Mellfeszesítés hatékonyan (beszélgetés)
hát, műtét nélkül azért sosem lesz már olyan, mint bakfis korunkban :( :)
ha ez vigasztal, nekem sem olyan nagyon-nagyon feszes már. nem látszik a különbség, de én érzem. pedig csak 26 vagyok...
de a torna tényleg segít.
ja kérem egy úszó :))
Én futottam, versenyszerűen hosszútávot... pont a "növekedési szakaszban" és a nem épp atlétához való mellméret miatt hagytam abba. Persze a mai napig futkározom, de már nem napi 2-3szor 2órát
Mondjuk ahhoz képest annyira nem vagyok lestrapálva; nálam inkább a versenysúlyhoz képest 10kiló elvesztése és pár hónap szoptatás hagyott nyomot; nem lóg csak már nem olyan, mint bakfis koromban... híznom kéne, de nem megy :(
Azért bízom abban h kapok valami nagyon pozítív tippet, valami újat, mert tényleg csak egy kicsit ereszkedett meg, szóval ha fázom és összeugrik szinte nem is látszik. Gyakorlatokat csinálgattam, csak az a baj h nem rendszeresen.
CsilagTM neked volt látványos javulás, vagy még nem tartasz ott h szükséged van rá, csak karban tartod a cicidet?!
Szőlőmagolajat nem használt valaki?
valóban ezek a gyakorlatok jók... a krémek nem javítanak semmit, max lassítják a gravitáció és idő negatív hatásait a bőrre, szalagokra :S
Ha nem lóg csak kicsit "összement" akkor hízással is feszesítheted. De ha már megnyúltak a szalagok, azon sajnos se krém, se mozgás, se hízás nem segít; ott már csak a műtét lehet hatásos :(
híztam pár kilót és feszesebb lett :)))))
Inkább lógna lottyadtan de kisebb lenne a hátsóm:S
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjunk le hatékonyan? 1. Az étkezés
- Hogyan lehet hatékonyan penészmentesíteni?
- Először lesz mosogatógépem, segítenétek, hogyan használjam hatékonyan?
- Hogyan felejtsünk el valakit gyorsan, hatékonyan? :)
- Használt már valaki hatékony mellfeszesítő vagy mellnövelő krémet?
- Szobabicikli vagy Ellipszis tréner. Melyik hatékonyabb?