Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony? (tudásbázis)
Én Pécsen voltam, de ez az orvos rendel Szekszárdon,Szegeden és Baján.
Lent az egyik hozzászólásban megadtam a linkjét.
Keress rá a böngészőben az orvosi mezoterápiára , epesavas zsíroldásra. Biztosan más is csinálja ezt. Én is itt a neten akadtam rá.
A tesóm is csak nézett, amikor mutattam neki. Azt mondta megvárja a végét, szed össze pénzt őszig, és amikor bejön újra a nacis szezon Ő is elmegy. Mondjuk neki nem az egész combja narancsbőrös, lehet elég lesz kevesebb kezelés.
ja egyébként egyszerre csak 2 ampullát lehet beadni, ezért nem kaptam meg a hasi részre. Nekem nincs vastag combom, így a 2 ampulla elég volt a fenék alsó részére ( mert csak az volt narancsbőrös) és a 2 hátsó combra térdig.
Szia!
Budapesten voltál a kezelésen? Esteleg nem tudod, hogy vidéken - Nyíregyházán van-e ilyen kezelés?
Utólag bánom, hogy nem fotóztam le előtte, de én sem számítottam erre a hatásra.Most is csak nektek fotóztam le, hogy ti is lássátok. A fotó valós kép, én is ezt látom a tükörben, ami a fotón van. 3-as típusú volt, ami szabad szemmel látszott rendesen.
Ahogy most látom, lehet nem is kell négy kezelés, elég lesz 3 is.
basszus nem is látszik semmi!!!!!!!!!
nincs is narancsbőröd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vagy jó a kép?
Tettem fel képet a kezelésről. A combomon szemmel látható volt a 3-típusú cellulitis kitüremkedései és a hepehupás bőrfelület egészen a térdemig. Drasztikus elváltozást nem lehet koffeinnel és a kozmetikus simogatásával megszüntetni,Ezt én már egyértelműen látom, a mögöttem lévő 2 éves felesleges pénzkidobással szemben az epesavas orvosi kezeléssel.
Természetesen nem akarok győzködni senkit, nekem tökéletesen elég, hogy saját magamat már meggyőztem a saját tapasztalatom révén. Ha érdekel benneteket, akkor fotókon megosztom a továbbiakban is a gyógyulási folyamatot.
Harmadik nap... a duzzanat elmúlt a tű helyén és az elindult zsírbomlás miatti véraláfutások .
Már most szemmel láthatóan és kézzel tapinthatóan simább a combom. Ha nem magamon tapasztalom, nem hiszem el.
szia Zsuzsa bocs hogy csak most ,de nem voltam közelben.
Szoval ´lefözöm a kávét aztán a zuhany alatt nedves börbe a visszamaradt zaccal ledörzsölöm az egész testem,majd lezuhanyozom. Felfrissit, testradirnak is kitünö,naturtermék, s ha kitartóak vagyunk lehet hogy eltüntet 1-2 lyukat is .D
azt észre vettem,hogy ha baba olajjal bekened még vizesen (van egy nem annyira folyós zselés fajta)
és sót dörzsölsz rá és utána lemosod akkor nagyon szupi lesz, gondolom valahogy a kv zaccot is így kell!
Kévézacal kell radirozni fürdés után. Azt hazsnálnak sok k´remhez is.
A sok finomitott ételtöl kapjuk, a f´elkész kajáktól amiben sok az emulgátor. Csupa szemét.
Szerintem hozzuk divatba aszt jóvan :DD
csodaszerek szerintem nincsenek,nem várhatod hogy rákened és elmúlik sajnos....
kivéve,ha a drága szalonokban végezteted a kezeléseket!
Dr.Kelen Fitness figure 2az 1-ben rossmanban kapható(is).Hypoallergen .
Karcsúsít és narancsbőr ellen is hatékony!selymes tapintású is lesz a bőr én fokozom hogy erősen bedörzsölöm,vagy rollerrel átmasszírozom a területet!mellette mozgás,kis méregtelenítő tea ilyesmik...ezeket használom.
na persze nem kaptam!!!
de azt veszem észre,hogy ez a vadgesztenyés izé használ (nem akarom elkiabálni)+fahéjolaj
Páromnak egy kicsit vad az illat kompzíció:-)de ha ettől lesz jó a bőröm akkor kibírja!bár Ő még most sem lát semmit :-)úgy látszik más szemmel nézzük...
a dm-es zselé is jó csak naponta 2x rendszeresen be kell kenni!!!nincs mese:-)
További ajánlott fórumok:
- Székrekedés és narancsbőr elleni praktikák
- Próbálta már valaki a 9 perc alatt hatékony narancsbőr elleni krémet?
- Használja valaki görgős narancsbőr elleni krémet?!
- Lehet-e "spórolni" a narancsbőr elleni készítményekkel, ha előtte normál testápolóval bekenem az érintett területeket?
- Próbálta valaki az új Vichy narancsbőr elleni krémet? Ha igen, mik a tapasztalatok?
- Mit tartalmaz a candida elleni kúrában javasolt teljes test tisztítás és hol lehet megvenni a készítményeket?