Melyik jó könyvet ajánlanátok nekem elolvasásra? (tudásbázis)
"A katedrális" életem egyik legjobb könyve,a folytatása(talán "Időtlen időkig",ebben nem vagyok biztos..)szintén zseniális.Nem olvastam vissza,így nem tudom Vavyan Fable-t említette-e valaki,főleg a fantasy-valóság regényeit szeretem(Tündértánc pl.),de nagyon jó a Szennyből az angyal is.
Tudom még előtte vagy, ahogy látom a képen kisfiaid,de később...én most olvastam el ismét Pál utcai fiúkat, ahogy lánykámnak kötelező és kezdtem Csukás István könyveket. egyszerűen nagyon birom, fiatalit és visszaröpit. Kemény k. krumpli orr. Vakáció a halott utcában stb. egyébként Wass Albert könyveit nagyon szeretem, de most nyáron a fentiek!!!!
Joanne Harris:Ötnegyed narancs/A csokoládé szerzőjétől
Martha Taylor: Alagút az agyban /dr. Csókay András életregénye.
Stieg Larsson: A tetovált lány
Ralph Helfer: Elefántok elefántja-izgalom, kaland+egy kis romantika,nem annyira nagy lélegzetvételű könyv, de igaz történet és nekem nagyon nagyon tetszett..:)
Köszönöm az újabb ötleteket!
Thomas Hardy: Weidoni asszonyvásár
Ha szereti Tömörkény István könyveit, akkor ezt ajánlom: Munkák és napok a Tisza partján. Nagyon érdekes, tanulságos könyv.
Marcus Clarke: Életfogytiglan
Stephanie Ford: Véres lábnyomok a levegőben:-)
Jaj de jó, hogy ilyen sokan írtatok!!! Szerintem szépen lassan - vagy pont gyorsan - végigveszem mnidegyiket!!! :o)
Ha tényleg jót szeretnél szórakozni,akkor Vámos Miklós Anya csak egy van.Remek kikapcsolódás.
Arany Mária könyve: A nagy találkozás
nálam most Jilly Cooper a legnagyobb, hihetetlen jók és szórakoztatóak a könyvei, és amit külön szeretek, hosszúak! ugyanazért a pénzért több nap szórakozás :)
nagyon ajánlom.
Ha érdekelnek a történelmi témák is, akor Juliette Benzoni könyveket is olvashatsz. A szokásos krimi, intrika, szex, szerelem, kis történelemmel. Én csak A firenzei lány sorozatot vettem meg.
Köszi! Tervbe van véve...
Agatha Christie könyvei...
Oké! Írok majd! Még egyszer köszi!
Az is szuper könyv. Kíváncsi leszek a véleményedre. Majd írd meg, hogy tetszett-e.
Az az 1 ami nekem nem jött be a Bölcsődal. Az egész más műfaj, mintha nem is ő írta volna. Kilóg a sorból. Ha azt vettem volna meg először, akkor biztosan nem kezdtem volna gyűjtésbe.
Megrendeltem a Prófétanő c. is. Az is Jó??
Nagyon jól látod, ezek nem romantikus könyvek, csak van bennük szerelmi szál is. Inkább kalandregénynek nevezném én is.
Én most a Babilon csillagát olvasom. Izgalmas történet. Ez is kaland, de mellette van benne szerelem, meg gyilkosság is.
Még csak annyit, hogy mióta az elsőt a párom kezébe adtam, azóta ő is megszállott lett, mindent elolvas az írónőtől.
Erdős René: Santerra bíboros; van folytatása is, de nem jut eszembe a címe...
A Mesemaraton igen...de mondjuk a Varázscsók, vagy az Álomhajsza nem az a könnyed olvasmány...ahhoz tényleg hangulat kell...a Mesemarot, vagy a Vis Major sorozat meghozza a kedvet, szó se róla...de a Fantasy-k nehezen emészthetö kategória, szerintem
Ja, és én először azt hittem, hogy ez az írónő inkább olyan Danielle Steel stílusú (őt kb. 15 évesen faltam, de azóta már nem...), de a könyvek tartalma alapján nem igazán, ugye? Inkább kalandregények, mint szerelmi történetek, jól látom??
Már rendeltem is tőle egy használt példányt! A Lélekláng címűt. Két nap múlva kezdhetem.. :o)
Az Egymás szemében-t már olvastam, nagyon tetszett.
Ja, a Vavyen Fable könyvek, humor, szerelem, vigasság. Könnyeden olvasható kikapcsoló olvasmány.
MESEMARATON és MESEMARATON Emlékfutam... csak arra vigyázz, hogy nyilvános helyen ne olvasd mert furcsán fognak rád nézni, ha elkezdesz röhögni :D
További ajánlott fórumok: