Menjek és hagyjam itt végleg? (beszélgetés)
Szerintem teljesen érthető...
A cicával nem mehet jelenleg sehova, mert albérletre nincs pénze, a szüleihez viszont nem viheti a kedvencét. A pasinál meg egyértelmű nem akarja hagyni.
Kérdező... ha van rá mód, akkor minél hamarabb igyekezz elköltözni, pénzt gyűjteni albira, vagy anyudékkal valami kompromisszumot kötni ideiglenesen.
Sziasztok!
Tegnap már sokadjára szakítottam a pasimmal. Egyszerűen nem ért meg.
Azon volt a baj, hogy én csúnyán beszéltem vele. De nagyon-nagyon rossz napom volt! Már egy pár hónapja állást keresek és beadtam egy helyre az önéletrajzom nemrég, ahová mindig is szerettem volna menni dolgozni. Nos, úgy volt, hogy írnak vagy hívnak tegnap, hogy megkapom-e. Hát nem jött semmi. Se telefon, se e-mail, semmi... És én nyilván összetörtem lelkileg, mert nincs pénzünk és nagyon szeretnék már dolgozni. És akkor hazajött ő és akkor a szokásos idegbetegsége hozzájárult ahhoz, hogy nagyon felhúztam magam.
Végül úgy döntött szakít velem, mert őt idegesítem. Azt hozzá kell tenni, hogy, amikor ő hozza haza a munkáját, akkor értsem meg, hogy ő ordibál, hisztizik. fogadjam el a hibáit.
Igazából én is benne lennék abban, hogy vége. Kaptam ultimátumot, hogy ha hazaért és össze vannak pakolva a cuccaim, akkor vége.
Csak van egy kis gond. Örökbefogadtam egy cicát és az én nevemen van, de a szerződésben a párom lakcíme van, ugyanis haza anyákékhoz nem vihetem, annak is megvan az oka, hogy miért. De neki se adhatom, mert egyrészt a szerződésben tiltják, hogy másnak adhatom. Másrészt, ami fontosabb a világért nem hagynám el. Nagyon ragaszkodik hozzám. Tényleg szeret. A páromat nem annyira.
A kérdésem, hogy mégis mit tegyek?? Maradjak vele, amíg össze nem szedek pénzt albérletre és elmegyek a cicámmal, vagy menjek és akkor megszakad a szívem.
Kérlek macskagyűlölők, most ne bántsatok emiatt, én szeretem azt a kis majmot. :-)
További ajánlott fórumok:
- Vajon van értelme szólni vagy hagyjam?
- Kire hagyjam a kutyámat?
- Szóvátegyem vagy hagyjam?
- Szerintetek hogy hagyjam figyelmen kívül a másik dicsekvését?
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!
- Van értelme anyatejgyűjtő állomásra menni, vagy keresni valakit, akinek sok teje van? Vagy hagyjam és tápszerezzünk?