Melyik gyógy,- termál,- .ill. élményfürdőbe érdemes menni? (tudásbázis)
több helyen is voltunk már, zalakaros nekem nem jött be, hiába nagy, kehidakustány: nyáron nagyon jó, télen már kevésbé. Sárvár: jó lenne, ha a gyerekkel be lehetne menni a medencébe. Sikonda: ugyanez a helyzet.
Ami szerintem nagyon szuper az a győri fürdő, 1-2 kivételével mindenhová bemehettek a kisgyerekeim. Nagyon változatos akár télen, akár nyáron.
Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunmajsa
Mindháromnak olyan sárgás-barna színe van, s olyan gyógyfürdős szaga. De én mindhármat nagyon szeretem. A harkányiéra hasonlít.
Zalaegerszegen van egy fedett termálfürdő. Nem túl forró, de nem is hideg. S elfogadható árú:
Felnőtt 1600FT, tanuló, nyugdíjas 700 Ft.
Szóval majd többet elmegyek, ha nyugdíjas leszek.:))
szerintem megvan az előnye a tengernek is, meg a gyógyfürdőnek is.
teljesen más a kettő, olyan mintha az almát a körtéhez hasonlítanánk.
én pl. a győri termálfürdőt szeretem, annak is a szaunakert részét.
Mi Zalakarosra szoktunk menni.
Igaz,hogy drága,de melyik fűrdő nem az!?
Minde gyógy,illetve,termálvíznek más az összetétele.Attól függ,hogy mi a problémád.
Itt olvastam,hogy sokan a tengert ajánlották.Annak is megvannak a hátrányai,erről lehetne vitatkozni.Milyen gyógyító hatása van a tenger vizének?
Szia!
A nagyon nagy tömeg.Amikor voltam,akkor extra zsúfolt volt,pedig még felújítás alatt volt a nagyobb része.Lehet,hogy,amikor Ti voltatok,akkor már kész volt.Csak ennyi.Persze,máshol is sokan vannak,de ha nagyobb a terület,mindjárt más...
Szerintem nincs akkora terület ami ne lenne tele nyáron.
Most hétvégén voltunk Gyopárofürdőn a benti és a kinti terület is sokkal nagyobb mint Kehida ,de nyáron ez is tele van /láttam róla fényképet.
Azért mentünk Gyopárosra körülnézni ,hátha ide megyünk nyaralni ,nagyon tetszett a családnak de én viszakozok a tömeg miatt.
Na, erről beszélek. Egyszer átmentünk Zalakarosra, mert Kehidán leengedték a vizet. De, ott nem éreztük magunkat olyan jól Mivel mi mindig csak a benti részben vagyunk.
Nyáron mindig a hegyekbe megyünk, mert rosszul vagyunk a tömegtől. Hiába vannak ezek a fürdők akkora területen, ha nincs egy talpalatnyihely akkor az ember nem érzi jól magát.
További ajánlott fórumok:
- Van egyáltalán olyan gyógy- és/vagy élményfürdő, ami nyitva lesz a hétvégén?
- Mit csináltok akkor, ha szükséged van gyógyszerre, és nem tudsz elmenni az orvoshoz, felíratni?
- Várandósság alatt lehet e menni gyógyfürdőbe? Mi kerülendő egy wellness programból?
- Nyakfájással csontkovácshoz, vagy masszőrhöz kell menni, ha már a gyógyszer nem használ?
- Hüvelyfertőzés esetén a nőgyógyászom a páromnak is fel tud írni gyógyszert, vagy külön el kell mennie orvoshoz?
- Bp 100-150 km-es körzetében szeretnénk elmenni kirándulni, ahol túrázni is lehet és van a közelben termálfürdő.