Mennyire fukar vagy bőkezű veled a férjed? (beszélgetés)
Es tidtal az 5 napos gyermekedre Ugyanugy figyelni? Ugyanannyi idot szentelni neki? Amikor ejjel szoptatnod kellett mOndjuk ketszer, tudtal eber lenni? Es meg sorolhatnam...
Mert, ha azt mondod, hogy igen, akkor Te egy igazi csodaanyuka vagy!!!!!!
Jó kérdés,én nem merném a helyében.
Miféle egy férfi az,aki nem érzi saját felelősségének,kötelességének,hogy ő gondoskodjon a családjáról?
amúgy meg semmi közöd hozzá.
az én párom nem engedné, hogy 5 napos gyerek mellett dolgozzam....mert ez se normális...hacsak nem volt nagyon muszáj dolgoznod.
Zokszó nélkül???
Követelte a lakbér felét,meg egyedül megy szórakozni,stb...Ezt nevezed zokszó nélküli eltartásnak?!
Vagy azt csinálnám,hogy miután elkezded a munkát,megmondod a férjednek,hogy "figyelj,eddig te eltartottál,én meg mostam,főztem,takarítottam rád,neveltem a gyerekünket...Most,hogy én is dolgozni fogok,akkor viszont te mossál,főzzél,takaríts magad után,és a gyereknevelésből is ugyanúgy kiveszed a részed!"
Na,és majd meglátjuk,mennyi pénzt tud így keresni,meg lesz-e ideje síelni?!
Szerintem nincs a külön kasszával semmi baj.Mi is így vagyunk a férjemmel.Immáron 9.éve!!!Soha semmi baj,hangos veszekedésünk nem volt ebből kifolyólag.Ellenben sajnos nagyon sok közös kasszán lévő barátunknál adódott már nem egyszer probléma.A csajszi húzza a száját ha a pasija autóscuccot vesz...és persze fordítva is igaz...a lány meg minek veszi meg a 10.télicipőjét az Ő pénzéből.És vicc az egész,mert eleinte minket néztek árgus szemekkel,hogy Úristen külön kassza,és házasok vagyunk....???Milyen már ez???Nagyon is jól van ez így.Mosolygunk mikor közös kasszás barátaink vitatkoznak az anyagiakon :))))Hány,de hány olyan "barátnőm" van,aki eltartatja magát a pasijával/férjével....se gyerek,se meló,se suli,csak pihi otthon,apuka dolgozik,majd hozza a közös kasszába a pénzt:) Minek is dolgozni????Na ez a viccc!!!!!!
Neked pedig kedves fórumindító minden jót kívánok,szerintem ne vállalj egyenlőre még egy
babát... dolgozz,gyűjts egy kis pénzt Te is ha elkezdessz dolgozni,és költsd magatokra:) Meglásd jobb lelkiállapotba leszel:)
Támadásokat nem kérek köszi,csak leírtam,hogy nem olyan rossz ám a külön kassza:D
Céda!
Szerintem egyenlőre ne szülj második gyereket. Kicsit kóstolj bele a szabadságba, az anyagi függetlenségbe. És ha majd 2-3 év múlva úgy látod, hogy fel tudod, akarod ezt adni, és szülni szeretnél, akkor tedd. Nem irigyellek, a férjed miatt, valahogy meg kéne értetni vele, hogy egy házasságban nem nagyon működik ez a külön kassza, külön programok, stb. Ez nem vezet jóra. Beszéljétek meg, és próbáljátok megoldani. Ha nem megy, akkor meg próbálj te is anyagilag független maradni tőle.
Én képtelen lennék egy ilyen mert szeretni.Ha valaha úgy is volt,kiábrándultam volna már.
De hát sok nő szeret szenvedni...
De kerestem.Sőt:D 5 naposak voltak a gyerekeim amikor már dolgoztasm, a kórházból való kijövet után.
Ennyit a szövegedről.
További ajánlott fórumok:
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Vásárolnál-e a férjednek harisnyanadrágot?
- Mit tennél, ha a férjed, párod, lehajítaná az asztalról a kaját!?
- Ha a férjed nem segít éjszaka
- Amikor rájössz hogy a férjed folymatosan hazudik!!
- Mit tennél, ha a férjed azt vágná a fejedhez, hogy ő tart el?