Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Melyik kaják sokkal jobbak másnap vagy még később? fórum

Melyik kaják sokkal jobbak másnap vagy még később? (tudásbázis)

22. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:47

Töltött káposztán kívül a töltött paprika, mindig 1 nappal előbb főzöm meg, mint ahogy enni tervezzük.

Más étel nem jut eszembe 🤔 de én finnyás vagyok.

21. libikóka (válaszként erre: 16. - Dasy2)
ma 18:15
Talán azért mert aznap csak eszel, nem főzöl:)
20. fenevigye (válaszként erre: 18. - Globus)
ma 18:10

Nekem pedig nem élet az élet nélküle. Mindig van itthon, mondjuk nem az igazi, hanem konzerv.

[link]

19. jooeva (válaszként erre: 17. - Globus)
ma 18:09

Egytértek, a jázminrizs másnap is pont olyan finom, mint frissen.

Fiúk a héten a rizskoch-ra is azt mondták, hogy másnap finomabb volt hidegen, mint aznap langyosan.

A rizotto is ízletes másnap-harmadnap is.

A minőségi alapanyagok az étel minőségét is javítják.

18. globus (válaszként erre: 3. - Fenevigye)
ma 17:57
Életem javát leéltem, de még 1x sem készítettem...sőt nem is ettem.
17. globus (válaszként erre: 5. - Channa*)
ma 17:56
Csak a rizshez tudok hozzáfűzni: drágább rizsek másnap is finomak. Basmatit, jázmint még sosem dobtunk ki, de a sima A-t igen.
16. Dasy2
ma 17:54
Szinte minden jobb másnap.
15. 1980-as évjáratú (válaszként erre: 9. - Jooeva)
ma 17:41
Jaaa...a sütemény, az más tészta. :)
Nem tudok ilyet említeni, igazán csak frissen szeretem az ételeket. Frissen és melegen.
13. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:32
A pörkölteket csak másnap tudom enni.
12. Boch
ma 17:22
A Pattogatott kukorica, mert az hidegen is jó.
11. papája (válaszként erre: 8. - Amaunet)
ma 16:31
meg a káposztás tészta is kicsit "odakapatva"
10. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:21
Nekem a paprikás krumpli, és a salátás vagy krumplis bableves.
9. jooeva (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:56

Nekem egy tárkonyos raguleves is jobban ízlik másnap, összeérnek az ízek.

Krumplis, csirkés kaják csak aznap.

Tokányok jók másnap is.

Sütiben a zserbó kifejezetten finomabb, ha áll pár napot. Ahogy a mézes sütik is.

ma 15:55

Krumplistészta, kicsit "odakapatva".

Gulyásleves, babgyulyás, csülkös bableves (a csülök külön tárolva/tálalva), pörköltek.

7. fenevigye (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:29
Igen. 7x.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Fenevigye)
ma 15:17
7x????
ma 15:11

Elsőre írom, hogy a csirkés ételek nagyon rosszak melegítve. Lesz egy nagyon kellemetlen mellékízük, így én csak szinte frissen eszem meg a csirke pörköltet, azaz a legjobban úgy szeretem, hogy egy kicsit hül, miután megfőztem, de még elég meleg legyen;)

A rántott csirkét megeszem frissen és hidegen, de újra melegítve nem, ahogy a sültet sem és a rakottat sem.

Nem tudok olyan ételt írni, ami akkor jobb ha áll, mert szerintem már nincs olyan alapanyag, ami ne lene rosszabb az állástól. A töltött káposzta, bár ehető több naposan is, de nem lesz jobb, mint frissen, kicsit kihülve;)

Húúú, még a köretek nagy részét sem eszem meg másnap. A krumpli is olyan fura ízű lesz. A risz szárazabb, a zöldség rossz ízű.

De én nagyon béna evő vagyok;)

ma 15:00
Egy kicsit minden, amiben "összeérnek az ízek", és nem megy az állag rovására (szóval pl. a rántottak nem, bár sütőben/airfyerben melegítve az is pont ugyanolyan mint frissen). Mondjuk nem tudom, hogy mi lesz _sokkal_ jobb, egy jól elkészített töltöttkápi vagy rakott vagy akármi frissen is ugyanolyan jól esik, soha nem fordult még elő hogy azzal utasítottam volna vissza ezeket az ételeket, hogy áhh, majd eszem holnap, akkor sokkal jobb lesz 😅 Sokkal az lesz jobb, aminek a pihentetés elengedhetetlen az elkészüléséhez. Kocsonya, tiramisu, stb.
ma 14:50
A töltött káposzta hétszer melegítve a legjobb. Bárcsak eltartana addig.
ma 14:46
bableves
A töltött káposztán kívül?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook