Melyik a legjobb pelenka? (beszélgetés)
Fel kell íratni receptre. Nem tudom, konkrétan mi a helyzet, nálatok de a szakorvos (tehát nem a háziorvos!) volt esetünkben az illetékes. Természetesen, ha nem szállítható a beteg, akkor biztosan van más megoldás is.
Úgy emlékszem, meghatározott mennyiséget írnak fel (azt hiszem napi 3 darabot), és előre mmegkapod a 3 havi adagot, tehát csak negyedévente kell újra menni receptért. (legalábbis felénk így zajlik a dolog.)
Mindenképpen konzultálj édesapád háziorvosával, mert lehet, hogy ha nem szállítható a szakorvosi vizsgálatra, akkor elég lesz, ha a háziorvosa igazolja, hogy szükséges számára a pelenka.
A méretet a gyógyszertárban megmondják. Árat nem tudok, de indokolt esetben a receptre támogatott, tehát érdemes utánajárni!
Mi Pamperssel kezdtük,utána Liberó,s most épp a DMes pelenkánál tartunk,de időközben már egy csomó "no name"pelust kipróbáltunk.Azért váltottunk,mert ahogy nőtt a gyerek,már nem volt neki megfelelő,amit épp használtunk.
Szerintem nincs tuti jó pelenka!!!!
Sziasztok!
Huggies: Nekünk ebből még nem folyt ki semmi :-))
Szia!
Nem tudom azóta sikerült-e anyagot/törölközőt venned. Én azt javaslom, hogy méteráru boltban kérdezősködj, nálunk lehet kapni, de gondolom pesten is van ilyen üzlet. 140 széles, ha jól emlékszem, és annyit veszel, amennyit csak akarsz. :)
Köszi Neked is! Néztem... mindegyik nagyáruházban :((((((( 90*140. Nekem is tetra volt, de az nagyobb volt (ahogy már ítam is).
Ezért akarok olyan helyet találni, ahol pelenka anyagot tudok venni, mert akkor akkorát veszek, hogy az csak na :D... nameg szeretem belecsavarni magam, a 90*140 az enyhén szólva csepp rám méretezve :(((.
Baba boltban is próbálkoztam, de még csak nem is hallott az anyummal egyidős eladó a nagy tetra fürdőlepedőről... mintha akkoriban lett volna valami más is... na mindegy. Szóval akkor ez zsákutca...
Tényleg, nincs valahol valami hatalmas bababolt? Ott tán sikerrel járnék :)).
Köszi!
Liberóval nemtok törölközni :-O... - nem babázási célzattal keresem a pelenka anyagot, hanem törölközőnek :D.
A bajom az, hogy ezek amiket lehet kapni max 90*140-esek, és nekem még annó, ami volt az 140*140-és volt. Azért köszi :).
Nálunk az Libero volt a nyerő , minden mástól kipattogott a nagylányom , a kicsinél már próbálkoztam mással is és most Lidl-ben kaphatót használjuk, ami ugyanolyan mint a pampers csak olcsóbbb.
Mára már több barátnőm is azt használja
Szia !
Én bababoltban vettem hagyományos pelenkaanyagból készült kifogót. Ha nem kapsz másmilyet, akkor ez is megteszi. :)
Egyébként mi a Libero pelust használjuk. Nekünk az a tökéletes. A 7 hónap alatt 3-szor történt balesett. Próbálkoztunk már bababoltban vett név nélküli pelenkával is . Csak 4-et vettem kipróbálásra, de abból 2 balesetes lett.
Lányok!
Tudna nekem valaki segíteni? Hol tudnék méterben venni pelenka anyagot, ugyanis tönkrement a babatörölközőm. Nevessetek csak, :DDDD, elég mulatságos tudom, de sajna nem bírta már... 30 éves volt mind ami volt. Igen, avval törölköztem a mai napig is. Igaz már rájuk fért a kidobás, de mindig ledumáltam anyum róla. Most viszont a hagyományos törölközőket rühellem, kellene pelenka anyag, de 140*140-es hagyományos pelenkát nem lehet kapni.
Vagy, ha tudtok olyan helyet, ahol lehet 140*140-es törölközőt, ami olyan anyag, mint a régi hagyományos pelenka akkor szóljatok privátban kérlek.
Nagyon nagyon köszönöm :).
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Melyik csillagjegyű férfi volt neked a legjobb szerető?
- Melyik a legjobb magyar film?
- Melyik a legjobb önbarnító?
- Melyik a Magyarországon kapható legjobb minőségű tetra jellegű pelenka?