Mennyi idő múlva múlik el a tolerancia speeddel szemben? (beszélgetés)
Nem is a darab húst viszi, hanem a tudatalatti világát nyitja meg, és az én háttérbe szorul.:)
Ismeretlen terület...terra incognita
engem semilyen iranyba nem vihet el, mert 1. nem kiserletezek vele 2. en csak egy darab hus vagyok :)
az lsd sztem amugy nem fer ebbe a kepbe. de ebbe jobban nem megyek bele, mert tenyleg nem latok bele elegge, es nem is hiszek bene.
kitudja, én mindig nagyon féltem úgy haza jönni :)) legalább egy órát vártam, féltem nehogy észrevegyék.. egyszer viszont úgy jártam hogy valahogy elszaladt az idő észre se vettem, azt hittem még van egy órám hogy apu felvegyen és szívtunk, és aztán hív apu hogy na hol vagyok már.. hát nem volt egy órám, már ott kellett volna lennem a megbeszélt helyen.. mentünk vacsorázni.. gyönyörű volt, le voltam lassulva, rá se mertem nézni eleinte a villámból kiesett a kaja mire a számhoz értem vele:D:D:D szóval vicces volt igy utólag bár elütöttem azzal a dolgot hogy nagyon fáradt vagyok, mert szerencsére a mamám és az öcsém is ott volt így nem csak velem foglalkoztak én meg igyekeztem inkább csöndbe maradni:D
Az tényleg igaz, hogy ha akarod össze tudod szedni magad és tudsz úgy viselkedni hogy ne vegyék észre rajtad, bár a szemek elég árulkodóak, de arra is ott a szemcsepp.
Nekem baromira bejött. Igaz, volt olyan ismerősöm, aki bement egy kapualjba, és azt hitte, hogy rátámadnak a postaládák, de nekem nem volt benne semmi para. 4-5 alkalom, oszt annyi.
Egyik alkalommal az Egerbe mentünk, pont várjátékok voltak. Török, magyar, volt ott minden, mi meg nem győztünk mozizni. :))
Igen nekem nem, de mondom azért a végén már velem is elszaladt egy kicsit a ló, de szerencsém hogy észnél voltam, és megálljt parancsoltam. :))
Szóval én ezt értem azon, hogy ésszel.
De meglehet az is hogy egyénfüggő, ismerek olyat is aki azóta sem hagyta abba, és egyre durvább. De az ő hátterét és az enyémet össze sem lehet hasonlítani, neki tényleg ez minden örömforrása az életében. Nekem azért nem felvidulni kellett, csak szórakozásból:D
De miatta, és más példákat látva is azt gondolom, hogy ahhoz hogy valaki lecsússzon ezek a szerek csak részben járulnak hozzá, és vannak a háttérben komolyabb problémák is.
Aki önismeret céljából használja, az nem is hinném hogy készre akarná magát vágni.
A másik, hogy fűvel lehet egyedül járni ezt az utat, bélyeget(lsd) vezetővel ajánlott, aki ismeri a hatását.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek a párommal? Szakítás vagy tolerancia, meddig húzzuk?
- Hogy lehet egy gyereknek megtanítani a toleranciát, együttérzést, empátiát?
- Nulla tolerancia - kontra misebor
- Csökkent glükóz tolerancia, avagy inzulinrezisztencia....
- Mikor már fogytán a türelem és a tolerancia, mikor már fájóan sok az adok, a kapok helyett...
- Melyik alkoholmentes sör alkoholmentes ténylegesen? (zéró tolerancia, 0, 0%)