Melyik a legjobb pelenka? (beszélgetés)
Nekünk a Pampers vált be. A Libero meg a Huggies egyáltalán nem.
a Happy Baby(asszem ez a neve) is jó volt.
A teszkós sem vészes....de én a Pampersért vagyok oda:):)
Szia!
Nekünk a Huggies vált be a leginkább. Jó minőség, puha, és a leghígabb cuccos sem folyik ki belőle :)
Szia!
Tudnál bővebben írni ezekről a pelenkákról?
Mennyire vált be és mennyire megbízható?
Ugyanis már korábban egy másik cégtől próbáltunk ki hasonló pelenkákat és nem vált be. Szó szerint pár csepp pisitől is átázott, így óránként cserélni kellett és az éjszakát meg pláne nem bírta ki, így ablakon kidobott pénz volt.
Küldenek mintadarabot kipróbálás céljából?
Vagy csak és kizárólag ha 1 csomaggal rendelsz?
Szia! Melyikből kaptál te 200 db-ot 3000 Ft-ért? Mert a Huggies-ból elég hihtetlen lenne, mivel az a drágább fajta pelenkák közé tartozik.
A Happy-t is próbáltuk, nálunk is bevált, viszont én ritkán járok olyan helyen, ahol ezt a márkát lehet vásárolni. A DM-es pelenka is bevált nekünk, sose áztunk át, minden oké volt vele, egy gondom van csak, hogy túl kicsi a csomagolás. 1csomag = 42 db-os, kevés.
Nem mindig a legdrágább a legjobb.
nekünk nem vált be vékony és többször átázott már.
Nekünk a happy és a huggies nagyon bevált sokszor van akció múltkor 1et fizet 2őt kap volt és 3000ért kaptunk 200db-ot,sose volt baleset velük..
Sziasztok!
Vettem a Penny-be Baby Time pelust és nekünk az is bevált. És árbarát, nem olyan méregdrága, mint Pampers, Huggies és Libero társai.
Nekem a Tescos lila nagyon bevált.:))
Nem is értem,korábban miért nem ezt használtam.
Most nem tudtam kimenni a Tescoba,és Pamperst kaptam-de ha sok a pisi-bizony kifolyik.:((
sziasztok.
most láttam csak ezt a fórumot.
hát nekünk a libero a tuti.
próbáltuk a pampers-t és a huggies-t, de ezek nem olyan jók szerintem.
Múltkor a párom pampers girl pelust vett-nagyobbaknak-nadrágpelenka.Kicsi ponis:)
Hát,minden pisis lett.
Fogtam az ölembe a gyereket-pont kórházban voltunk,manduláját vették ki.
Szóval -bele az ölembe-telibe.Nézegettem-hát olyan keskeny-picike a kialakítása,hogy az én husi lánykámnak nagyon nem vált be:(
Viszont kibróbáltuk a lila Tesco-sat,és szuper.
Amúgy még a Libero vált be nekünk:)
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Melyik csillagjegyű férfi volt neked a legjobb szerető?
- Melyik a legjobb magyar film?
- Melyik a legjobb önbarnító?
- Melyik a Magyarországon kapható legjobb minőségű tetra jellegű pelenka?