Menzesz tünetek a 12.héten? (tudásbázis)
Lehet butaság, de stressztől?
Elmúlt 2,5 hétben otthon voltam, év végi leállás volt, de egész nap mentem, csináltam, és semmi.
Tegnap kezdtem a melót, és tegnap is, ma is éreztem. Stresszes, de irodai meló, na meg tiszta ideg vagyok a holnapi uh miatt.Melóhelyemen se tudják még...
Én egész terhesség alatt görcsölgettem, de az első 14 hétben voltak eléggé erős görcsök is. Nekem magneB6-ot maximum adagban kellett szednem és a 14-16. hétig (már nem emlékszem pontosan) duphastont is szedtem.
Hívd fel a dokidat, vagy menj el, kérdezz rá. Abból baj nem lehet.
az ilyen jellegű fájdalom az esetek túlnyomó többségében a méh növekedését jelzik, ha nem jár vérzéssel akkor valószínűleg nincs gond
magnéziumot szedj, az enyhíti a tüneteket
Utrogestant szedek, mellé előírták a MagneB-t.
Holnap kell mennem uh-ra
Ja, így már más!!! A hozzászólásom alatt írtad ezt, ezért nem láttam még. :)
Akkor szerintem is nincs olyan vész. Próbálj meg esetleg magne-b6-ot bevenni. A tágulás és a húzódás miatt is előfordulhat ilyesmi.
De ha pecsételés lenne vagy ilyesmi, akkor szerintem is menj dokihoz!
Nem igaz.
Az enyhe alhasi görcsök teljesen normálisak a terhesség majdnem teljes egésze alatt.
Vérzés, barna folyäs nincs.
Csak görcsök. Húzodás.
Görcsöl, fáj, hùzodik a hasam, mint amikor meg kellenne jönnie. Nem a menzeszre emlekszik a szervezetem, mert csak 1 hét múlva lenne esedékes a menzesz.
12 hetes vagyok, és volt már többször is, de 2-3 hete nem. Ilyenkor normális ez?
További ajánlott fórumok:
- Tej allergia: receptek, tünetek, megoldások
- Terhességi tünetek pszichésen?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Lehetséges, hogy egy autista gyermeken csak az óvodában jelentkeznek a tünetek?
- Fogamzásgátló abbahagyása utáni tünetek
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?