Mennyire adtok a kinézetetekre? (beszélgetés)
Köszi :D de láthatod, nem vagyok agyonkencézve. kis alapozó(mattító) mert zsíros a bőröm meg macskás tusvonal némi szemhéjpúderrel de azt is csak a tartósítás végett :D (ja meg a szemöldök barnával megerősítve mert ritka mint az állat :D
viszont enélkül tiszta gáz a fejem... :S
Helyes kis csajszi vagy te:)
És, hogy témánál maradjunk jó a sminked:)
Nagyban függ attól, hogy milyen helyen élsz.
Az olasz nők pl nem is púdert használnak, hanem terrá-t (mert sötétebb a bőrük), ez egy terracotta színű púder (vagyis abból készül) és nagyon szép bőrük van. Emellett csak egy kis kakaóvajat szoktak mert a szempillájuk eleve koromfekete, de van, aki használ spirált. Ők belülről szépítik magukat. Testápoló: mandulaolaj, vagy jojobaolaj, ennyi:)
Tudom, hogy te mire értetted: a természetes jobb.
De azért tértem ki ennyire, mert nem biztos, hogy aki smink nélkül nem megy utcára, az meg akarja téveszteni a környezetét vagy nem meri felvállalni az arcát smink nélkül. Jusson eszedbe, mikor ilyeneket idézel, hogy van, aki azért sminkel mert szimplán undorodik a kinti dzsuvától!
Azzal egyetértek, ha valakinek rohad a foga, ne mutogassa:)
Nem sminkel hiába. Egy lehelletnyi púder az arcon megakadályozza, hogy az utcai szmog és dzsuva, ami a levegőben van eltömítse a pórusokat vagy belejusson. A púder szemcséi nagyobbak mint a kosz szemcséi, és nagyobbak mint a pórusok, így csak megül a felszínen. A kosz a púderhez tapad és nem jut be, így este lemosod a sminket és ezzel együtt a szennyeződést is.
Ha nincs semmi védőréteg, a szmog igen hamar betalál a pórusokba és sokkal nehezebb onnan kirobbantani, sőt, leginkább ólom, ez nagyon káros.
Ha valaki olyan helyen lakik, ahol nem jár sok autó, teljesen oké "csupaszon" kimenni de őszintén szólva, én egy nagyvárosban vagy forgalmasabb kisvárosban sem merném ezt felvállalni. Nagyanyáink, dédanyáink még megtehették, nem ilyen környezetbem voltak. A mai nő, mielőtt kilép az utcára, jobb, ha védi a bőrét.
Nem a vakolatról beszélek, hanem egy lehelletnyi, könnyű sminkről (de még a vakolat is véd a szmogtól, igaz, mesterkéltebb, de véd).
Én itthonra nagyon szeretem a balettcipőt, és olyan dolgokhoz, amihez szerintem nem illik a magassarkú, de amikor lehet, akkor igyekszem kihasználni, hogy felvehetem a magassarkút:)
Nálunk nincs nagyon hó, de ha van, hát nevetségesnek tartom, ha valaki magassarkúban bukdácsol, evickél a lucsokban, úgyhogy hacsak nem olyan helyre megyek, ahol kiszállok a kocsiból és "szárazra" lépek (fedett parkolók), akkor ahogy illik, szépen lapos csizmában vagy timberlandban nyomulok, mint mindenki:D
De a balettcipő tényleg olyan, hogy vagy szereted vagy utálod, mert ha valakinek kényelmetlen is, jobb, ha nem hordja.
További ajánlott fórumok:
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?
- Meg tudom változtatni a portál kinézetét?
- Hogy lehet a Facebook oldalam kinézetét visszaállítani?
- Ki hogyan őrzi meg kinézetét a terhesség alatt?
- Hogyan lehet, ha lehet a Gmail -ben a régi kinézetet visszaállítani?
- Hogyan tudom visszaállítani normális méretűre a Facebook kinézetét?