Merckformin XR - aki ilyet szed/ett, mennyi idő után estetek teherbe? (tudásbázis)
Isten ments, hogy mo. közelében maradjunk :-D
Meg férjem nem szereti az itteni klímát, azt mondja ha lehet mindig nyár, akkor miért ne éljünk ott, ahol mindig nyár van. :-) Bátraké a szerencse, Én még nem hallottam olyanról aki megbánta volna, hogy kiment Ausztráliába. :) A gyerekünknek biztos jobb lesz ott felnőni, ahol nem ölik meg és dobják a csatornába 1 cigiért.
ÚÚÚÚÚÚ az tök jó!!!Azt hittem ide valahová a közeli országokba!!!Bátrak vagytok !!És nagyon sok szerencséT az Új élethez!
Hát igen kockázatos állítólag a hosszú repülő út!
Ausztráliába akarunk menni, vagy az Egyesült Államokba. Nem sajnálok itthon semmit igazából a papagájunkon kívül :-)))
Mindigis el akartam innen költözni, már éltem is 1x fél évet Lengyelországban, de az csak ösztöndíj volt, meg fiatalabb voltam. A dokim nem vezet szülést, mert nyugdíjas, és csak a magánklinikán rendel, szóval mindegy kinél leszek akkor már. Ez az egész a lakásunkon múlik, hogy mikor adjuk el. :-) De persze még sok minden mástól is függ, lehet nem enged a dokim majd 36 órát repülni terhesen, akkor csak a baba születése után megyünk ki.
bocsi csajok közben hol vagyok hol nem, melóban vagyok...
igen, kissé tényleg eltűntem, olvasgattam mindenfelé, de láttam nincs semmi élet a fórumon, aztán én sem írtam :S
Mamszli, Téged olvaslak, szóval tudom mi a dörgés, örülök h jól vagytok és már 10 hetes vagy, szalad az idő :) remélem a hányingeres időszak sem tart már soká!
Velünk semmi extra, szedem a bogyókat és próbálkozunk, ennyi...
Értem!!Igen,de e szempontból velem azért eddig mégis kegyes volt a sors/ nem volt még vetélésem/Nagyon sok lányal találkoztam itt aki már átélt ilyen szörnyűséget! :(
Sajnálom
Na jó azért eszek még aloes dolgokat lassan 3 hónapja!!Murmi adta a végső lőkést!
A merck pedig 5 hónapja!!
De jó nektek...... :)
szia :)
de aranyos vagy, mesélj mi a helyzet, hogy állsz a dolgokkal?
én megvagyok köszönöm, nincs semmi újság egyenlőre
Szia Murmi!!
Mi újság???Már nagyon vártalak.......
Sziasztok!
hát tényleg nincs nagy mozgás mostanában, én is el voltam veszve...
van vkinél vmi újság?
Sziasztok csajok!
Kihalt a fórum?
Hát nem tudom, én az elején jól voltam és most kezdődtek ezek. Még ezt a dobozt beszedem és majd meglátom, hogy milyen tünet marad meg.
Bár van egy munkatársam aki már régóta szedi és ő mondta, h hasmenés és étvágytalanság meg van neki.
DE ha mar a 2.dobozzal szeded, akkor azert mar hozza kellett volna szoknod...? Nekem az etvagytalansag/hanyinegr/undor az etelektol kb a 2.heten kezdodott, de en akkor mar 2x500-at szedtem es utana jott meg a fekete leves: 3x500.
Mostmar 1x500 es 2x850-nel tartok. Mindenkire maskent hat, ez tuti, valakinek a 3x850-nel sincs HM-e, meg semmi.
Csak ugyesen. :)
Köszi a választ!
Remélem, h el fog múlni, mert elég rossz igy. Én 850mg szedek napi 1×.
Még ezt a hónapot megpróbálom!
Szia Ani.
Persze hogy lehet. Nekem mindentol undorom volt, mikor elkezdtem a gyogyszert, es kb az elso 1-1,5 honapot vegigszenvedtem igy.
Aztan hozzaszoktam, a HM is elmult nagyjabol. Viszont ha adagot fogsz emeleni, varhato lesz, hogy a HM visszajon, bar a hanyinger/undor ha egyszer megszunt az mar nem valoszinu, hogy ujra lesz.
Sziasztok!
2. doboz merckformint szedem, kb.2-3 hete étvágytalan vagyok, hasmenésem van, fáj a gyomrom, fogytam 3 kg (most 52kg vagyok) ez lehet a gyógyszertől??
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Terhesség alatt Merckformin szedése?Tapasztalatok, vélemények?
- Akik váratlanul estetek teherbe, mit "rontottatok", hogy becsúszott a baba?
- Fogamzásgátló szedése után mennyire könnyen estetek teherbe?
- Ma keztem a Merckformint szedni, milyen mellékhatásokra számíthatok?
- Mikor estetek teherbe missed ab után?