Mennyi ideig képes egy férfi megcsalni a feleségét ugyanazzal a nővel? (beszélgetés)
Az infom is megvan, de lehetett volna jobb is. Kedden derül ki 3 hogy hanyas lett. Csütörtökön szóbelizek angolból. Egyenlőre 27 tételből 13-14-et tudok... Rendesen be vagyok ijedve. Utána folytatódik 16-án.
Veled miujság?
Igazából nincsen semmi különös. Tanulgatni próbálok meg nyúzom a fogyókúrát :)
A Drágámmal pedig (lekopogom) minden tökéletesen rendben van a helyzethez és a lehetőségekhez viszonyítva. Úgy gondolom, hogy harmónia van.
Te hogy vagy?
Mi van veled Delike?
Mostanában nem írsz.
Drágaszág, nem ijedelem volt, próbáltam kissé viccesre venni a figurát, de úgy láttam nem sikerült.
ahogy olvasgatok, csak kapkodom a fejem, érdekes, itt senki nem akar elrohanni. Hát ez meg hogy lehet?
ahogy elnézem másért sem.
ja a caps lockot nyomd mán ki.
ÁÁÁ dehogy!! Ti mint férj és feleség korban összeillőek, tehát nem öreg a férjed!
A kérdés alapja, hogy egy 20 éves lány szeretőként és egy kb 50-60 éves nős férfi, akinek a lánya is lehetne, az már öreg valahol. Bár a jelen esetben a lány és pasija között koránt sincs ekkora korkülönbség.
Ne ijedj be, 99 év alatt senki sem öreg. Onnan kezd kicsit öregedni. :)
OFF
Szeretem minden egyes betüd!
ON
:)
Nagyon megnyugtató, hogy már nem húzod fel magad rajta! Jól csinálod!
De nekem pont jó igy a munkában unatkozva és kattintgatva! :D
Szokás szerint hozod a formád :)
Tudod, mostmár nem vitatkozom senkivel, sőt VALAKIRŐL már véleményt sem mondok, hiszen semmi értelme.
A csokiról csak annyit, hogy elég szánalmas, ha ő sose kapott semmit senkitől, főleg a férjétől nem. Miért forog neki minden a dugás körül?!
Látom szereti kiforgatni a szavakat, de inkább nem próbálok semmit elmondani neki, hiszen a parányi kis agyhelyével úgysem fogja fel.
Mivel nem értetted meg a Drága Osri hozzászólásának lényegét leírom kicsit szellősebben.
Próbálj
Meg
Beleérezni és Belegondolni
Idönként
A Másik
Oldal
Gondolataiba és Tetteinek
Okába
ui: ne olvasd össze a nagybetüket mert annak semmi értelme
ui2: negró? :-PP
nem veszem fel mert tudom, hogy az ő szintjén egy férfit legjobban a férfiasságára tett negatív utalásokkal lehet megbántani illetve lealázni.
ha az ő szintjén lennék most le is lennék alázódva a sárga földig.
De mivel nem ott vagyok így csak szelíd mosollyal az arcomon olvasom a dolgokat!
:))
az elöző hozzászólásodban meg éppen azt írtad, hogy itt mindenki félrek..!
Döntsd már el kérlek, hogy melyik táborhoz tartozom ...
1. a félreszeretődugóshoz
2. a gépelött kielégülöhöz
A gondom veled hozzászólásaiddal kapcsolatban csak az, hogy:
1. az általam felvetett dolgokat írod vissza rám kivetítve ( gép elött kielégülés)
2. van amelyiket nem értem (tudom én vagyok a hülye)
3. nekem fáj(LY) a helyesírásod (hejes sírásód)
4. kérlek gyözz meg az igazadról józan értelmes érvekkel
5. hálistennek aki kompetens a kielégülésemben az tudtommal meg van elégedve vele ... és én is! :D
A vadflo esete olyan mint a viccben, hogy megy az autós az autópályán és azt hallja a rádióban, hogy egy kocsi a forgalommal szemben halad. Mire megszólal :
-Egy? mind!
A flóval kapcsolatban a széllel szemben nem lehet pisilni. Akárki akármilyen stílusban mondja ő csak a saját (kissé sötét) dolgait hangoztatja. úgy látszik neki ez okoz kielégülést! :D
Nem azt mondtam h ne írj...csak a mód amivel írod sztem elég sértő....és attól h ott vannak a ":))"-k nem leszel kedves.
egy kicsit akkor off-olok:
A topic-ok szerintem azért lettek létrehozva h hasonló problémával küzdő emberek a mindennapi gondjaikat megbeszéljék és esetlegesen kimásszanak a gödör aljáról...és ha ehhez valaki(aki nagyobb empátiával megáldott "lény") úgy hozzá tud szólni h Ő pl nincs ilyen helyzetbe és nem csak kritizálni tud az sztem egészen jó:)
És nem akarok személyeskedni de vadvirág37 a Te hsz-aid sztem eléggé nem ilyenek....
üdv
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Benkő feleséget keres:-))
- Számít hogy hányszor csalta meg valaki a feleségét?
- Egy férj a saját lakásából, kidobhatja a feleségét, és a gyerekét?
- Amikor a férj elveszíti a feleségét
- Megcsalni a terhes feleséget