Mi az, amit megtehetsz a kapcsolatodon belül? És mi az, amit nem tehetsz meg? (beszélgetés)
Köszi.
Sajnálom, hogy te nem vagy boldog. :((
Egy kapcsolat alapja a kompromisszum.
Ami arról is szól, hogy mindkét félnek meglegyen a saját világa, kikapcsolódjon, na de persze "okosan".
Ugyanúgy a kapcsolatuk is fontos, hogy legyenek közös progik. Különben ezek nélkül nem kapcsolat a kapcsolat.
Veled semmi baj drága. Minden nő ilyen. Én is. :))
Csak sajnos a pasik linkek. Sokx elhanyagolják a kedvesüket.
Anno én is jártam így, ahogy te. A sokadik ilyen alkalommal betelt a hócipőm és közöltem vele a tényeket. Válasszon!
Belátta, hogy igazam van. Azóta nem csak Ő létezik a kapcsolatunkban, nem csak az van, amit ő szeretne. :))
És tudod, aki nem hajlandó így reagálni, az nem érett arra a kapcsira. (bocsika, nem akartalak megbántani)
Teljesen eggyetértek veled, mert igenis szüksége van mindkét félnbk egy kis szabadságra, külön bulizásokra...dumcsizásra ...De!
Elmondom az én szitum...
Nálunk ez is nagyban közrejátszik, hogy 5 év után szakitani fogunk.:(
Ő az a fajta ember,aki nem szeret alkalmazkodni, mindig az kell,hogy legyen amit ő akar...és minden nap elmegy a haverjaival valahova vagy csak dumcsiznak, de nincs itthon velem....mi persze alig megyünk eggyütt valahova.
Azt mondja mindig hogy miért nem megyek el én is a barátnőimmel császkálni és igy eggyenlőek lennénk...????Ez normális???
Sokszor...sőt még annál is többször egyedül fekszem le, mert ő istentudja hol van....ha hivom közli "cica, mindjárt indulok"...kb 3 óra múlva visszahivom és még mindig ott van a haverjánál...
Én minidg itthon ülök és várok rá, és eszem a kefét hol és kivel van mit csinál:(
Azt mondta ahogy én akarok élni az börtön..neki szabadság kell..hm....
Lehet tényleg bennem van a hiba...már magam se tudom...
Én is csak valami hasonlóra vágyom mint amit te is leirtál a kapcsolatoddal kacsolatban...
Örülök, hogy te Boldog vagy!:D
Mi az, amit a párod megenged és mi az amit nem?
És te mit engedsz meg neki? És mi az amit már nem?
Hogy működik a kapcsolatotok?
Szerinted ez így jó?
Gondolok itt az alkoholfogyasztásra egy buliban, elmehetsz- e nélküle buliba, flörtölhetsz...?
Ellenőrzitek egymás telefonját?
A mi kapcsolatunkban szerencsére minden jól működik. Legalábbis szerintem.
"Semmi sem tilos." Mindenki azt teszi, amit szeretne, persze figyelve arra, hogy ne bántsa meg a másikat.
Cigizhetünk, 1 buliban mértékkel ihatunk, beszélgethetünk másokkal, úgy hogy ne féltékenykedjen a másik, elmehetünk külön bulizni... És én így vagyok boldog.
Hiszen minden kapcsolatban mindkét félnek szüksége van egy kis szabadságra is. Nem jó az, ha rátelepedünk a másikra.
Sajnos sok barátnőm, azért nem tartja velem a kapcsolatot, mert olyan barátja lett, aki nem engedi meg pl. a velem való beszélgetést, talit...
Szerintem ez nem jó.
De van olyan ismerősöm is, aki nem ihat alkoholt, mert a pasija se iszik sose, vagy nem mehet el nélküle bulizni.
Szerintem ez röhejes.
Ti hogy vagytok ezekkel?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Újrakezdés a kapcsolaton belül
- Egy emberből (akivel szoros a kapcsolatunk) rövid időn belül szorongást, ingerültséget váltok ki. Mit jelenthet?
- Van-e tapasztalatotok a méhen belüli eszközökkel kapcsolatosan?
- Hogyan lehet normális kapcsolatot kialakítani a családon belül ha egyébként mindenen vita van?
- Fellebbezési határidővel kapcsolatos kérdés: 15 napon belül - ilyenkor postára adás számít, vagy a megérkezés?