Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak? fórum

A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak? (tudásbázis kérdés)


1 2
2016. jan. 13. 22:40

Igen, ez mindenkivel megtörténik párszor... :)

Bánja is meg nem is, hogy lépett.

2016. jan. 12. 13:59
Ints be neki.
2009. máj. 23. 07:34
Mosolyogj,hagy egye a fene!
2009. máj. 17. 15:06
Ő szakított, most meg néz? Nézz vissza, de ennyi. :)
2009. máj. 17. 12:28
A fiú 23 éves :)
29. 5e48d37001 (válaszként erre: 26. - Anita19890617)
2009. máj. 15. 08:52

Ne foglalkozz vele,ne is válaszolj a levelére semmit!

Mert még hízelegni fog neki az,hogy oda vagy érte.

Élj,szórakozz ilyen pasi terem minden bokorban,nehogy már összetörj egy ilyen szemét miatt.

28. style (válaszként erre: 26. - Anita19890617)
2009. máj. 15. 07:32
Basszus! Ha myvip-en dob ki, egy nagyon nagy idióta lehet! Felejtsd el! Valószínűleg ennyire gondolta komolyan a kapcsolatot! És ez az értelmi szintjéről is sokat elmond! Felejtsd el.
27. style (válaszként erre: 24. - C1e9612cd3)
2009. máj. 15. 07:31
De azért egy 16 éves lánynak nem valószínű, hogy meg kellene bocsátania... Gondolom, a barátja is max. 18! Azért, mert kellő élettapasztalattal magad mögött, úgy döntöttél, hogy kell a pasi, aki egyszer megcsalt, a te döntésed, de ennek a lánynak még csak most kezdődött az élete, nem kell leragadnia egy szemét expasinál!
2009. máj. 15. 05:54

Sziasztok.

Ezt írta a barátom nekem myvipen:Szia csak annyit szeretnék mondani,hogy nagyon sokat gonolkoztam kettőnkön,és arra jutottam hogy az 5 honap alatt nemvolt egy közös gondolatunk nemtudtunk normálisan beszélgetni egymással,a szexhez sem ugyáltál hozzá ahogy kelletvolna! Tulajdonképen csak annyit szeretnék mondani ,hogy részemről vége ennek a kapcsolatnak!nem tudom hogy mit tegyek nagyon el vagyok keseredve.én úgy érzem hogy csak a szex miatt szakított velem mert nem mindent adtam meg neki amit szeretett volna.Mert 1 hete még azt mondta hogy albérletbe akar költözni velem.

25. princes47 (válaszként erre: 24. - C1e9612cd3)
2009. máj. 9. 17:17

Te okosan, hideg fejjel nagyon nagyon jól csináltad. De vannak tudod olyanok akik már az első füttyszóra ugranak. Hát ezt nem szabad. Ez az illető mindig meg fogja tenni az ide oda táncolást.

Ismételten GRATULÁLOK !!!

2009. máj. 9. 16:27

Hát, nem tudom. Olvasgatva a hozzászólásokat, én ezek szerint nem vagyok NŐ, nincs tartásom, stb.

Hm.... Elgondolkodtató... Én se, és a környezetem se így gondoljuk... Persze lehet, mi vagyunk a hülyék.

Velem tavaly nyáron csinálta ezt meg a párom. Lelépett 1 másik "lánnyal". Én már mikor megtudtam, h kivel, akkor tudtam, hogy max. 1-2 hét, és olyan keményen koppanni fog igazából mindkét fél, amennyire meg is érdemlik! Eltelt 1 hét, és a párom, már próbált környékezni, persze akkor még azt mondta, h csak barátként. Leráztam. Mondtam, h barátnak nem kell. Borzalmasan rosszul voltam, mert életemben nem voltam még olyan szerelmes senkibe, mint belé, közel álltam az idegösszeomláshoz, hetekig nem bírtam enni 1 falatot se, teljes depresszió, stb. De azért próbáltam magam tartani. Mivel ennek a szerelmi 3szögnek minden szereplője 1 helyen dolgozott tavaly nyáron, így sok szemtanúja volt annak a 1,5 hónapnak, amit külön töltöttünk a párommal, de mindenki azt mondja a mai napig is, hogy hihetetlen tartással csináltam végig az egészet.

A páromat hiába zavartam el, amikor "barátkozni" akart, folyton azt láttam, hogy engem sasol, láttam a szemében, hogy szomorú, vágyik utánam, valahol a megbánást, és hogy nem boldog. Egy idő után elkezdte mondani a környezetem is ezeket a dolgokat, mert már annyira leplezetlenül csinálta, hogy feltünt másoknak is. Volt, mikor már szinte bőgött, mint 1 gyerek. Barátnőmmel beszélgettünk 1 sráccal, amit ő meglátott. Na erre már a féltékenység is megvillant a szemében.

Látta, hogy élem az életem, bulizok, ismerkedek, bandázok, szóval mocsok szarul vagyok, de mégis jól érzem magam. És élek nélküle. Tudtam, h ez neki fáj, de úgy voltam vele, h fájjon is, elvégre nekem is mocskosul fáj ez az egész.

Aztán eljött az agusztus, mondott enkem vmit, amire én csak legyintettem, hogy persze-persze, már megint a rizsa szöveg. Hiszem, ha látom, már megint csak hangember. És bizony megcsinálta azt, amit mondott. Ez volt az első igazi jel, h ő komolyan gondolja az újrakezdést. Bibi azonban nálam volt bőven : bizalomhiány, és nekem elveim közé tartozott ez az ami egyzser nem működött, nem fog másodszorra, harmadszorra, stb. se. Azaz, nálam nincs újrakezdés. Szépen meggyőzött ő is, és a környezetünk is, h 1 esélyt még megér a dolog. Így jött a békülés. Azóta is együtt vagyunk, és rengeteget bizonyított. Tudja, hogy nálam nincs több visszatáncolás, ismeri az ezzel kapcsolatos elveimet, tudja, hogy többé nem tudnék bízni semmilyen szinten benne, ha mégegyszer megtenné. Így eszerint tudja élni az életét. Nem mondom, hogy könnyű volt az újrakezdés, de ha minimum így maradnak a dolgaink, mint most vannak, akkor nem bánom meg.

Mondhat itt akárki, akármit! Egyik pasi se egyforma! Azért, mert az egyik többször is megtette uazzal a nővel ezt, nem biztos, h a másik is megfogja. Mindenkinek magának kell érezni, hogy megéri-e az újrakezdést az a kapcsolat, vagy sem. Ha te úgy érzed, hogy meg tudsz bocsájtani az exednek, és van még annyi abban a kapcsolatban érzelmileg, és mindenhogy, hogy megéri a +1 esélyt, akkor ha vissza akar menni az exed, úgyis tudni fogod, mit tégy! Nem nekünk kell helyetted ebben a kérdésben dönteni! Nem a mi életünk, boldogságunk a tét! Próbáld összhangba állítani a szíved és az eszed, aztán hallgass azokra!

De azért picit húzd az agyát a srácnak! :)))

2009. máj. 9. 10:53
Miután megbizonyosodtam róla, hogy nem csak beképzelem, azthiszem egy ici-picit beégetném....
22. syria (válaszként erre: 19. - 5193772e0c)
2009. máj. 3. 22:21
Így igaz! Nem szabad oda-vissza táncikálni egy kapcsolatban.
21. 274c9996b8 (válaszként erre: 5. - Moncicca)
2009. máj. 3. 12:32
Talan 1-kicsit belehulyult a szakitasba :)
20. supin
2009. máj. 3. 11:10
Nem csak beképzeled???
19. 5193772e0c (válaszként erre: 10. - E89cbf597c)
2009. máj. 3. 10:05
Nem értek egyet Veled, ha a fiúnak problémája volt, akkor miért nem mondta el előtte, hogy tudjanak rajta változtatni. Mi az, hogy kész tények elé állítok valakit és elmegyek. Nem úgy történt, hogy nézegetet más lányok felé, hanem eltávozott egy másikhoz. Gondolod, hogy amit előtte nem tudtak megbeszélni, azt majd most rögtön megtudják. Nem. A fiú szerintem másra számított, mint amitt végül is kapott. Szerintem itt van a kutya elásva, és most vissza szeretne menni, de hidd el, aki egyszer elmegy, másodszor, sőt harmadszor is megteszi. Ilyen természetű. Én átéltem ugyanezt, háromszor jött és ment. Mindíg az volt, hogy soha többé. Már a másodiknál sem biztam benne. Ja igen és szó nélkül, mert nem mert elém állni, hogy menne. Képzelheted vártam és egyszer nem jött évekig. Na most 4 év után újra beállított. Nekem is megdobbant a szívem, de csilingelt az agyam is. Ez NEM VASUTI ÁTJÁRÓHÁZ!! és ezt közöltem is, és hidd el nem bánom és mamár valami más oka is van, hála Istennek.
18. 5193772e0c (válaszként erre: 16. - 816fca07b8)
2009. máj. 3. 09:58
Tőkéletesen igazad van, hozzátéve azt, hogy addigra már valóban nem fogja Őt érdekelni, mert ezt a ragyogást, vidámságot más fiút és észrefogja venni. Ez vonza a srácokat, és akkor lesz kiből válogatni. Minek kellene a régi, rossz. Nem igaz? Abszolút jól látod a dolgot, ráadásul a guta üti meg a srácot, mert Ő arra számít, hogy a lányzó szenved, zokog stb.
2009. máj. 3. 09:55
Szerintem felejtsd el, de nagyon gyorsan, néz keresztül rajta úgy, mint egy pohár vízen. Tartsd Magad többre annál, hogy játékszere legyél egy gátlástalan srácnak. Nézd, amikor elhagyott egy másikért, akkor fájt. Most viszont elégtételt kaptál, mert bámul szerelmes szemmekkel. Mulass rajta és vidáman menj tovább. Az olyan pasi, aki kiszáll egy kapcsolatban egy másikért, aztán onnan is visszakacsint, mint gondolsz, mit várhatsz. Adj hálát a sorsnak, hogy most ismerted ki nem akkor, amikor már esetleg házasok vagytok. Tekintsd intő jelnek. Ezek a pasik soha nem változnak meg. Jegyezd meg, aki álhatatlan egyszer az másodszor is az lesz. Lehet, hogy újra kezded Vele, Te komolyan veszed, aztán megint jön valaki, aki miatt lelép és újra mereszgeti "szerelmes" szemeit, az is lehet, hogy rajtad keresztül több vasat akar a tűzben tartani. Te is jó lennél. Egy frászt. Elégedjen meg azzal, akit most kapott. Az lesz a legnagyobb elégtétel, ha látja, hogy boldog vagy, és miért ne lennél, hiszen rájöhettél arra, hogy akit tökéletesnek hittél, az arra sem érdemes, hogy köszönj neki. Úgy gondolom, hogy mindenképpen Te kerültél ki győztesen ebből a kapcsolatból. Rá meg még vár egy két pofon az életben, ne aggódj. Talán az első az lesz, amikor rájön majd, hogy Téged végleg elveszített, és hogy milyen értéket veszített, de ami elment nem jön vissza többé. Lehet még barátnője, de az soha nem lesz olyan, mint Te. Tehát semmi okod a panaszra. Ja Igen és valószínűleg azért kellett ennek így lennie, mert valahol már valaki útban van feléd, és annak kellett helyetcsinálni és meglátod az sokkal jobb lesz, és sokkal szebb mint ez volt. Gondolj erre, meglátod igaz lesz!! Csak légy türelmes és hagy Őt a csudába.
2009. máj. 3. 09:46
csakazértis érezd jól magad, vibrálj,ragyogj,nevess,élj, rá se hederíts,akkor leszel csak igazán érdekes,de ha mindezeket megteszed,te is átalakulsz,és már nem fog érdekelni :)))))))))
2009. máj. 3. 09:34
Szerintem hagyd csak rá. Nem kell az ilyenre figyelni, mert Te jobbat érdemelsz. Kitartás!
14. MMea
2009. máj. 3. 09:33
Fejecsd el az exed, ha újra összejönnétek, mindig ott lenne benned a bizonytalanság, hogy bármikor megtehet, ő meg tudná, hogy megteheti, hisz már egyszer visszafogadtad. Légy erős és meglátod fog más jönni, akivel boldog lehetsz és nem kell rettegned, hogy megcsal.
13. a185a68c5c (válaszként erre: 3. - Dite)
2009. máj. 3. 09:32
Egyetértek, főleg a hozzászólásod utolsó részével!
2009. máj. 3. 09:17
Szerintem felejtsd el.Semmi értelme esetleg újra kezdeni.Mert csak ki fog használni.Ha megunja az új barátnőket,te leszel aki pátyolgatja a következő hódításáig.
2009. máj. 3. 09:09

Ha vissza is táncol hozzád, mindig bizonytalan leszel benne, hogy mikor fog megint kifelé kacsingatni. Legyél nő, keress magadnak gyorsan egy új szerelmet, mutasd meg hogy nélküle is tudsz

boldogulni. Tudjuk belül ez nagyon fáj, de tul

kell lépned rajta. Volt ifi koromban nekem is egy

ilyen udvarlóm, még most is megdobban a szívem ha

meglátom, de én NŐ vagyok és tartom magam. Tudom mit érek a tartással, de akkor is. Kitartás !!!!

2009. máj. 3. 09:00

Szerintem gondold végig végig mi miatt szakított veled, mit érzel iránta, mire van szükséged, látsz -e esélyt arra, hogy ő ezt megadja neked, hogy együtt boldogok legyetek!

Meghallgathatsz másokat, de ezeket mások nem tudják, és így nem is dönthetnek helyetted. a saját érzéseid alapján kell döntened! Ha tényleg jól érzed, hogy megbánta a szakítást, és komolyan gondolja akkor beszélni fog veled erről. Akkor beszéljétek meg, hogy mi miatt szakított veled, tudtok -e ezen változtatni, mit szeretnél, és ő mit szeretni, meg tudtok -e egymásnak bocsátani, és az alapján döntsél!

2009. máj. 3. 08:49

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

De Te is gondolsz rá és Őt nézed. Döntsd el mit is akarsz valójában. Ha visszatáncol, gondolja bármikor megteheti, saját érdekedben ne tedd!!

(jó tanácsképpen írom)

8. c3194ec9c7 (válaszként erre: 4. - C20c593f1c)
2009. máj. 3. 08:35
na igen:::::::)))))))) pont erre gondoltam én is:)
2009. máj. 3. 08:27
Légy erős! Ne tégy semmit, és ha ő közelítene, azt is utasítsd vissza! Ő szakított, tudnia kellett - volna -, mit veszít. A büszkeséged a tét: ne engedj belőle! :)
2009. máj. 3. 08:12
És miért foglalkozol vele, ha már egyszer szakított veled?
5. Moncicca (válaszként erre: 4. - C20c593f1c)
2009. máj. 3. 07:58
Nem.Mert egy a baráti társaságunk és mindenki mondja hogy miért engem néz mikor ott a barátnője...
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook