Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig? (beszélgetés)
Most nevessetek ki, de én a Mackó testvér 1. részét végig bőgtem...
Nekem meg van videón, én is imádom! Gyakran megnézem...
most jutott még eszembe:
Huncutka
...de rég is láttam már :)
Sirhant művek???? Mikor meghal a főszereplő?
A szív hídjain, azon mindíg szétbőgöm magam.
St. Angelen is lehet sirni.Mivel sorozat nem mindegyik része siros.De mult vasárnap nagyon meginditott,hogy a föorvos volt felesége rákos lett és amikor a kemoterápiát kapta fogta a kezét.Megrázo volt ez a rész.
hát én a ghoost cimű filmen mindig elpityeredek. Aztán még sok ilyen film van
Hát akinek van szíve, és szorult bele pici empátia, az biztos sír az Angyalok városán!
Végre megkapnbi akit szeret, lemondani mindenről ÖRÖKRE és aztáűn elveszteni a szeretet lényt, néhány vagy talán 1 nap után....
:(((((((((((((((((((((((((
Nem igazán vagyok egy filmre sírós típus. Zenén tudok bőgni, de azon nagyon!
Az Angyalok városa alatt viszont megeredtek a könnyeim. De akkor amúgy is elég rossz passzban voltam.
Sírni nem nagyon szoktam filmeken, de van pár aminek igen a hatása alá kerültem:
- Schindler listája
- Hét élet
- A csíkos pizsamás fiú
- Nevem Sam
- A menyország gyermekei
- Titanic és még tuti van pár, csak most hírtelen ezek jutottak az eszembe:)
Az Anne Frank naplója,cimü filmet szinte végig bőgtem,nagyon nagy benyomást tett rám :(
Azért az se semmi, amikor Kiera Knightlyhoz beállít a férje barátja szenteste, és végigpörgeti neki azokat a kartonlapokat. Én ennél a résznél is sírtam, de valóban az a legszomorúbb, amikor Emma Thompson rájön, hogy megcsalta a férje, bemegy sírni a szobájukba, aztán kimegy a gyerekeihez és jókedvet erőltet magára. Annyira valóságos az a film, egyszerűen imádom.
Távol Afrikától
Napfivér holdnővér
Azt én is egy hete láttam. Azt hittem, halálra fogom magam zokogni rajta, de nem...Meg is lepődtem, hogy miért nem. Pedig tetszett a film, de nem indított meg.
Én olyan sok filmen sírtam már, hogy meg sem tudnám, mondani, melyiken a legtöbbet. De pl. sírtam az igazából szerelmen, legutóbb pedig az ausztrálián.
Akkor nemcsak én vagyok ilyen bőgős.Egyébként utoljára amin sírtam, az az Ikercsere című film volt,sajnos nem láttam elejétől.Nem kapott valami jó kritikát a film, de nekem nagyon tetszett, nem bírtam volna abbahagyni a sírást, olyan megható volt.
Na szemezgettem az itt elhangzottakból..
Ma este megnéztem a Hét életet.
Ennek a filmnek a besorolása,hogy dráma tökéletesen helyes.
Nem volt nekem sírós,de ledöbbentem.
Nekem az a változat nem tetszett, én a Zeffirelli-st szeretem.
Rain Man,Kontra Krammer Kontra.És nem rég volt az M1-en egy film ( igaz történet) egy Down koros fiurol szol akit egyedül neveli az anyja.( Sajna a cime nem jut eszembe)Down koros gyerekek életéröl szol.
Moulen Rouge- mostanában ha nézem már a közepétől sírhatnékom van :-)
Egyébként nagyon erős beleérző képességem van, szóval majdnem mindenen sírok ami lelkileg megérint. Utoljára aszem a Marley meg én -t néztem és azon is sírtam. Egyébként rendszeresen könyvön is szoktam ilyen módon véleményt nyilvánítani.:-)))
Tudom, hogy nem az a tipikus zsebkendőpusztító film, de akkor is: a Ben Hur.
Viszont amennyit én szipogni szoktam rajta, az biza eltörpül amellett, amit a kabintársam produkált tegnap a Benjamin Button különös élete c. aktuális "nagyfilmet" nézve... az nem volt semmi...
" Ballada a katonáról" ez volt a cime, úgy emlékszem szovjet film.Fiatal voltam amikor láttam, de emlékszem, sírva jöttem ki a moziból, olyan megható, gyönyörű film volt. Ha van rá lehetőség megnézni, csak ajánlani tudom.
Uuh tényleg, én a DiCaprioson bőgtem:)
Schindler listája. Egy fél órával utána is bőgtem. De hamar pityergek egy kicsit bármin, ami szomorú, vagy megható.
Melyik változatra gondolsz?
komolyan elkezdem kijegyzetelni a film címeket :P
na jó, a Titanic-on is sírtam:-) nagyon tetszett! eszembe jutott még egy: Ha eljön Joe Black
az is egy jó film, szerintem.
Én a Titanikon kibögtem a szemem, még elég kicsi voltam és valami fantasztikus élmény volt moziban megnézni.
2x is megnéztem moziban :)
a tűzben edzett férfi durva film :(
A Rómeó és Júlián nem sírt senki, vagy csak nem meritek bevallani?Hát én sírtam.A Titatanicot meg nem bírtam végignézni, és a Schindler listáját sem.
További ajánlott fórumok: