Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mennyire tartod fontosnak a szépséget, vagy a jó megjelenést? fórum

Mennyire tartod fontosnak a szépséget, vagy a jó megjelenést? (beszélgetős fórum)


1 2
11. 5464505f6a (válaszként erre: 5. - Tami2)
2007. okt. 23. 15:07

Hol jártál te eddig?Nem találkoztál még olyan nővel,aki csinos,esetleg kifejezetten szép és intelligens és művelt is?

Nekem is vörös a hajam,messziről, ismeretlenül leszűröd,h segghülye vagyok?;)

10. coline (válaszként erre: 7. - Tami2)
2007. okt. 23. 15:00
Ajjaj! Lehet, hogy félre értetél valamit vagy nem voltam elég pontos.Kelemen kisasszony egy kiöltözöt bohoc példája volt.Én is a sok pancs ellen voksoltam.
2007. okt. 23. 14:30

Valaki egy másik topikban azt írta, ha valaki vagy gyereket akar, vagy....

Mélységesen felháborított. Láttam már 3 gyerekes anyát akinek a teste vetekedett egy 20 évesével, és gyerek nélkülit aki olyan volt mint az öreganyám. Pókhasú és piszkalábú.

Azért mert a mondás szerint nem e külső számít, az ember még tehet róla, hogy szép és vonzó legyen, a maga módján.Plasztikát meg lehet mértékkel is.

8. tami2 (válaszként erre: 7. - Tami2)
2007. okt. 23. 14:28
vagy közönséges. Pl. [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Nicole Kidman[{[{[/A]}]}] elegáns, [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Paris Hilton[{[{[/A]}]}] közönséges.
7. tami2 (válaszként erre: 6. - Coline)
2007. okt. 23. 14:26

Kelemen Anna egy plasztikai rondaság. Szerintem. Egy nő legyen eredeti, természetes, okos, művelt és nem árt ha jól öltözött. Értek itt az elegáns ruhákra, nem kivágott, popsi mutogatós cuccra.

Egy szépen, izlésesen festett nő, mindig vonzó, de egy vöröss, lila hajúról messziről látszik az intelligencia hiánya. Egy kellemes illat mindig csábitó, de ha sok van belőle locsolva, akkor undoritó tud lenni. A szexi cucc, megnyerő, bizonyos esetekben, undoritó,

6. coline (válaszként erre: 5. - Tami2)
2007. okt. 23. 14:12

Hm. Tényleg igy gondolod? Okos/nem csinos ill. buta/csinos.Ez elég érdekes számomra. Tény,hogy szélsőséges világban élünk,na de ennyire. Kiváncsi lennék a tapasztalatod bővebb formájára, mert ez eléggé levan szűkítve. Mit vársz el egy nőtől? Tetszene egy olyan okos nő akin trottyos a szabadidő naci kócos,stb.?Miaz,hogy kiöltöznek mint a bohocok?Mint pl. Kelemen Anna?

No és az én véleményem:Mivel nő vagyok szeretek csini lenni, szeretem kifesteni magam.Egy nő igenis adjon magára.Az illatomra is oda figyelek, mert bizony ha túl sok az is gáz.Tehát, ha valakivel elbánt a természet, igy vagy ugy attól még lehet szép és csinos vagy csábító és szexi, csak kikell hangsúlyozni az elönyös oldalakat, részeket.

2007. okt. 23. 13:43

Nem a szépseg a lényeg, hanem ami az ember fejében van. Egyeseknek, fontos a megjelenés, de egy bizonyos társadalmi szint fölött, nagyon fontos a tudás. Én kimondottan elitélem a buta nőket, akik a tele novellákból meritenek ötleteket,ordibálnak, és kiöltöznek mit a bohocok.

Bevallom, férfi létemre inkább az okos mint a csinos nők vonzanak. Mihez kezdjek egy csinivel, ha tök buta?

2007. okt. 22. 11:30

aki szép, ápolt és jólöltözött, előnnyel indul és könnyebben célt ér!

sajnos még azt is hozzátenném, hogy aki vékony, az szintén plusz!

tapasztalatból mondom, hogy amikor husi voltam, hiába voltam ápolt és öltöztem csinosan, mégsem voltam olyan hatással az emberekre, mint most.

lehet, hogy sarkos megfogalmazás, de így tapasztaltam. ha van ellenpélda, én örülnék a legjobban:)

3. ipi
2007. okt. 22. 11:23
Nem is a szépség a lényeg, mert ugye az úgyis látszik, ha az ember belül jól érzi magát, akkor mindenki szép. A megjelenés pedig talán igény kérdése és hogy mit szeretne az ember magáról sugallni másoknak. Én meglehetősen érzékeny vagyok az öltözködésemre, meg a kiegészítőimre (de nem mindig) és sztem farmerhoz is lehet csinosan öltözni manapság. Persze azt is mondják, hogy mit számít a külső, meg nem mások véleményére adunk, de pont az első benyomás az ami, megalapoz kapcsolatokat, nem? :-)szem.szerint örülök, ha csinosan vagyok öltözve, hiszen jól érzem magam tőle, jó kisugárzásom lesz tőle és ezt mások is megérzik.
2007. okt. 22. 11:19
Fontosnak tartom,mert a mai vilagban a slampos megjelenessel sehol sem lehet ervenyesulni-megis a ruha teszi az embert:)))
2007. okt. 22. 11:14
Mennyire tartod fontosnak a szépséget, vagy a jó megjelenést?
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook