Mi a véleményetek a reinkarnációról? Szerintetek létezik? (beszélgetés)
Meg ami hallható és ízlelhető, ls legfonosabb: mérhető.
Ugyanakkor a tudomány azt is tudja, hogy az úgynevezett hatodik érzék nem működik, nagyon becsaphatnak minket a "megérzéseink".
Ezek után, mégis mi más alapján hihetnénk el bármit is, mint a rá vonatkozó bizonyítékok alátámasztása, vagy megcáfolása alapján?
Persze pl Jezus , Ö az egyetlen akiröl felvan jegyezve hogy ,leprasokat is gyogyitott,feltamasztotta a halottat, setalt a viz tetejen..........stb....
De , van sok mas neves misztikus aki mind a mai napig elkepeszti környezetet.....
A tudomany ( legalabbis nagy resze!) nem ismer el több tudatszintet , mint ezt amin most MI irunk....
Viszont több tudatszint lettezik :)
Tehat meglehetössen hianyos ismeretekben , mert csak azt hiszi ami lathato,tapinthato,szagolhato....
Nem, mert:
a test és lélek kettősségét feltételezi,
semmiféle erős bizonyíték nem támasztja alá,
a józan észnek is ellentmond.
Régóta foglalkozom a reinkarnációval.
Már hiszek benne.
Rengeteg időt és energiát és pénzt fordítottam a tanulmányozására és sok áldozatot hoztam, hogy tudjak vele foglalkozni.
De, hát mégis csak egyszer élünk...
sziasztok
érdekelne hogy álmok útján is megtudhatjuk-e hogy kik voltunk előző életünkben?
egyszer azt álmodtam hogy katona vagyok, egyenruha van rajtam, és egy vonat vagonjában állok egy csomó másik katonával. Sokan betegek, sokan meg vannak sebesülve, van akinek lába sincs és rettenetesen büdös van bent. A vagon egyik része nyitva áll, látom az elsuhanó mezőket. Arra gondolok h otthon van a feleségem v legalábis egy fiatal nő aki közel áll hozzám...aki zsidó, és féltem nehogy baja legyen. Arra gondolok vajon él e még. Amugy olyan érzésem volt mintha német katona lettem volna.
Próbáltam visszaidézni milyen egyenruha volt rajtam, de nem emlékeztem pontosan rá, csak az érzésre h talán német lehetek....nem tudom...
érdekes álom volt mert olyan valóságosnak tűnt az egész, meg ráadásul furcsa ha egy nő azt álmodja h ő férfi katona :) azóta se volt ilyen álmom.
én a tükrös modszert szoktam használni.de lehet egy pohár tiszta vizzel is.a lényege hogy mindig fel szentelt térben csinálom.vagyis csinálok egy spirituális nagy takarítást.ez azért szükséges hogy
semmilyen negatív energia ne zavarja a spirituális teret.nem kell hozzá más csak egy tükör,egyetlen fehér gyertya,és az akarat hogy szeretném meg ismerni az előző életemet.meg kérdezhetem hogy van e olyan hely,idő,vagy egyszemély amihez kötődöl?