Melyik a legjobb önbarnító? (tudásbázis)
szió!
Ezt tettem én is.Pipáltam filccel az alkotókat a flakonon...de aztán feladtam!:-)
Szerintem ne próbálj ki több félét.
Igen, én is azt gondolom. Bár próbáltam kiszűrni, hogy mégis konkrétan melyik anyagra, vagyis összehasonlítottam mindkét flakont, hogy mit tartalmaz, és hát elég nehéz kiszűrni, mert mindkettőnek millió alkotóeleme van, és hát közel azonos néven.
Még kacérkodom az új Loreallal, de néha azt érzem felesleges... Meg felesleges is rá kiadni pénzt, ha az ember egyszer használja, aztán a kukában landol...
tegnap kipróbálam a loreal önbarnítós testápolóját. korábban johnsons hasonló termékét használtam. hát, ég és föld! a loreal nem büdös (johnsons az), szépen, egyenletesen lehet kenni, és a testápoló hatása is nagyon jó.
nem foltosan barnít (persze ügyelni kell, hogy egyenletesen kenje az ember).
Szia!
Szerintem ne is próbálj ki többet,én is befejeztem a tesztelést 2nél.Biztos a barnaságot aktiváló anyagra vagyunk allergiásak.
Ezek szerint nagyon érzékeny a bőrünk.:-(
Marad a nap vagy néha a szoli.
hehe :)
az biztos, hogy hatásosabb rövid időn belül is :)
Én feladom!Kész!Vége!
Szombaton elmegyek szoliba.:-)
elkezdett fújni a szél,és én meg azt hittem hírtelen hogy hó esik :) közbe csak ezek a fehér szöszök,amik vmilyen fáról vannak :D
de egyébként tök úgy néz ki mintha tényleg hó esne :))
Szia!
Ez amit említettél W.....kos termék?Mert ha igen akkor pont erről olvastam most a neten.
Szia!
Én tavaly szedtem Beta-Bronze-t,amibe béta-karotin van,de nem szedtem mindenap,csak aznap amikor mentem napozni. Szóval én ezért nem barnultam gyorsabban. Még mindig megvan a tavalyi. Leírjam mik vannal benne? egyébként asszem 1500 Ft körül voolt
Szia!
Nem az önbarnító nélküli termékeit évek óta használom,és semmi bajom nem volt még tőlük.
A Garnier önbarnító testápolójától szintén kiütéses lettem,úgy mint korábban a Niveától.Azt hiszem ezennel befejezem a kísérletezést,mert a bőröm minden alkalommal tiltakozik...félreérthetetlenül.Marad a nap,persze ha lesz rá időm,szoliba nem fogok menni.
Szedett már valamelyikőtök béta karotint?Ami elősegíti a barnulást?Ha igen akkor mik a tapasztalatok?
Köszi! :-)
nem lettem foltika :) bár ha nem kenem be magam, foltokban kopok ezt megfigyeltem.
bebeszélem magamnak, hogy szép barna vagyok, csak a hülye mesterséges fény sárgásít :) (egyébként ez komoly, természetes fénynél barna a színem :))
Velheim!
Mi van veled???
Ezek szerint foltos lettél,hogy így eltűntél?:)
velheim!
Én holnap újból kezdem!:-))
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb önbarnitó krém amitöl nem leszek foltos?
- Hogyan lehet egyenletesen elkenni az önbarnítót?
- Tudnátok nekem ajánlani 1 jó önbarnitós testápolót?
- Garnier önbarnító tapasztalatok?
- Melyik az az önbarnító, ami nem hagy foltot és természetes színt ad?
- Hogyan használjam az önbarnító krémet, hogy a legjobb hatást érjem el?