Melyik pasi lenne a jobb? (beszélgetés)
Az más én férfi vagyok
Te irtad "mi férfiak mindig megkapjuk a magunkét,ha egyszerre több csajt is fűzünk". Nade pont egy férfitársam szól be nekem? :)
már ne is haragudj, de ha tetszel neki és olyan mamlasz, hogy nem lép, akkor hadd jusson a fülébe.
bár hangsúlyozom, ha csak annyi a randi, hogy beültök egy beszélgetésre valahova, akkor nincs miért aggódni.
"Ha választanod kell, kivel éld le az életed, a NAGY Ő-vel, vagy a kis Te-vel, válaszd az utóbbit. A kis Te közelebb van a lelkedhez, és meg lehet mellette öregedni. "(Müller Péter)
Kérdés, élni akarsz, vagy szárnyalni?
A nagy Ő-vel szárnyalhatsz, a kis Te-vel megélheted a mindennapok apró örömeit.
De hat azt mondtad nem erdekled a masikat, ergo nem fogja zavarni ha elmesz randizni...
Ha meg zavarja (es ez nincs lezsirozva koztuk) akkor vessen magara hogy o nem lepett.
egy randi még nem jelent semmit.
(már, ha nem történik semmi alatta)
Amelyik randira akarja hívni,azzal le kell rendezni a dolgot.
Vagy lesz randi,vagy nem.
Nem szép dolog a másikat hagyni teperni..........
Te örülnél,ha egy csaj talonban tartana?:D
Nem hinném.
Energiarol szo sem volt...mondjuk hogy melyikre mosolyogjon azzal a mosollyal amit senki masnak nem ad?
Ha fiatal ugyis az utan fog menni, aki le se szarja, ha meg tapasztaltabb akkor fel sem tette volna a kerdest. :)
További ajánlott fórumok:
- Jobb lenne férfinak lenni
- Melyik ország lenne jobb a gyerekemnek?
- Életed végén ha számvetést tartasz, melyik lenne jobb tudat? Hogy élted az életed és sok mindent megbántál...?
- Melyik szak lenne jobb?
- Ha van köztetek sminktetováló, kíváncsi lennék hogy melyik a jobb a satír vagy a száltechnika?
- Műkörömépítéshez melyik lámpa lenne a jobb?