Melyik a legjobb légzésfigyelő? (beszélgetés)
Angelcare.
Nekünk bevált.
15mp-ig, ha nem érzékel mozgást, riaszt.
Pár hetes volt a lányom, egymás után 2 éjszaka is riasztott. Ott aludtam abban a szobában még akkor.
És valóban: a gyerek a hangra riadt fel, és vett egy nagy levegőt. Ilyen pici korban, olyan mélyen alszanak, hogy a légzésük is leállhat..
Kérdés, hogy 15-20 vagy 30 másodperc után, vajon vett-e volna levegőt, ha nem riaszt a légzésfigyelő??
Mindenkinek ajánlom!
Jobb félni, mint megijedni!
Nekünk is...
De oda kell ám figyelni mert ha vastag(kókusz) matrac van,kis súlyú a baba(mi 2500 gr voltunk,nem koraszülötten) vagy oldalt fekszik és nem háton vagy hason akkor jelezhet ok nélkül is...
Nekünk is jelzett..volt h beletúrta magát a rácsvédőbe és lehet tényleg nem vett levegőt.
Én egy percét nem bánom h használjuk,még ha jelzett is..azt nem tudhatjuk h esetleg hiába mivel a sipoló hang sokszor arra is való h fentebb ébressze a babát,tehát ez már sokszor megtörténik mire odaérünk:))
Plussz fontos pl h hogy van elhelyezve az érzékelő lap,elég e 1 vagy 2 is kell.
Szóval ezeket ki kell tapasztalni..
Na a lényeg,nekünk babycontrol van,és én még most is használom(9,5 hó),nekem biztonságérzetet ad,mivel külön szobában alszunk.1 évesig fogom használni..
szia!
És melyik típus?Ha jól tudom, akkor több típusba létezik!
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Kell-e a légzésfigyelő?
- Ki hogyan élte meg a csecsemőkorszakot légzésfigyelő nélkül?
- Te melyik fajta légzésfigyelőt ajánlod? (Ami nem riaszt be tévesen és nem túl drága...)
- Kalandunk a légzésfigyelővel
- Angelcare légzésfigyelő, de melyiket érdemes venni? Tapasztalatok?