudjon róla, nehogy csak akkor jöjjenek rá, mikor kb. késő.
Az agyhártyagyulladásnak vannak olyan foltjai, amik nem halványulnak el az üvegpohár-teszttel...
Lehet, hogy tényleg csak egy melegkiütés, főleg, ha ma nálatok is meleg volt (Bécsben 14 fok volt) és a gyerekek kint voltak az udvaron. Mert könnyen lehet, hogy kimelegedett rohangálás közben, aztán meg befülledt.
De inkább hívd fel az ügyeletet, és nézzenek hülyének, mint tényleg baj legyen!
nekem szürkehályogom van, szóval szerintem semmi változás, párom szerint halvánAbb rózsaszín lesz
Mire gondolsz????
Tök mindegy, csak láss át rajta. :)
Ne parázz, elég kicsi az esélye. Azért pontosítottam. ;)
Várj pohár melyik felét
Ne idegesíts, milyen baj???
Hát, ha a folt nem halványodik el, az baj lehet... Megpróbálom pontosabban leírni. Bocsi, nem hülyének nézlek, csak nem tudom, nem értettél-e félre.
Szóval mikor hozzányomod a poharat a bőréhez, és még rajta van a pohár, a pöttyöknek "ki kell fehéredniük". Azaz pontosabban valami fehéressárgás színt öltenek. Nem kell, hogy teljesen eltűnjenek, ha a közepük megmarad, az nem gond, csak váljanak kisebbé és halványabbá.
Amint elveszed a poharat, 1-2 mp-en belül visszatér a kiindulási szín, sőt ugye mivel nyomkodtad, kicsit még pirosabb is lehet...
Napok óta taknyos, orrdugulás stb, így néhány napja velem alszik, rajtam nincs
Oviba akkor máson is lenne. De nem csípés, kiütés
Szerintem nem
Rányomtam a poharat, de semmi változást nem látok
El sem halványul?
Az üvegpohár-tesztre gondolok, ha így jobban ismered.
Amúgy lehet melegkiütés...
Lehet, hogy megizzadt valamikor, pl. az oviban, és befülledt a bőre a ruhába... Figyelj oda, semmi műszálasat ne adj rá.
5 éves fiam telis tele van kiütésekkel. Olyan, mint a meleg kiütés, de tél van, ennyire nem tud leizzadni! Az egész háta olyan
Elől a hasán csak néhány van, illetve néhány pattanásszerű, nagyobb.
Új ételt nem evett, ugyanaz a mosópor, egyedüli változás, hogy náthás.
Mi lehet ez?
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Mosópor és öblítő váltás volt nálunk sensitivre, mégis a kisfiamon kiütések lettek...
- Mi okozhatja ezeket a kiütéseket?
- A jobb kezemen már lassan 1 éve kijött ilyen ekcémának mondott kiütés, hogyan szabadulhatnék meg tőle?
- Mi lehet ez a kiütés?
- Ez csípés vagy kiütés?