Mesélnétek csak nekem a női lélekről? (beszélgetés)
Érdemes esetleg ezzel kezdened. Nem tudom ismered-e? Több részt is találsz a youtubon.
Rövidek és szórakoztatóak. Így rögtön megérted, hogy gondolkodtok Ti férfiak és Mi nők. :)
:)
Nem.
A fórumtémáid alapján a kütyüiddel vagy elfoglalva.
Ismerd meg őket, a Nőket. Aztán talán nem kérdezel ilyen butaságot.
Sziasztok!
Nem jövök semmilyen "csajozási"oldalról és nem fogom ezt a tudást "rosszra használni" nem teszem közzé sehol és nem mondom el senkinek.Amit nekem lmontok aszt szó szerint a sírba viszem,nem az érdkel engom hogy"hogy kérd el a csaj számát 5 perc alat stb" hanem ténylegesen a női lélek ,nagyon méljen érdekel.Pesrze vehetnék valami könyvet tudom is én "genderek osztájzása " de az életet nem lehet könyvből megtannulni.23 éves vagyok abban a korban amikor még nyitva van a tudatom könnyen megtanulok dolgokat de már elég érett hogy a helyén kezelem a dolgokat.Én nem török pálcát senkifelett mindenre nyitott vagyok és nem akarok parázsvitákat szítani.
ettől fugetlenűl olvashatnám ezt a forumot amit megis teszek de az nem eggy ember mindenki hozzá teszi a magáét és soha nem érnék a végére.
Ha van köztetek 18-25 év közötti (de igazábol bárki hozzá szolhat)aki segitene nekem az jó lenne, ha van köztetek transzexuális ,leszbikus ők/ti kűlönösen érdekelnek/tek. mesélj magadró az életudatrol, mi az ami olyanná tet amilyen most vagy.Meg kereshettek itt vagy privibe végülis biztos van amit hát "nem raknál ki az ablakba"Kérlek ne tévesszetek meg ha van valami amiről nem akartok beszélni mondjátok meg hogy bocsi de erről nembeszek vagy valami.Higgyétek el nem trollkokdni jöttem úgyhogy remélem nemnagyon írtok olyat hogy "te is csak egy rohadt pasi vagy aki...."nem egyszerűen csak evel is akarok jobb emberré válni és fjleszteni a tudásom.végűl is sok embernek egy egész élet kevés hogy ki ismerje a másik nemet.cserébe ha esetleg tudok akkor valamivel persze megpróbálom majd ezt hnorlni képességeimhez mérten.Szóval bizzatok bennem higgyétek el nem vagyok rossz szándékú
ja bluetoot-os billentyüm van ami néha rosszalkodik ne nézzektek analfabétának:)
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Nem megyek férjhez, nekem jó a másé is. Csak a szép oldalát...
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Ha nekem van érettségin egy ötös írásbelim, és szóbelin nem tudok semmit, akkor melyik igaz?megbuktam, vagyk négyest kaphatok csak?
- Nekem furcsa csak hogy angol szavakat tesznek a magyar mondatokban?
- Tud valaki nekem segíteni? Fogyni szeretnék, csak nem tudom, hogy miket egyek, hogy fogyjak?