Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Késik a menstruáció fórum

Késik a menstruáció (beszélgetés)

márc. 31. 14:50
Nekem sosem volt!
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Alnisa)
márc. 31. 10:11

Igen, rendszeres a ciklusom, 1-3 nap késéssel maximum.

Még vagy 10 éve volt, hogy ennyit késett, de nem volt akkor sem semmi.

Én is úgy gondolom, hogy a terhességet kimutatta volna már. Lehet stresszesebb voltam az utóbb hetekben, az is közrejátszik.

3. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 07:55

Rendszeres a menstruációd? mert csak akkor lehet mérvadó a késés. Nekem anno 28 és 42 nap között ingázott, így igazából csak a 28 naphoz képest késett, de magamhoz képest nem.

Ha nagyon rá vagy mozdulva a baba témára, akkor igen késhet, sokan járnak így. Ez eddig pontos mensi is megviccelhet, ha a babát szeretnél.

Nagyon ritka, hogy nem mutatja ki a teszt a babát. Erre nem számítanék, ha amúgy rendszeres a ciklusod. Persze ha olyan, mint az enyém volt régen, akkor lehet, hogy csak 2 héttel később pozi a teszt, mivel amúgy, ha nem esek teherbe, akkor mondjuk csak 42 napra jött volna meg, az már amúgy is 14 nap csúszás, tehát előbb nem is lehet pozi a teszt, mert gyakorlatilag mikor meg kellen jönnie, akkor van peteérésed (14 nap helyett a pl 28 napon).

Én még nem mennék nődokihoz, mert nem fog tudni semmit mondani. Max, hogy ennyi meg annyi a nyálkahártya vastagság, aztán vagy meg jön vagy kimarad egy ciklus.

Az se fogja tudni megmondani, hogy mensi közeleg és azért vastag a nyálkahártya vagy esetleg a baba miatt. Túl korai. Én biztosan megvárnám a következő aktuális ciklust.

Bár én azt mondom, nem vagy terhes.

márc. 30. 23:27
Szia mindenképp keress fel egy nőgyógyászt ha többször fordul elő ilyen.
márc. 30. 21:05

Sziasztok!

Kinek mi volt a leghosszabb idő, amikor késett a menstruációja?

Nekem 11 napja nem jön meg, terhességi teszteket csináltam, azok negatívak. Olvastam olyat, hogy valakinél később mutatta csak ki a várandósságot.

Van olyan, aki esetleg így járt, és végül terhesség lett megállapítva? Nagyon örülnénk neki, de már napok óta csak ezen kattogok, lehet a sok agyalás miatt nem jön meg. Természetesen menni fogok a nőgyógyászhoz, most személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook