Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sziasztok!
Holnap kell befeküdnöm, ma meg megjött a vérzésem.
Felhívtam a kórházban dolgozó ismerőst és mondta, hogy attól még megcsinálják. Nagyon nehezen tudtak időpontot adni, mivel két hete is megvolt.
Szoritunk neked nagyon!Igaz ėn mėg elotte vok,gondolom. Szerdān megyek dokihoz!
Szia!
Jobbulást!!
Pihenj sokat!
Sziasztok!
Hpkati!
Mielőbbi gyors gyógyulást kívánok!!!
Szia!
Innentől kezdve minden nap egy kicsivel jobb lesz!!! Vigyázz magadra!!! Gyors gyógyulást kívánok!!! :)
Köszi Lányok a válaszokat! :)
Kedves Mindenkitől kérdezném, nincs valaki aki a ceglédi kórházban ismerős? A barátnőm keres orvost,valószínűleg rá is vár egy műtét de az orvosa már nem operál,idős.Természetesen olyat keres,akivel elégedettek vagytok:)Köszi!
Mondjuk én még csak 5 hetes vagyok,de nekem is szokott még fájni időnként,és igen,pont ahogy irod,konkrétan tudom,hogy az emésztéssel van összefüggésben:) SZtem varrat 2 hónap után már nem lehet,de nem vagyok szakember......
Én használtam egy darabig,nem tudom,attól-e,de nekem elég hamar begyógyult a seb.
Gyógyulj meg hamar és ami a legfontosabb: PIHENJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Puszi!
Szia ,még igen,nekem rögtön a köldököm alatt volt egy kicsit néha fájdalmas pont,kb 3 hónapos koromra elmúlt ,de viszont a vágásom felett ahol a méhem volt ,tovább volt érzékeny,meg okozhatja még a bélérzékenység is!
Jó reggelt!Meg szeretném kérdezni,hogy 2 hónap után,normális ha szokott fájni a hasam?Nem nagy fájdalom,de itt ott szur,nyilal...inkább a köldök körül,vagy fent a gyomorszájnál.Gondolom emésztéssel is összefüghet?Meg arra is gondolotam nem e lehet ott valami varrat,belül ami még érzékeny?Másnak is volt igy?Illetve reggel ébredéskor szinte fáj a varrat körül.Aztán elmúlik,mikor bejáratódott:-)
Hál istennek hogy jól vagy !Pihenj sokat,és gyógyúlj!vizszintes a vágásod?
Szúrd a combodba,sokkal könnyebb,szerintem.Nem jól lett beadva ,előfordul ez.Én nem csináltam vele semmit,de a birogatás,jegelés nem árt végül is.
Szia, borogassad, jegelni érdemes-e azt nem tudom ,nekem is volt a karomban utána két kissebb csomó, de elmúlt , aztán már a kórházban is a hasamba kaptam ,meg a többit is!Vigyázz magadra és gyógyulgass!
Dejóóóóóóóó, hogy túl vagy rajta!!! Mielőbbi gyógyulást, puszi!
Hoppá, még valami! Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Bioptron lámpa használatáról?
Köszi a tanácsokat!
Szép napot! :)
Szia. Jajj de jó hogy túl vagy rajta, mielőbbi felépülést kívánok, erőt és kitartást a felépüléshez.nagy ölelés.:)
Sziasztok!
Túl vagyok rajta. Voltak sajnos komplikációk, de nem ijesztgetek senkit. Most már jól vagyok
puszi mindenkinek
Szép jó reggelt lányok!
A vérhigító injekciótól becsomósodott az egyik vállam,jó nagy kemény csomó...
Mit tanácsoltok, mit tegyek? Jegeljem, masszírozzam? Bár az utóbbi elég fájdalmas.
Csak azt ne mondjátok, hogy a hasamat szúrjam, mert én még azt annyira óvomm, hogy szinte ránézni sem szabad :D :D :
Puszi és ölelés! :)
mondtam is a férjemnek, hogy nem veszhetek össze vele amíg a szuri el nem fogy :)))))
Én szúrtam magam a szülés után, a pajzsmirigy mutet utan is de akkor hasba.Most hasba nem lehetett,a kórházban a combot javasolták.Nem nagy dolog,kb 90 fokos szögben kell beszúrni,határozottan-:-) Nekem a férjem nem adta be,muszaly voltam(
Szia!
Anyu azt mondta, hogy majd ő beadja ha én nem merem. A férjemre inkább nem biznék ilyet :)
Sziasztok!
Petka!
Nincs esetleg családtag, aki tudna segíteni. Nekem a férjem fogja beadni, majd megmutatják a nővérek, hogy hogy kell csinálni.
Valahogy majd beadom magamnak. Muszáj lesz.
Szia. Akkor neked erős a fájdalomküszöböd.Mondjuk azt írják a csajok,hogy nem is olyan fájdalmas.
Hát igen az nekem is gondot okozott ,mert én nem tudom megszúrni magam ,szerencsére én olyan helyen dolgoztam ,és így mindennap besétáltam a nővérkékhez beadatni egy pár házzal odébb, de ha közelben van a háziorvos vagy esetleg szomszéd!
Szia Éva! Dr. Németh Zsolt műtött. Az ápolónők is nagyon rendesek voltak.
Biztatásként a műtét előtt állóknak: Engem június közepén műtöttek, augusztus elején felmentem (gyalogtúrával!) az Írottkőre Velemből és meg se kottyant. Pedig nem vagyok egy fitnesz csirke, igaz, puhány sem. Nem dicsekvésképpen írtam, hanem egy példának arra, hogy milyen hamar rendbe lehet jönni. Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Hp Kati tul lehet mar biztos !Gondoltam ra egesz nap!
Szia! Köszönöm a választ! A felkészitésen elfelejtették mondani, nekem viszont eszembe jutott, hogy a legutóbbi szobatársam attól félt, hogy hogyan fogja otthon beadni magának az injekciót. Egyébként is trombózisra hajlamos vagyok, szóval király! :(
További ajánlott fórumok: