Melyik filmből van? (beszélgetés)
Ergóka, inkább olvasd el a könyvet!
A flm egy szánalmas fércmű és nem sok köze van az íráshoz...
Az idézet valóba a La Comediából való és Babits fordításában annyit tesz: "Én csináltam bitót a saját kapumból."
De a fenti szöveg a Ridley Scott által "rendezett" - meggyalázott - Thomas Harris mű, a Hannibal egyik idézete.Dr Fell (Lecter)a Palazzo Vecchioban tart előadást Cavalcanti és Dante levelezéseiből, majd egy elegáns húzással kivágja Pazzi felügyelőt a palota ablakából...
" Belekkel kívül, vagy belül? Tétovázik? Akkor majd választok én!"
Már egy ideje kutatok az emlékeimben, de nem ugrik be. Szinte biztos vagyok benne, hogy láttam, de...;)
Szóval... kérhetek egy kis segítséget?
''-Itt van például ez a póló. Tudod mennyiért vettem? Nnnégyezerötért. Boltba tudod mennyi?
-Nem.
-Tizenkétezer. Vagy a nadrág. Hétezerér vettem. Boltba tudod mennyi?
-?
-Tizennégyezer. Na és a szemüveg. Tudod mennyi volt? Nnnyolcezeröt.
-És? Boltba mennyi?
-Kétezer... Mondjuk ezzel pont átbasztak.''
1210. még nincs megfejtve!!!
(ha kell még segítség, szóljatok :)))
"Miért csak a barnát eszed?(férfi)
Mert valaki egyszer azt mondta hogy abban kevés a színezék mivel a csoki amúgy is barna...(nő) "
??????????????
Érdekes! Ez egy filmidézet? Maratonokon szokott et lenni a mottó...vagyis láttam már futóújságban is, meg futós honlapokon, de nem tudtam, hogy filmidézet....
Kíváncsian várom, miből van...
Naná, hogy stimmel!
És ez?
"Mindenki meghal, de nem mindenki él igazán."
És a Becsületbeli ügy is stimmel?! :))))
Tök jó :)))
Tényleg vérprofi vagy!
Az ötödik a Szállító, Jason Statham( Frank Martin szerepében) mondta
1. Alkonyattól pirkadatig
2. Több, mint testőr
3. Becsületbeli ügy (ez csak tipp, nem vagyok benne biztos)
4. Fülke
5. nem tudom
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből, sorozatból van az idézet?
- Melyik filmből/sorozatból van?
- Dvdrip kiterjesztésű filmből hogyan lehet normál lejátszón megnézhető filmet csinálni?
- Van olyan video lejátszó program, amivel a filmből ki lehet fényképezni képeket?
- Hogyan tudok fényképet csinálni egy filmből?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?