Mi a véleményetek arról, hogy a férfi kitérő/elutasító választ ad a barátnője felhívására? (Hogy kívánja őt, és szerelmeskedni akar vele) (beszélgetés)
:DD
Engem olyan rafinált módon kért el otthonról,hogy ma sem értem.:D
19...
Merre vagy 19 éves lány?
Megtöröd a jeget épp? ;)
Persze, értem. Valami furcsaság tényleg van ebben az F1-ben, viszont innen sosem fogjuk kitalálni, mi az.
Pl. nem tudjuk, hány éves a lány. Mindjárt megnézem. Mert gyanítom, valamiért... (?) eltűnt a gép elől!!! :) ;)
Na így már oké :)
Nem utolsó sorban meghatározó :)))
Igen, én sem egy művi, erőltetett "romantikára" gondolok, csak ha már a félreérthetőségig elcséplődött, nevezzük meghitt helyzetnek, ami szerintem kívánatos. Még akkor is ott az a sok véletlen, ami miatt az ember utólag úgyis szégyenkezve kuncog az elsőre gondolva... :)
Emlékezetes mindenkinek szerintem, akárhogy is...
Nekem nem jelenti a romantikát...a legtöbb Nő nek igen :)))
A lányok szoktak készülni az elsőre,vagy legalábbis elképzelik,milyen lehetne az első aktus.
Erotikus filmről volt szó,nem szexfilmről!A végkifejlet ugyan az,csak a bevezetés más :))
Nem durvább,mint mikor szegény csaj elérkezettnek látja az idejét,a pasi meg F1 et néz...nekem itt lenne savanyú az a szőlő :S
Neked a romantikát a gyertya meg a rózsaszirom jelenti? Vagy elég egy olyan pillanat, amikor mindkét ember ugyanazt akarja?!
Ha meg erőltetni kell, hogy szép legyen, és nem egy szexfilmre-gerjedelem, akkor tényleg nincs értelme, mert savanyú a szőlő!
Ez azért egy ritka eset! Szerintem velük előfordulhat, hogy nem ez a szitu.
Ha pedig nem ez a szitu, és a lányka előáll, hogy ha nem ... meg, akkor menj el pszichológushoz, az tuti szakítás. Jó, most direkt sarkítottam, de a válaszod is azt mutatja, ez egy igen érzékeny terület. Főleg az első...
Szerintem is igen időszerű az érdeklődés a témára. De nagyon finom megközelítésban csak.
Ha szakítás lenne a vége, az nem a pszichológus téma miatt lenne. Nem ismerjük egyiküket sem, csak találgatunk, mi lehet az oka.
Én már jártam ilyen cipőben, azért írtam azt, amit írtam.Fiatal voltam, köztünk is dúlt a szerelem, minden szép és jó volt addig, amíg el nem jött az a várva várt pillanat. Akkor derült ki, hogy már próbálkozott másnál, de durván lebecsmérelték a méretét, ami neki akkora traumát okozott, hogy nem volt képes...
Sajnos nem álltam mellé a problémája megoldásában,vége lett a kapcsolatunknak, pedig nagy szerelem volt. Nekem akkor jól jött volna egy ilyen tanács, talán még ma is együtt lennénk.
Rá kell ugrani,leteperni,meg minden. Elvégre hogy mernek minket nőket elutasítani???:DD A fejfájásra való hivatkozás is kizárólagos jogunk:). Szóval nincs magyarázat a visszautasításra.
Na jól van, csak vicceltem:). Egyet értek Maminti, az erdei tündérrel. Csak szépen,lassan, hagyni a dolgokat , de nem elhanyagolni, bosszúból hátat fordítani és minden kialakul.
Nem kell kikezdeni azt a fiút a háta mögött, mert még egy kicsit nyomatjátok a pszichológus témát, aztán szakítás lesz belőle!
Nincs semmi gáz! Mindenki a saját realitásán éli az életét. Melyikőtök nem parázott évekig az elsőtől????? Nem kell senkit leszólni. Meg mély beszélgetésbe küldeni! Menjen csak minden szépen, romantikusan a maga útján! Nem szabad ezt erőltetni.
Csak szépen, szerelmesen!!! ;)
Szerintem is...:)))
Azt úgy is vissza tudná nézni a neten.Mondjuk lehet az első szexet is...:DDD
Jobban izgatja a tv:)))
Hihetetlen:)
Bocsánat...:)
Ha annyira várná a fiú,hogy lefeküdjenek végre,és a lánynak eljött az ideje,akkor F1 et néz???na neeee
Hát egyszer csak neki kell állni basszus.
Ma F1 et néz,holnap Moto Gp-t,aztán akció meg sosem lesz :))))
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?
- Van barátnője, mégis az én páromra féltékeny. Szerelmes lenne belém?