Mi a véleményed arról a 33 éves férfiről, aki... (beszélgetés)
Mire gondolsz? Írd már le nekem légyszi, ne kelljen kutakodnom most, nincs idegzetem hozzá egy baleset, napszúrásos gyerek és orvos után.
A pasiról annyi, hogy ha eddig nem tette meg, itt az ideje, hogy elkezdje az életét. Ha tetszik neki a családi biznisz, csinálja úgy, hogy egyszer majd megörökli. Ha nem tetszik, kezdjen tanulni valamit. Nem kifogás, hogy nincs pénze, számtalan szakmát lehet ingyenes OKJ tanfolyamokon tanulni.
A csajról pedig annyi, hogy rém szánalmas olyasvalakiért kepeszteni, akinek nem kell. Ha pedig folytatja, sok szép Hoxa fórumot nyithat majd a jövőben ;)
:) köszönöm, most is udvarias(sok idős néni tanúsíthatná), tisztelettudó, kedves vagyok(azokkal akik megérdemlik), de a hátteremet csak mostanában fedtem fel. És bizony így már nem is vagyok olyan szeretni való...
Már bocsánat, de nem a világ tehet róla, ha te alkalmatlan vagy bármire... (ha valóban így van)... vagy csak lusta...
Valahol egészen máshol van a kutya elásva,mert én egy udvarias tisztelettudó,időnként maga alatt levő,szeretni való fiút ismertem meg benned,tudod akkor még Stivi voltál:)
Te milyen jövőképet tudsz elképzelni egy ilyen férfi oldalán?
Én tuti nem kezdenék ilyen pasival.. De Téged ne érdekeljen senki véleménye.. ha Neked bejön, akkor hajrá.. nincs min filózni.. :)
Ja igen, itt írod, most kezdem el visszaolvasni. Mire jó ez?
Csak kérdezem,van jelentősége a piti szónak a nevedben?:))
Megerősítést vársz arra, hogy alkalmatlan vagy mindenre?
Ja, hogy Te lennél a férfi... Szerintem ha férfi vagy akkor légy férfi, állja talpra, szedd össze magad és akkor nem kell féltened magadtól a nőket...
:) Nem fogom hagyni, hogy kezdjen velem a nő, jobbat érdemel természetesen.
Amúgy a fórumindító is én vagyok, de itt már sokan ismerik a fő nickemet, ezért ezzel nyitottam fórumot.
Rövid fórum volt, de velős.
Bocsánat,de hol van itt férfi????
A leírás alapján egy kisfiúról van szó-aki valószínűleg nem akar felnőni:O
Ennyi vélemény elég is volt a megerősítéshez amire szükségem volt.
Ezek alapján elég zűrösnek tűnik ez a pasi... mert oké hogy az elején a szerelem elvakít, na de mi lesz később?
Ebből nem sok jó fog kisülni sztem...
Egy nőnek fel kell nézni a pasira jó esetben, és nem nyűgöt venni a nyakába!
Ha nincs munkaviszonya, nincs tapasztalata semmi téren, hogy lesz később alkalmas családalapításra?
Hát én nem tudom, ki vagy, és véleményem is csak arról a pár sorról van amit írtál, nem rólad... Viszont azt gondolom, hogy ha te úgy érzed, többre vagy hivatott mint amire ez a férfi, akkor nem kezdj vele. Ha szeretnéd a szerencsétlenséget meg a nyomort újratermelni, akkor csak bátran, sokan teszik... de akkor nem kell utólag panaszkodni hogy sz*r az élet...
Nem kellett volna ilyen hamar felfedned magad talán akkor lett volna egy jó kis vita,de így máris jönnek a bocsikák,jaj,ha te vagy akkor az egészen más....
*most írt valaki privátban, hogy azonnal hagyjam abba, mert így kivívom az ellenszenvet, haragot magam ellen.
Huh, basszus, akkor évek óta miért pátyolgattak itt egy csomóan, ha ők is olyan véleményen vannak, mint bárki más, aki nem elfogult velem szemben...
Nagyon is érdekel mi a valós vélemény rólam, zúzzatok csak szét!
Ne kíméljetek!
Na azért nem mindegyik :D
Nincsen célja,már elég régóta :)) Egy új ,kamu történet vagy nem is:)))
..nem fontos. Vagy találd ki. Úgyis azt írják mindenhol, hogy a nők nagyon eszesek.
Szerintem csak ki kellene már próbálni, hogy milyen egy kapcsolat. Rövid vagy éppen hosszú, rossz vagy jó, szörnyű vagy szépséges....de valami lesz.
Ezen az elven az ember soha semmiért nem felel, mert mindenről a szülei tehetnek.
A gyerek és felnőt lét között van egy határ, és ez éppen az, hogy magamért felelősséget vállalok. Ha szüleim rontották el a nevelésem, akor már nem mutogatok, hanem önerőből megváltozok, ha nem tetszik, amit a tükörben látok. 33 évesen már nem lehet azzal takarózni, hogy még nem nőttem fel a szüleim miatt.
És ezt így ki is nyilvánítod? (nem sértésként)Mi a célod ezzel a fórum témával?
Hát nem egészen, mert a férfi lehet így nem engedi közel magához a nőt, bárhogy is pedálozik szegény csaj. Jobbat érdemel.
Na,el tudom képzelni ezt a párost,mikor gyereket szeretnének majd...én nem választanék ilyen társat,sem ilyen apát a leendő gyerekeimnek.Önmagáról sem képes gondolkodni,hát még a többi....ez az én véleményem.A nő természetesen azt csinál,amit akar,nem itt dől majd el,és pláne nem azok alapján,amit mi írunk,hogy ezt a férfit választja-e vagy sem...és hogy mit gondolunk? Tök mindegy neki szerintem...úgyis azt csinál amit akar..felnőtt ember,gondolom.
:) Engem nem tudnak, mert oly alacsony az IQ-m, hogy fel se fogom a bántást és sértést.
További ajánlott fórumok: