Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a véleményed 20 év korkülönbségről? fórum

Mi a véleményed 20 év korkülönbségről? (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
265. 9536810fa1 (válaszként erre: 264. - 441b7dc459)
2011. márc. 12. 11:39

Az ilyen mocskokat ha a törvény nem is, de a társadalom kivetheti/kivethetné magából.

Néhány éve nyomták le 12 év alá a pedofília határát, előtte 14 volt, csak bizonyos közegben a 12 éves leány már aktív nőnek számít.

264. 441b7dc459 (válaszként erre: 261. - 9536810fa1)
2011. márc. 12. 11:37
fel kellene emelni a nagykorúság határát,és a fiatalkorúság korhatárát szintén felemelni hogy az ilyen mocskok büntethetők legyenek.
263. epsy88
2011. márc. 12. 11:19
Szerintem sok,de ha bizalom,őszinteség, hűség, szerelem van akkor működhet!
262. a14deb9047 (válaszként erre: 260. - 441b7dc459)
2011. márc. 12. 08:48

Az egészben az a szomorú, hogy mindez 1964-ben kezdődött... a kislány akkor volt 4. osztályos, és a pasi akkor már nős volt!

Ennek a kislány szerencséje volt viszonylag. Bár telhettek volna szebben is a tizenéves idők.

261. 9536810fa1 (válaszként erre: 260. - 441b7dc459)
2011. márc. 12. 07:12
... és tudod a szomorú, hogy a szülő - aki figyel a gyerekére -, ezekben az években próbál kivonulni az életéből, nagyobb teret, nagyobb önállóságot, több felelősséget hagyva.... tehát icipici űr keletkezik mindig, amit a gyermeknek be kell(ene) tölteni... vén xar "pedofilok" (ha már így írtad), ezt használják ki, azt az űrt, ahonnan a szülő finoman próbál kihátrálni, oda mind a kígyó becsúszik, a gyereket hazugságra készteti, "húúú, mert a mi óóóóóóóóóóóriási szerelmünket anyád úgy se értheti"... még lépésre sincs esély sok esetben...
260. 441b7dc459 (válaszként erre: 259. - A14deb9047)
2011. márc. 12. 06:11

a legszomorúbb az hogy csak így lehet megvédeni egy gyereket az ilyen mocskoktól.ez sem jó megoldás de legalább egyvalaki tudta hogy ezt nem szabad hagyni.legalább a lány meguszta.igaza pasi is de neki lett másik áldozata.

bár a mai világban a sok média közvetíti ezeket a történeteket agyba főbe.nem hiszem el hogy a 14-17 éves lányok nincsenek tisztában a dologkkal és azt sem hiszem hogy ne tudnák mi következik ha egy ilyennel kettesben maradnak. inkább motíváló lehet a szabadság ígérete a pénz a szép ruha a nagystílű életmód amit ilyenkor beígérnek nekik.

én mint szülő csak azt nem értem hogy mitől érzik a mai gyerekek azt hogy nekik rossz soruk van.attól hogy amig a szülővel élnek engedelmességgel tisztelettel "tartoznak".

elnézem a töbi szülőtársamat is többségében majd a nyakukat törik, hogy azért hajtanak hogy a gyereknek meglegyen mindene.egytől sem azt látom hogy a gyereket ilyenre tanítanák.mégis sok fiatal szabdulni akar ugy a szülői köteléktől hogy nincs saját önálló lehetősége.ezért kihasználja az adódó alkalmat.a pedifilok meg az ilyen kis butákat használják ki.

2011. márc. 11. 22:14

Ismertem egy családot. Az éppen 7. osztályt kijárt (évvesztes) lányukkal nyáron lakodalomban kikezdett a 28 éves, már válófélben lévő unokatestvére. De már 10 éves korában megígérte tenki, hogy addig nem nyugszik, amíg az "övé nem lesz". A lány anyai nagyapja, és a fiatalember anyai nagyapja édestestvérek voltak.

Nyomult hosszú hónapokon keresztül, leveleket írt, megkereste, stb. Sajnos a szülők nagyon verték a lányt a férfi miatt, hiszen ő nem tudta akkor ezt a helyzetet kezelni, nem is értette, mi folyik körülötte. Nem engedték el az iskola elvégzése után tanulni, szobafogságban tartották közel egy évig, a lakásból egyedül nem tehette ki a lábát. Dolgozott, de otthoni felügyelet mellett. Amikor betöltötte a 18-at, elment más városba tanulni, dolgozni és rendbe jött minden.

Amikor rájött a pasi, hogy nem kaparinthatja meg, elvett egy másik fiatalt... utána még kettőt.

2 éve végre meghalt...

2011. márc. 7. 15:56
Szerintem is sok, de hát embere válogatja...
257. 441b7dc459 (válaszként erre: 256. - Shella07)
2011. márc. 7. 13:01

akkor gratulálok én is!

sok sikert!

2011. márc. 7. 12:58

Az enyém is jó, helyre hoztam, ügyes voltam, éppen ezért nem megyek már arra a fórumra.

Én útálok vitázni, veszekedni. Örülök hogy nálad minden happy, és hogy jól vagy.

Ja igen, és én sem vagyok ráutalva anyagilag senkire, szerencsére olyan vagyok aki mindig talpra esik, és a jég hátán is megél.

255. 441b7dc459 (válaszként erre: 252. - Shella07)
2011. márc. 7. 12:29

"Ne haragudj, de te szerintem egy rettenetes keserű, boldogtalan, irigy nő vagy."

írod te nekem,aki egy másik fórumon ecseteli a meglévő életét.

senkinek sem fenékig tejfel mucuskám!

de az enyém már jó!

tettem érte.én.nem más.

nem vagyok ráutalva senkire.

sem anyagilag sem erkölcsileg.

a jót is a rosszat is magamnak köszönhetem.

azt meg vedd tudomásul te is hogy a pedofil az pedofil akkor is ha te nem vagy hajlandó tudomást venni róla hogy létezik.

a nikike és lehet hogy a te férjed is vadászott mindig is és lehet hogy még most vadászik.a vér nem válik vízzé.

a nem pedofilok is megnéznek sok nőt.miért gondolod hogy a ti nagyőnagypapitok csak titeket látott meg egyesegyedül ezen a világon! ti álltatok szóba velük!

szerinted mi az ami irigylésre méltó a ti életetekből? a kevés eszetek hogy beveszitek ilyen emberek dumáját,vagy hogy idő előtt ágyba visz egy pasi?a bűnpártolás? ugyan már!

254. 9536810fa1 (válaszként erre: 252. - Shella07)
2011. márc. 7. 12:08
Van leányod? Kívánom Neked, hogy soha ne kelljen megtudnod, hogy hogyan működnek ezek a dolgok valójában! ... és persze néha hogyan nem, mert biztos olyan is van, hogy a 30 évvel idősebb pasi beleszeret a 18 éves lány hatalmas eszébe és viszont..hm... biztos van ilyen is... talán... gondolom....!
253. 441b7dc459 (válaszként erre: 252. - Shella07)
2011. márc. 7. 11:51

blablabla...

"ez a fórum erről szól, hogy elmondod a másikról /akit személy szerint nem is ismersz/ a véleményedet, és olyannak állítod be, mint szerintem te vagy az."

háháhá..van még több nicked is mert arról is írj nyugodtan.:-P

252. shella07 (válaszként erre: 251. - 441b7dc459)
2011. márc. 7. 11:47

Ne haragudj, de te szerintem egy rettenetes keserű, boldogtalan, irigy nő vagy.

Már le kellett írnom, de végülis ez a fórum erről szól, hogy elmondod a másikról /akit személy szerint nem is ismersz/ a véleményedet, és olyannak állítod be, mint szerintem te vagy az. Gondolok itt az ilyen szavakra : buta, képesség hiányos, lelkivilágod nem egészséges, stb.

No és hogy te azt tudod, hogy az ő férje 9 éve nem csak rajta legeltette a szemeit... hát komolyan ezen már hangosan kacagtam.

251. 441b7dc459 (válaszként erre: 250. - Timycat)
2011. márc. 7. 11:30

nem is neked szólt! kár hogy erre már nem terjedt ki az a szerteágazó figyelmed.

az hogy 14 évesen valaki nehézbombázó az erény??

nálunk másként hívják.

gratula a diplomákhoz és a csodás barátokhoz.

nikike is köztük van?:-P

250. timycat
2011. márc. 7. 11:16
Jesszus hova fajult itt minden, míg én a párommal voltam elfoglalva (tudjátok a 27év különbséges-lehet rám fújni). Nem volt pedofíl és nem is; már 14 évesen nehézbombázó voltam (még mindig A kategóriás vagyok), párom volt az egyetlen pasi, aki a korban hozzám illőkkel ellentétben nem szexuális-segédeszköznek használt. Igen menő (volt) velem villogni. Ő erőltette, hogy aknázzam ki az agyi kapacitásaimat; 27 éves koromra 3 diplomát szedtem össze (európai uniós szakjogász és közgazdász vagyok, 2 idegen nyelv perfekt; mielőtt valaki rikítozna, hogy nem fér bele az időbe, párhuzamosan csináltam-munka, család mellett, ja és Szegeden) azt hiszem az iskola témát letudtuk, dolgozom és imádom, rendszeresen járunk nyaralni, kiállításra, koncertre, moziba -kultúra nem kor függő!- és összeszámoltam 11 olyan barátom és barátnőm van, akik ha bármikor felhívnának hogy gáz van a világ bármely részére elmennék értük max másnapra és 100%-ban tudom, hogy ők is megtennék értem. Tehát elég teljes életet élek; jah itt felvetették a segély-adó témát; kimondta hogy az idősebb pasival élők segélyen élnek, elég durva adót fizetünk, mindketten. Ne találjatok ki képtelen dolgokat... Bocs megyek, párommal ebédelni...
249. Méz111
2011. márc. 7. 09:44

Niki,én mint egyszerü földi halando kérdezem:

Szerinted normális dolog,hogy míg te szociális segélyt veszel fel(a mi pénzünkből),közben itt dicsekszel,hogy mennyi pénzetek van?(hajo,meg mit tudom én miket írtál...) Igaz azt is írtad itt,hogy dolgozol...Most mi is az igazság? Annyi,hogy az apukád korabelinek "vagy"? De ha vagy neki,akkor miért is kell dolgoznod,de főként minek is a segély?Tiszta káosz...

Pedig nekem elég nagy a toleranciám másokhoz(mássághoz),de ez sok!

Hiv:Tudásbázis: Pályakezdő munnanélkülieknek jár-e valamilyen segély?

Jobb híján megyek lassan dolgozni...Nekem csak 3 évvel idősebb a párom...:)))

2011. márc. 7. 09:29
nna most már tényleg megyek.beszélgesd meg magaddal mert látom megakadt a lemez.inkább értelmes emberekkel kommunikálok.
2011. márc. 7. 09:21
Csak akkor működik, ha a nő 30-on felül van.
2011. márc. 7. 09:20
Mint mondtam tisztába vagyok vele, hogy a kapcsolatom nem a normális de most rögtön szaladják el a tőle?Hát nem, nem is kell megérteni szó sincs erről de nálunk otthon nem ezen mérik a barátságot ez a legkevesebb és nem ezt nézik a munkahelyemen sem hanem, hogy hogy tudok helyt állni a cégnél minket soha ezért nem utáltak nem lett ellenségünk ez miatt mindenkinek saját dolga úgy élni ahogy akar
245. 441b7dc459 (válaszként erre: 244. - 171925f409)
2011. márc. 7. 09:14

Az a baj hogy amig 10-ből 9-en megértik miről írok addig te vagy az az egy aki nem érti.nem azért mert nem akarja hanem képesség hiányában.

ha felfogtad volna a hozzászólásokat akkor tisztában lennél vele hogy a többség rossz véleménnyel van erről a te kis idilledről.

aki rosszal az nem barát,nem kedvel.egyébként pedig ne hidd hogy itt te vagy a lényeg.

sajnos a te életed főszereplője itt a legnagyobb gond.ő egy métely a társadalom testén.nyugodt lehetsz hogy sokan félre állítanák őt ha bármilyen lehetőséghez hozzájutnának.

mivel soha nem éltél normális életet így a lelkivilágod sem egészséges ezért nem is fogom tudni megértetni veled mindaz amiért így kardoskodsz az egy pokoli világ.

244. 171925f409 (válaszként erre: 242. - 441b7dc459)
2011. márc. 7. 09:01
Tudtad, hogy lesz vélemény az enyémhez hasonlóan mert van ilyen és mért ne írtam volna le?Hisz ezért fórum attól, hogy leírtam már ellenségeket szereztem?De hát ez a fórum ezért van, hogy véleményt írjunk és attól, hogy jól elvagyunk a párommal attól még fórumozhatok vagy nem elvégre ti is itt vagytok de nem gondolnám mert nem vagy meg a pároddal ilyen meg sem fordult a fejemben
243. 171925f409 (válaszként erre: 241. - 9536810fa1)
2011. márc. 7. 08:57
Dolgozok meg egy tanfolyamra járok barátnők már úgymond nincsenek férjhez mentek külföldre mentek ki már akikkel együtt buliztam már családosok megvan a maguk baja gondja persze összejárunk de nem úgy mint mikor iskolások voltunk 1 barátnőm van ilyen szituációban Ők már 12 éve együtt élnek koncert?nem jártam sosem koncerten koncert helyett moziba jártunk most már ritkábban
242. 441b7dc459 (válaszként erre: 240. - 171925f409)
2011. márc. 7. 08:55

jobban tetted volna ha nem írod le.szereztél magadnak jópár kellemetlen percet.de hát ha az ember unatkozik és egyedül vana nnaaaaagggyyy boldogságban

akkor mi mást csinálna...

inkább bevállalja hogy rosszul süljön el egy ilyen fórumozás minthogy egyedül legyen.a gáz csak az hogy az ember ha egyedül van barátokat szerez,nem ellenségeket.

de az csak holmi halandókra igaz.mi beérjük barátokkal.

neked jutott az ellenszenv.

de ezt a témát kimerítettük.legalábbis értelmetlen

a süket füleknek beszélni. maradj meg magadnak társaságnak..

241. 9536810fa1 (válaszként erre: 238. - 171925f409)
2011. márc. 7. 08:51

Tudod Niki, többször megnéztem a fotótokat.... szép kis tiszta tekintetű, buta naív kislány... kb. mint az én leányom volt, amikor belemászott az életébe egy vén xar. Mert az. Nem tudhatod, hogy mitől fosztott meg, és talán soha nem is fogod megtudni, így persze boldog is maradhatsz.

Hogy állsz az iskoláiddal? Megtalálod-e a munkádban az örömet (van munkád, dolgozol? Mi a hobbid? Mit szeretsz olvasni? Melyik volt a legjobb koncert, amit láttál? Milyenek a barátnőid?

2011. márc. 7. 08:48
Én hozzá szóltam a fórumhoz leírtam amit gondolok ti is de nem értjük egymás gondolatát és nincs értelme már ennek a "civakodásnak" hozzá szóltam leírtam véleményem, történetem kész mást mit írjak még?
239. 441b7dc459 (válaszként erre: 238. - 171925f409)
2011. márc. 7. 08:45

Mi a véleményed 20 év korkülönbségről?

ez a fórum címe.

nem pedig "a mentséget keresek egy pedofilnak és egy anyagias személynek!"

ha jól emlékszem te jöttél ide nagy mellénnyel fórumot kiírni.

2011. márc. 7. 08:41
Tisztába vagyok vele persze nem én voltam anno az egyetlen fiatal nő az életébe de az a múlt ahogy telnek az évek minden ember változik és Ő is megváltozott mindegy én leírtam az én véleményem e fórummal kapcsolatba nem kívánok erről többet beszélni mert úgysem értjük meg egymást e témában de nem is kell
237. 441b7dc459 (válaszként erre: 229. - 171925f409)
2011. márc. 7. 08:35

de az volt az is és az is lesz csak te vagy hozzá már öreg.

akár tetszik akár nem vedd tudomásul!

te azt hiszed hogy 10 éve amikor elkezdtetek kavarni akkor te voltál az egyetlen akin a szemét legeltette?

azt hiszed neked csapta a szelet egyedül??

hát nem! a vér nem válik vízzé!

2011. márc. 7. 08:21
Ez 5 évvel ezelőtti kép most vagyok 28 éves
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook