Mi a véleményed arról a 33 éves férfiről, aki... (beszélgetés)
Írd nyugodtan ahogy akarod, nem zavar.
Ott él, tőlem 300km-re. Egyikünk se gazdag, így az összeköltözés még nem aktuális sajnos. vannak közös céljaink, teszünk érte, bármikor, bármiben számíthatunk a másikra. Nekem ez a fontos. Nem nagyon izgat, a társadalom szerint mit és hogyan kellene csinálnunk, köszönöm, én boldog vagyok.
Mindenki használ szitokszavakat(nálam a rib.nc szü ilyen), a neten meg főleg hatásos, mert ez fejezi ki legjobban az indulatot, ami nem látható.
Tahóskodok? Na és? Ha jól vettem ki a fórum hozzászólásokból akkor nem ez a legnagyobb baj velem...
Miért lenne ez köpködés? Nem szólhatok vissza? Tán sarokba kéne állnom?
Amúgy meg nem értem egy ilyen alsóbbrendű selejttel miért állsz szóba.
Leírtad volna a véleményed ahogy mások és kész.
Nem kell szóba állni egy magamfajtával, egy nullával, egy senkivel, ahogy alább is írták páran.
Ignorálj, ahogy mások teszik.
És a te "tenyészelved" nem tahó??
Most akkor te mitől tartod magad jobbnak??
Simán, nem hiszem el, hogy az evolúció termékei.
Tudom, mit jelent e nevem, kösz. öniróniáról hallottál már?
Ha ri bancozol magadat minősíted, és azokat akik felneveltek.
K.urva az aki pénzért szexel. Te csak sértegetsz, vagyis próbálsz. Egyszerűen tahóskodsz. Aki nem ért veled egyet az k.urva? Érvelni nem tudsz.
Jesszusom:((
Tenyésztik???
Lehet neked agyadra ment a PMS-ed.
Tudod...."Nomen est omen"
Biztos a sugárzástól van :D
Vagy tenyésztik valahol ezt a fajtát. Bosszúból.
Látod, ez veled a gáz. köpködsz össze vissza. Lényegtelen, hogy hol laksz, mi a végzettséged.
Elárulom, a párom is az anyjával lakik. De szerencsére semmi másban nem hasonlít hozzád.
keresd meg joe-t itt a fórumon, jól megértenétek egymást.
Nem értem miért ne lehetne EZ A véleményem egyes nőkről, virtuális nőkről? Miért baj, ha nekem ez a véleményem? Nem kell megsértődni, figyelmen kívül kell hagyni... Kinek nem inge, ne vegye magára.
A családomat meg hagyd ki ebből.
Nem értem te lettél a netrib.cok szóvivője?? Miért bánt ez a szó ennyire?
Nehogymár meghatározza bárki is, hogy milyen szavakat írjak le a naplómba!
mit képzelnek egyesek magukról.. :/
Na, belenéztem a naplódba. Te valamit gyökeresen félreértesz. Nem az a gáz, hogy a szüleiddel laksz. Hanem, hogy nincs célod amiért teszel is, csak úgy vagy. Legyen valami célod amiért teszel is, de erről nem írsz.
A r.ibancozás meg gáz. Magyarázhatod, de megkérdezném: nem ismersz nőket, akkor kiből indulsz ki?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek arról, ha valaki fiatalon (16-23 évesen) szül?
- 41 éves, gyermektelen, sosem volt házas/jegyben járó férfiről mit gondolnátok?
- Mi a véleményetek erről a férfiről?
- Hallottatok már ilyen férfiről?
- Hallottatok már olyan férfiről, aki mindenáron meg akart nősülni?
- Tudtok olyan számot/zenét, ami a tökéletes álombéli férfiről szól/vele kapcsolatos?