Menny és pokol (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Menny és pokol
Szia!
Szerintem nem rossz írás, igaz történet, vagy csak kitaláltad?
hogy senki nem beszelhet igy veled???? megis megteszi!!! azert mert te azt mondod h nem beszelhet igy veled senki, attol meg beszelnek... ez olyan, mintha a odamesz egy kutyahoz, ingerled, az megharap, aztan meg te csodalkozol... eleve nem megyek oda....
egy kis tartas lett volna benned, akkor kiszallasz azonnal a kocsibol, ha volt nalad penz, beulsz egy taxiba, elmesz az elso rendorsegre, foljelented es kesz. de te meg ekkor sem fogtad fol... meg mindig huzod tovabb az ugyet, leallsz vitatkozni stb....
Nem tapasztalatból mondom (szerencsére),de szerintem is lehetnek ilyen fiatalok.Annyi mindent lehet hallani manapság...Sokfélék vagyunk mi,emberek...
Eléggé megrázó történet,de lássuk be,lehetett volna sokkal rosszabb vége is.
idegenként olvasva ez nagyon zavaros történet...
- miért kezdtél vele, ha ennyire nem tetszett?
- miért folytattad, ha a féltékenységét betegesnek és megalázónak találtad?
- nem értettem, mire volt így bepöccenve, hogy ki akart tenni egy sötét helyen a kocsijából? és mire értette a "bekavarást"..? (a chippendale pasira..?? de az egy korábbi történet volt, nem?)
számomra kissé homályos a sztori..
Ez valóban így történt? Miért hagytad ezt? Miért mentél bele egy olyan kapcsolatba, ahol tulajdonképpen nem volt szimpatikus a fiú?
Azt hiszem, ha már így történt, én is kiszálltam volna, otthagytam volna.
Nagyon nagy készülődésben voltam: besütöttem a hajam, kisminkeltem magam és felvettem az aznap vásárolt rucimat. Én akartam lenni a legszebb a bulin, nem akarok nagy képű lenni, de mi tagadás sikerült is.
Ugrás a teljes írásra: Menny és pokol
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Nagyon fontos a pihenés! Te mennyit aludtál az elmúlt 24 órában?
- Csak játékból... Adj 30 forintot. Mennyi gyűlik össze a végén?
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- A mennyország létező hely! De vajon a pokol is létező hely? Szerinted?
- A 7. év tényleg a krízis éve? Avagy Mennyből a Pokolba...