Melyik filmből van? (beszélgetés)
Nem.
"Az én lányom nem olyan" régi Kabos film
Nem! További segítség:
"-Helló, nem nálad interjúztam a héten?
- Nem tudom, nem szoktam figyelni!"
Macskafogó 1
meg gondolom az előző is. :o))
"Mi tőrtént magával Safranyek???
Borotválkoztam,uram!
Na de hát a keze???!!!
Aban volt a borotva!"
??????
Más:
"Ezt a céget sorozatgyilkosok és hímrinygyók vezetik!"
"Guszti,Guszti neeee!!Lucifer,gonooosz,gonooooosz!"
??????????????????
jaaaaaaaaaaaaj. hisz ezt már annyiszor láttam. tényleg a Redford bácsi mondja a volt feleségéről.
hékás?! ez most megy? rohanok le a nappaliba.
milyen érdekes, hogy pont a minap gondoltam rá, hogy le kéne húzni a nyetről ezt a filmet, mert kedvelem, és megnézném.
nahát akkor most spuri! bár fél óra, és vége! :(
mindegy!
azért a kedvenc rész most jön majd úgyis, amikor egyedül felül a kiscsaj a ló hátára. vagyis lefexik neki a paci, ugye...
jaaa, hát nekem nem szokásom tévézni.
de majd mindjárt életre hívom a port.hu barátom, és próbálok barchobázni egyet.
szabad a gizda! :)
egyébként jó duma. nem is azért kell szeretni valakit, mert illik hozzád. hanem mert csak. mert feltétel nélkül ad, fogad el olyannak, amilyen vagy, és szeret. ilyen egyszerűen, és szimplán.
de ezt csak gondolom. meg újságban olvastam, tévében láttam, másoktól hallottam...
"Csak a pufi adhat,neked erőt és mindent legyöző akaratot"
???????????
Más:
"Nem építhetjük a boldogságunkat más emberek boldogtalanságára. Van aki igen. De az nem akinek ekkora lelke van."
Más:
"És ki fogja a gépet vezetni????"
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?