Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról (beszélgetés)
:) Jó kis nyelvgyakorlás lehet.
Bali bég viszi a pálmát - messze a legjobb pasi. :)
2014.november.26. 101-dik magyar rész,55-dik török rész első fele,21:35-22:35h:
Hürrem legkisebb fia Dzsihangir folyton sír a fájdalomtól amit az össze nőtt gerince okozz.Nyújtást javasolnak amit Szulejmán engedélyezz.Hürremhez jósnő érkezik emiatt.
A nyújtást elvégzik majd útánna Hürrem észre veszi hogy a kicsi nem lélegzik-ezt a szultán meghalja a folyósón és agyvérzést kap majd kómába esik.Máhidevrán azzonal Musztafát tenné a trónra.Válide is fél és a biztonság kedvéjért Hürremet és gyerekeit átküldi Hatidze palotájába,mert ha Musztafa kerül a trónra őket kivégeznék.
A többi a 2541-es hozzászólás!
Akkor a Tv Animare oldal egyel előre szaladt,a következő rész tartalmát tette fel.
Amit leírtál az a török 54-dik rész második felének felel meg.
Nem tudom,nem nézem és nem is követem hogy hol tartanak ezért hoztam a Tv Animare oldalról a tartalmat,bocsi.
Ezútán jobban odafigyelek!
Ebből semmi sem ment le,annyi volt,hogy Musztafa beteg lett,amiért Máhi felelősségre vonta,majd Dzsihangir nyujtájását jóváhagyta Szuli. Hürrem közben megint mérget kért,de Efszun megmondta,hogy nem akarja mert beleszeretett a hercegbe.
Mihrihmah behisztizett,hogy ő is menne Ájbigéékkel a Krímre,az anyja meg letorkolta,hogy gondolhat ilyet mikor a testvére beteg.
Ibrahim ismét Nigarral találkozott,miközben Hatizse kereste már.
Kb ennyi ment le.
2014.november.19. 100-dik magyar rész,55-dik török rész,21:25-22:35h:
(Tv Animare oldal ajánló)
Mahidevran máris fiát látja a trónon, saját magát pedig a valide helyén, míg Hürrem rendületlenül próbálja tartani a lelket a Szultánban. Malkocsolut és Ajbigét az uralkodó korábbi parancsára utolérik a birodalom katonái, és felszólítják őket a hazatérésére. Ibrahim az útonállók támadását még inkább megtorolja, amikor a kolostorban azzal szembesül, hogy Naszuhot ki akarják végezni.
Bali béget és Ajbigét visszahurcolják a palotába. A férfit tömlöcbe vetik annak vádjával, hogy viszonyt folytatott az úrnővel. Ajbigét Mahidevran kéri számon a történtekért, de a lány tagadja, hogy megcsalta volna a herceget. A valide miután kihallgatta Mahidevran terveit, féltve Hürrem gyermekeit, azokat Hatidzse palotájába küldi. A szultán felépülésére egyre kevesebb remény látszik, ezért Hürrem felkészül a legrosszabbra. Úgy dönt, ha Szulejmán meghal, ő és gyermekei is követni fogják. Ehhez újabb adag mérget rendel Gül agától.
Sziasztok! Köszi lipe a linkeket.
Találtam elég sok teljes egészében magyar feliratos 1óra 46 perces szulejmán videót.Akárki csinálta,örök hálám érte :) 3-4-et már végig néztem :)
Ha szeretitek a török sorozatokat, véletlenül találtam egy oldalt, ahol rengeteg fenn van eredeti nyelven: ╰⊰✿ofdizi.com/✿⊱╮
Persze a díszítést vegyétek le róla, a szokásost pedig rakjátok elé.
Ha tudtok segítsetek!
Újabb youtube videókat szeretem volna hozznk,de a mobilom automatikusan frissitette az alkalmazást és most nem találom hol lehet kimásolni az url-t.
Az, nagyon az!! Bocsáss meg érte, de egyértelmű, hogy az RTL műsorszerkesztőit nem érdekli az egyszerű, normális gondolkodású, némi kultúrát igénylő néző óhaja, véleménye. Ha érdekelné, akkor már ennyi felháborodásra is tett volna a kedvében valamit.
Pl. akár vasárnapra átrakhatta volna azok helyett a huszadrangú filmek helyett, amiket akkor vetít.