Mi a helyes?Mit tennél a helyemben? (beszélgetés)
Én nagyon rosszul érzem magam mert nem tudom, hogy milyen minősítésben voltak ott együtt, nem tudom, hogy összevesztek az asszonnyal otthon és azért volt ott részegen és ez a lány csak próbált segiteni rajta, nem tudom, hogy a srác direkt ment oda és rugott be majd hivta oda ezt a csajot, vagy esteleg ott találkoztak? Nem tudok semmit.
De azt tudom, hogy a srác rengeteget dolgozik, és most is elvileg dolgozik és vajon ez az eslő??? Egyáltalán mire lehet gondolni a megcsaláson kivül??????Vagy a felesége tudja, hogy a munkatársnőjével egy discoban atom részegre issza magát????
Nem ugy volt öltözve mint aki oda készül , és nagyon ziláltnak tünt, a csaj meg nagyon összesezdettnek. Nem áll össze a kép.
Ne érezd magad rosszul, ez az ő életük. Ne is mondd el senkinek amit láttál, előttük se mutasd, hogy tudsz valamit.
Majd alakul...
Foditott helyzetben te szeretnéd tudni?
Ha a helyemben lennél bevállalnád azt , hogy a srác megharagszik rád , a nő meg rosszul érzi magát mert megycsalják?
Húha... ez mindig elég kellemetlen.
Ő látott téged?
Épp az irodai buliból tartottunk egy szóraozóhelyre és egy másik bulihely előtt a falnak dőlve megláttm egy baráti házaspár férfi tagját egy idegen nővel.
Mior közelebb értünk láttam, hogy koleganőjével van, akit szintén ismerek máshonnan.
A férfi nagyon részegen, a nő teljesen józanon voltak ott, álltak és beszélgettek. A férfinek épp dolgoznia kellett volna mert elvileg éjszakás, és a felesége ottholn alszik a gyerekükkel aki most volt egy éves.
Te mit hinnél? Miért volt ott mikor azt mondta otthon , hogy dolgozik, miért volt részeg ha a csaj nem, és egyáltalán együtt voltak???
Elsőre ami látszott, mintha valami nagy bensőséges beszlgetés, vagy részeg ember józanitása lenne, vagy pedig egy kétségbeesett olyan pár akii nem tud mit kezdeni mert igazán nem lehetne de mégis akarják. Ezt láttam. Sofőr voltam az este nem ittam szóval nem képzelem be se ezt se azt.
Mit higyjek??? Miért volt ott ha nincs semmi ??