Mennyi szomorú lélek:-( (beszélgetés)
A "főnevemen" én is. A bedolgozós dominós nevemen meg csupa ászt, pedig annak nincs is arra szüksége. :-) Mintha azzal is csak direkt engem akarnának bosszantgatni a "gépek". :-)
Ma meg az éjféli után simán elaludtam hármat. Nahát! :-) Ezekután meg mégcsak játszani sem lehet ötig, mégegy nahát. :-)
Lesz ez jobb is.
Te, hogy vagy?
Hát én mostanában nagyon sz@..kat kapok.
Ma meg 17-kor lesz a köv.
Jaj, bosszantó egy technikai malőr. Méghogy okos gépek... Méghogy okosabb a telefon nálam... :-)
Nem is mindig annyira.
Én magamnak okoztam egy technikai hibát, kidekkeltem az éjféli dominót, végre kaptam egy yokereset amivel lerakhattam volna az egész nap csak aukcióval helyet csinálva gyülekező seregletet, erre nagy álmosan fordítva raktam oda... Hát engem még ez is felidegelt, képzelem a te pillanatnyi bosszúságod mértékét.
Szerencsére már helyrehoztad, sőt meg is nyugodtál.
Szerencsére nem sírtam, de az érzésem olyanná alakult.
Ma valahogy nem az igazi a hangulatom.
Már nagyon várom haza a kölköt.
Te jól vagy?
Szia Galangocska! Csodaszép őszi nap van.
Néha jó egy kicsit sírni, de aztán megint jobb lesz. Ugye neked is jobb már?
Kösz, 3 percenként ment automatikusan, évek óta. Csakhogy amikor sok ablak van nyitva a gépen, a gépem lelassul, a word meg-megáll egy kis időre, és amikor éppen egy automatikusan mentett változat jelent meg, akkor kellett volna mentenem, mielőtt azon a példányon folytatom a munkát.
Amikor aznapra végeztem, nem tudtam rendesen elmenteni, "nem lehet menteni, mert a fájl éppen másik alkalmazásban nyitva van" felirattal, a végén arra nyomtam, hogy ne mentse. Bíztam az automatikus mentésben, de ez esetben nem jött össze...
Nem kell már ennyit agyalni rajta, megtörtént, kész. 50 oldal az összes, nem fogok 5-6 oldalon sírni, már bepótoltam és túl vagyok rajta.
Jó reggelt lelkecskék!
Hogy vagytok?
Nekem ma olyan sírós a lelkem:-(Nincs okom, de valamiért úgy érzem.
Bár nagyon kellemes lelombozó zenéket hallgattam reggel amikor jöttem dolgozni és az idő is olyan.
Na mindegy remélem nektek jobb a kedvetek:-)
Javasolhatom az automatikus mentést?
Bár szerintem ezt már megtették mások is.
Én is elfelejtem sokszor. Az automatikus mentés is pár percenkéntire van beállítva, de ez eleve automatikusan mentett dokumentum volt. Ezt rendeznem kellett volna,mielőtt tovább dolgozom.
Most kezdem a mai munkát, de előtte most megnézem a beállításokat, nem változott- e valami véletlenül.
Sziasztok lelkecskéim:-)
Mindenki jól van?
Van egy ismerősöm aki most akar válni, ne tudjátok meg milyen rémálom az egész.
Két kicsi már amúgy is kész van lelkileg.
Most kezdődik a hullámvasút lejtője, de ha vége lesz, akkor felfele vezet az út.
Kedves vagy! Nem tartasz fel,most elvonulok aludni. Kicsit újra írtam az elvesztett szövegből, majd holnap folytatom. Hát gyakorolom kicsit ezeket a pénzügyi fogalmakat...
Holnapra amúgy is sok maradt volna, tényleg egész nap dolgoznom kell. Ma a szomszédok is feltartottak.