Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi az, amit megtehetsz a kapcsolatodon belül? És mi az, amit nem tehetsz meg? fórum

Mi az, amit megtehetsz a kapcsolatodon belül? És mi az, amit nem tehetsz meg? (beszélgetés)

1 2 3
2007. jan. 20. 18:57
Nálunk az a rohadt féltékenysége van teritéken minden nap!!:((Jó,mikor elkezdtünk járni,akkor is ilyen heves vérmérsékletű volt,de ez egy idő multán alább hagyott!És most megint kezdi....Persze szembetúnő neki a változás,sokat fogytam,szebben sminkelem magam,divatos,fiatalos cuccokat veszek fel...De gondoljátok el,volt olyan,hogy elindultam a fogorvoshoz,és ő visszaküldött,mondván,hogy ebben a kabátban(bokáig érő fekete bőr)nem mehetek sehova,mert az utcán dudálni fognak rám a pasik:((Sokat vitatkozunk emiatt mostanában..Mondtam neki,hogy egy bizonyos pontig,cuki dolognak tartottam a féltékenységét,mert jól esett az egomnak,de ez már beteges!Hát ez az én gondom...
3. tinendo (válaszként erre: 2. - Mókica)
2007. jan. 20. 18:45

Köszi.

Sajnálom, hogy te nem vagy boldog. :((

Egy kapcsolat alapja a kompromisszum.

Ami arról is szól, hogy mindkét félnek meglegyen a saját világa, kikapcsolódjon, na de persze "okosan".

Ugyanúgy a kapcsolatuk is fontos, hogy legyenek közös progik. Különben ezek nélkül nem kapcsolat a kapcsolat.

Veled semmi baj drága. Minden nő ilyen. Én is. :))

Csak sajnos a pasik linkek. Sokx elhanyagolják a kedvesüket.

Anno én is jártam így, ahogy te. A sokadik ilyen alkalommal betelt a hócipőm és közöltem vele a tényeket. Válasszon!

Belátta, hogy igazam van. Azóta nem csak Ő létezik a kapcsolatunkban, nem csak az van, amit ő szeretne. :))

És tudod, aki nem hajlandó így reagálni, az nem érett arra a kapcsira. (bocsika, nem akartalak megbántani)

2007. jan. 20. 18:32

Teljesen eggyetértek veled, mert igenis szüksége van mindkét félnbk egy kis szabadságra, külön bulizásokra...dumcsizásra ...De!

Elmondom az én szitum...

Nálunk ez is nagyban közrejátszik, hogy 5 év után szakitani fogunk.:(

Ő az a fajta ember,aki nem szeret alkalmazkodni, mindig az kell,hogy legyen amit ő akar...és minden nap elmegy a haverjaival valahova vagy csak dumcsiznak, de nincs itthon velem....mi persze alig megyünk eggyütt valahova.

Azt mondja mindig hogy miért nem megyek el én is a barátnőimmel császkálni és igy eggyenlőek lennénk...????Ez normális???

Sokszor...sőt még annál is többször egyedül fekszem le, mert ő istentudja hol van....ha hivom közli "cica, mindjárt indulok"...kb 3 óra múlva visszahivom és még mindig ott van a haverjánál...

Én minidg itthon ülök és várok rá, és eszem a kefét hol és kivel van mit csinál:(

Azt mondta ahogy én akarok élni az börtön..neki szabadság kell..hm....

Lehet tényleg bennem van a hiba...már magam se tudom...

Én is csak valami hasonlóra vágyom mint amit te is leirtál a kapcsolatoddal kacsolatban...

Örülök, hogy te Boldog vagy!:D

2007. jan. 20. 18:15

Mi az, amit a párod megenged és mi az amit nem?

És te mit engedsz meg neki? És mi az amit már nem?

Hogy működik a kapcsolatotok?

Szerinted ez így jó?

Gondolok itt az alkoholfogyasztásra egy buliban, elmehetsz- e nélküle buliba, flörtölhetsz...?

Ellenőrzitek egymás telefonját?

A mi kapcsolatunkban szerencsére minden jól működik. Legalábbis szerintem.

"Semmi sem tilos." Mindenki azt teszi, amit szeretne, persze figyelve arra, hogy ne bántsa meg a másikat.

Cigizhetünk, 1 buliban mértékkel ihatunk, beszélgethetünk másokkal, úgy hogy ne féltékenykedjen a másik, elmehetünk külön bulizni... És én így vagyok boldog.

Hiszen minden kapcsolatban mindkét félnek szüksége van egy kis szabadságra is. Nem jó az, ha rátelepedünk a másikra.

Sajnos sok barátnőm, azért nem tartja velem a kapcsolatot, mert olyan barátja lett, aki nem engedi meg pl. a velem való beszélgetést, talit...

Szerintem ez nem jó.

De van olyan ismerősöm is, aki nem ihat alkoholt, mert a pasija se iszik sose, vagy nem mehet el nélküle bulizni.

Szerintem ez röhejes.

Ti hogy vagytok ezekkel?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook