Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig? (beszélgetés)
Édesek és mostohák
sokszor láttam, de mindig sírok a végén
Nem sírtam sokat, de az Árvácska c.filmet igencsak szomorítónak találom.
Marly és én
Szörnyű,hogy meghal a kutya
"A.I. Mesterséges értelem: SOHA többet nem akarom látni ezt a filmet, annyira szomorú letem tőle"
Egyetértek! Szívet tépő...
Acélmagnóliák
Az élet szép
Gladiátor
elég érzékeny vagyok, sok filmen sírok :)
Legutobb a Shrek2-n. De pl a Szépség és a Szörny-et se bírom ki sírás nélkül.
Pretty Woman
A.I. Mesterséges értelem: SOHA többet nem akarom látni ezt a filmet, annyira szomorú letem tőle
Jah tényleg, a legfontosabb kimaradt... Zongoralecke. Komoly!
Bevallom őszintén több olyan film volt amelyen elérzékenyültem, vagyok így könyvekkel is. Fel sem tudom sorolni őket:)
Schindler listája - az egész mozi bőgve jött ki a moziból...
A kis hableány, az eredeti Andersenes változat mondanivalója hasonló. Nagyon szeret(t)em azt a mesét.
Szerelmünk lapjai
Múlt héten néztem meg, alig tudtam abbahagyni a bőgést...
Szenvedélyek viharában
(Legends of the Fall)
Az elfújta a szél című filmen. De amúgy általában minden hasonló filmen. Nagyon bele tudom magam élni az eseményekbe
Hét élet
Walt Disney-s mesék
Legelső sírós filmem A vadon szava volt. Soha többé nem néztem meg. A következő a Titanic, majd pedig Az élet szép.
Sziasztok!
A legnagyobb bőgésem Az angyalok városa c.filmen történt.Én is nagyon érzékeny vagyok,és ha olyan a film bizony zokogog!
My girl, A.I., A medve /ez naggyon jó!/...
De rendszeres program hogy leülök nézni az Apocalyptot és tudom hogy bőgni fogok... századjára is...:)
Mostabában mindenen. Nem tudom, mi van velem, régebben nem voltam ilyen. De ez már borzasztó!
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok olyan érzelmes...
Én nem nevetlek ki, ha jó egy mese simán sírok rajta én is.
Kicsinek az oszlánkirályon sirtam, nemrég pedig a Tarzan végén... :(
Örülök, hogy elhangzott már az Anna és a király, de nálam az első A szív hídjai,de nagy kedvenc a Távol Afrikától is. Egyébként én is jegyzeteltem már ki amit szeretnék ezek után megnézni;)!
Aha...a Love Story...azt én is említettem...épp most jutott eszembe szegény Ryan O'N. most pont abban a szituban van, mint Oliver. R.I.P. Farrah F.:((
Kutyahideg cimü filmen sirtam nagyon.Látta valaki???
Na meg a Szökés utolsó részén.Meg a Final break-on.-ezen nagyon :(
no, eszembe jutott még 2 film:
Anna és a király
HKT
nem nevetünk ki! én néha még egy egy híren is elbőgöm magam...főleg ha kisgyerek az érintett
További ajánlott fórumok: