Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a helyes?Mit tennél a helyemben? fórum

Mi a helyes?Mit tennél a helyemben? (beszélgetés)

1 2
13. dd874e511d (válaszként erre: 10. - 657cb515d9)
2012. máj. 12. 03:52

Én nagyon rosszul érzem magam mert nem tudom, hogy milyen minősítésben voltak ott együtt, nem tudom, hogy összevesztek az asszonnyal otthon és azért volt ott részegen és ez a lány csak próbált segiteni rajta, nem tudom, hogy a srác direkt ment oda és rugott be majd hivta oda ezt a csajot, vagy esteleg ott találkoztak? Nem tudok semmit.

De azt tudom, hogy a srác rengeteget dolgozik, és most is elvileg dolgozik és vajon ez az eslő??? Egyáltalán mire lehet gondolni a megcsaláson kivül??????Vagy a felesége tudja, hogy a munkatársnőjével egy discoban atom részegre issza magát????

Nem ugy volt öltözve mint aki oda készül , és nagyon ziláltnak tünt, a csaj meg nagyon összesezdettnek. Nem áll össze a kép.

2012. máj. 12. 03:52

Ne érezd magad rosszul, ez az ő életük. Ne is mondd el senkinek amit láttál, előttük se mutasd, hogy tudsz valamit.

Majd alakul...

2012. máj. 12. 03:49

Foditott helyzetben te szeretnéd tudni?

Ha a helyemben lennél bevállalnád azt , hogy a srác megharagszik rád , a nő meg rosszul érzi magát mert megycsalják?

10. 657cb515d9 (válaszként erre: 8. - Dd874e511d)
2012. máj. 12. 03:48
Ha valakinek rosszul kell magát érezni, akkor az csak is a férfi! Nem pedig Te! Te egy percig se érezd magad rosszul!
9. 657cb515d9 (válaszként erre: 8. - Dd874e511d)
2012. máj. 12. 03:46
Hát én elmondanám a nőnek az tuti. Bár nem tudom milyen viszonyba vagy velük.
2012. máj. 12. 03:41
nagyon bosszant és nagyon bánt, mert nem nekem kell ezt megoldani ha igy vagy ha ugy van se, de mégis napi kapcsolatban vagyok velül, és én még sose voltam ilyen helyzetben. Most kell rosszul érezzem a felesége előtt magam? Vagy a férfi előtt kell rosszul érezzem magam mert nem tudom mi van és én meg rosszra gondoltam??
2012. máj. 12. 03:38
és tudom, hogy otthon azt mondta éjszakás mert délután találkoztam velük, és nem értem, hogy ha semmi közük egymáshoz akkor miért vannak ott együtt,még akkor se ha a srác egyedül ment be leszészegedni, akkor épp ott volt ez a munkatársnője és ő józanitotta??? Vagy mi??
2012. máj. 12. 03:37
persze, mikor először mentünk akkor nem, mikor a férjem kisért vissza a kocsihoz akkor mikor közeledtük, a csaj szólt neki,hogy itt vannak at xy-ék, erre felnétett és totál ko fejével belenézett az arcomba és köszönt, majd mikor elindultam a férjem odament hozzájuk és azt mondta nem tuudja eldönetni mi van köztük mert a csaj tök józan a srác meg alig álla a lában.
2012. máj. 12. 03:35
Nagyon rosszul érzem magam, 2 órája itthon vagyok és majd minden percben u7gy éreztem visszamegyek és megnézem mi van. A frjem ott van azon a helyen ahol ők vannak, beszélt velük és azt mondta nem tudja eldönteni igazán mi van közt
4. 657cb515d9 (válaszként erre: 3. - Dd874e511d)
2012. máj. 12. 03:35

Húha... ez mindig elég kellemetlen.

Ő látott téged?

2012. máj. 12. 03:33

Épp az irodai buliból tartottunk egy szóraozóhelyre és egy másik bulihely előtt a falnak dőlve megláttm egy baráti házaspár férfi tagját egy idegen nővel.

Mior közelebb értünk láttam, hogy koleganőjével van, akit szintén ismerek máshonnan.

A férfi nagyon részegen, a nő teljesen józanon voltak ott, álltak és beszélgettek. A férfinek épp dolgoznia kellett volna mert elvileg éjszakás, és a felesége ottholn alszik a gyerekükkel aki most volt egy éves.

Te mit hinnél? Miért volt ott mikor azt mondta otthon , hogy dolgozik, miért volt részeg ha a csaj nem, és egyáltalán együtt voltak???

Elsőre ami látszott, mintha valami nagy bensőséges beszlgetés, vagy részeg ember józanitása lenne, vagy pedig egy kétségbeesett olyan pár akii nem tud mit kezdeni mert igazán nem lehetne de mégis akarják. Ezt láttam. Sofőr voltam az este nem ittam szóval nem képzelem be se ezt se azt.

Mit higyjek??? Miért volt ott ha nincs semmi ??

2012. máj. 12. 03:29
?
2012. máj. 12. 03:29
Mi a helyes?Mit tennél a helyemben?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook