Mi a véleményed 20 év korkülönbségről? (beszélgetés)
Az ilyen mocskokat ha a törvény nem is, de a társadalom kivetheti/kivethetné magából.
Néhány éve nyomták le 12 év alá a pedofília határát, előtte 14 volt, csak bizonyos közegben a 12 éves leány már aktív nőnek számít.
Az egészben az a szomorú, hogy mindez 1964-ben kezdődött... a kislány akkor volt 4. osztályos, és a pasi akkor már nős volt!
Ennek a kislány szerencséje volt viszonylag. Bár telhettek volna szebben is a tizenéves idők.
a legszomorúbb az hogy csak így lehet megvédeni egy gyereket az ilyen mocskoktól.ez sem jó megoldás de legalább egyvalaki tudta hogy ezt nem szabad hagyni.legalább a lány meguszta.igaza pasi is de neki lett másik áldozata.
bár a mai világban a sok média közvetíti ezeket a történeteket agyba főbe.nem hiszem el hogy a 14-17 éves lányok nincsenek tisztában a dologkkal és azt sem hiszem hogy ne tudnák mi következik ha egy ilyennel kettesben maradnak. inkább motíváló lehet a szabadság ígérete a pénz a szép ruha a nagystílű életmód amit ilyenkor beígérnek nekik.
én mint szülő csak azt nem értem hogy mitől érzik a mai gyerekek azt hogy nekik rossz soruk van.attól hogy amig a szülővel élnek engedelmességgel tisztelettel "tartoznak".
elnézem a töbi szülőtársamat is többségében majd a nyakukat törik, hogy azért hajtanak hogy a gyereknek meglegyen mindene.egytől sem azt látom hogy a gyereket ilyenre tanítanák.mégis sok fiatal szabdulni akar ugy a szülői köteléktől hogy nincs saját önálló lehetősége.ezért kihasználja az adódó alkalmat.a pedifilok meg az ilyen kis butákat használják ki.
Ismertem egy családot. Az éppen 7. osztályt kijárt (évvesztes) lányukkal nyáron lakodalomban kikezdett a 28 éves, már válófélben lévő unokatestvére. De már 10 éves korában megígérte tenki, hogy addig nem nyugszik, amíg az "övé nem lesz". A lány anyai nagyapja, és a fiatalember anyai nagyapja édestestvérek voltak.
Nyomult hosszú hónapokon keresztül, leveleket írt, megkereste, stb. Sajnos a szülők nagyon verték a lányt a férfi miatt, hiszen ő nem tudta akkor ezt a helyzetet kezelni, nem is értette, mi folyik körülötte. Nem engedték el az iskola elvégzése után tanulni, szobafogságban tartották közel egy évig, a lakásból egyedül nem tehette ki a lábát. Dolgozott, de otthoni felügyelet mellett. Amikor betöltötte a 18-at, elment más városba tanulni, dolgozni és rendbe jött minden.
Amikor rájött a pasi, hogy nem kaparinthatja meg, elvett egy másik fiatalt... utána még kettőt.
2 éve végre meghalt...
akkor gratulálok én is!
sok sikert!
Az enyém is jó, helyre hoztam, ügyes voltam, éppen ezért nem megyek már arra a fórumra.
Én útálok vitázni, veszekedni. Örülök hogy nálad minden happy, és hogy jól vagy.
Ja igen, és én sem vagyok ráutalva anyagilag senkire, szerencsére olyan vagyok aki mindig talpra esik, és a jég hátán is megél.
"Ne haragudj, de te szerintem egy rettenetes keserű, boldogtalan, irigy nő vagy."
írod te nekem,aki egy másik fórumon ecseteli a meglévő életét.
senkinek sem fenékig tejfel mucuskám!
de az enyém már jó!
tettem érte.én.nem más.
nem vagyok ráutalva senkire.
sem anyagilag sem erkölcsileg.
a jót is a rosszat is magamnak köszönhetem.
azt meg vedd tudomásul te is hogy a pedofil az pedofil akkor is ha te nem vagy hajlandó tudomást venni róla hogy létezik.
a nikike és lehet hogy a te férjed is vadászott mindig is és lehet hogy még most vadászik.a vér nem válik vízzé.
a nem pedofilok is megnéznek sok nőt.miért gondolod hogy a ti nagyőnagypapitok csak titeket látott meg egyesegyedül ezen a világon! ti álltatok szóba velük!
szerinted mi az ami irigylésre méltó a ti életetekből? a kevés eszetek hogy beveszitek ilyen emberek dumáját,vagy hogy idő előtt ágyba visz egy pasi?a bűnpártolás? ugyan már!
blablabla...
"ez a fórum erről szól, hogy elmondod a másikról /akit személy szerint nem is ismersz/ a véleményedet, és olyannak állítod be, mint szerintem te vagy az."
háháhá..van még több nicked is mert arról is írj nyugodtan.:-P
Ne haragudj, de te szerintem egy rettenetes keserű, boldogtalan, irigy nő vagy.
Már le kellett írnom, de végülis ez a fórum erről szól, hogy elmondod a másikról /akit személy szerint nem is ismersz/ a véleményedet, és olyannak állítod be, mint szerintem te vagy az. Gondolok itt az ilyen szavakra : buta, képesség hiányos, lelkivilágod nem egészséges, stb.
No és hogy te azt tudod, hogy az ő férje 9 éve nem csak rajta legeltette a szemeit... hát komolyan ezen már hangosan kacagtam.
nem is neked szólt! kár hogy erre már nem terjedt ki az a szerteágazó figyelmed.
az hogy 14 évesen valaki nehézbombázó az erény??
nálunk másként hívják.
gratula a diplomákhoz és a csodás barátokhoz.
nikike is köztük van?:-P
Niki,én mint egyszerü földi halando kérdezem:
Szerinted normális dolog,hogy míg te szociális segélyt veszel fel(a mi pénzünkből),közben itt dicsekszel,hogy mennyi pénzetek van?(hajo,meg mit tudom én miket írtál...) Igaz azt is írtad itt,hogy dolgozol...Most mi is az igazság? Annyi,hogy az apukád korabelinek "vagy"? De ha vagy neki,akkor miért is kell dolgoznod,de főként minek is a segély?Tiszta káosz...
Pedig nekem elég nagy a toleranciám másokhoz(mássághoz),de ez sok!
Hiv:Tudásbázis: Pályakezdő munnanélkülieknek jár-e valamilyen segély?
Jobb híján megyek lassan dolgozni...Nekem csak 3 évvel idősebb a párom...:)))
Az a baj hogy amig 10-ből 9-en megértik miről írok addig te vagy az az egy aki nem érti.nem azért mert nem akarja hanem képesség hiányában.
ha felfogtad volna a hozzászólásokat akkor tisztában lennél vele hogy a többség rossz véleménnyel van erről a te kis idilledről.
aki rosszal az nem barát,nem kedvel.egyébként pedig ne hidd hogy itt te vagy a lényeg.
sajnos a te életed főszereplője itt a legnagyobb gond.ő egy métely a társadalom testén.nyugodt lehetsz hogy sokan félre állítanák őt ha bármilyen lehetőséghez hozzájutnának.
mivel soha nem éltél normális életet így a lelkivilágod sem egészséges ezért nem is fogom tudni megértetni veled mindaz amiért így kardoskodsz az egy pokoli világ.
jobban tetted volna ha nem írod le.szereztél magadnak jópár kellemetlen percet.de hát ha az ember unatkozik és egyedül vana nnaaaaagggyyy boldogságban
akkor mi mást csinálna...
inkább bevállalja hogy rosszul süljön el egy ilyen fórumozás minthogy egyedül legyen.a gáz csak az hogy az ember ha egyedül van barátokat szerez,nem ellenségeket.
de az csak holmi halandókra igaz.mi beérjük barátokkal.
neked jutott az ellenszenv.
de ezt a témát kimerítettük.legalábbis értelmetlen
a süket füleknek beszélni. maradj meg magadnak társaságnak..
Tudod Niki, többször megnéztem a fotótokat.... szép kis tiszta tekintetű, buta naív kislány... kb. mint az én leányom volt, amikor belemászott az életébe egy vén xar. Mert az. Nem tudhatod, hogy mitől fosztott meg, és talán soha nem is fogod megtudni, így persze boldog is maradhatsz.
Hogy állsz az iskoláiddal? Megtalálod-e a munkádban az örömet (van munkád, dolgozol? Mi a hobbid? Mit szeretsz olvasni? Melyik volt a legjobb koncert, amit láttál? Milyenek a barátnőid?
Mi a véleményed 20 év korkülönbségről?
ez a fórum címe.
nem pedig "a mentséget keresek egy pedofilnak és egy anyagias személynek!"
ha jól emlékszem te jöttél ide nagy mellénnyel fórumot kiírni.
de az volt az is és az is lesz csak te vagy hozzá már öreg.
akár tetszik akár nem vedd tudomásul!
te azt hiszed hogy 10 éve amikor elkezdtetek kavarni akkor te voltál az egyetlen akin a szemét legeltette?
azt hiszed neked csapta a szelet egyedül??
hát nem! a vér nem válik vízzé!