Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sziasztok!
Hpkati!
Kitartás! Jó elsőnek lenni, legalább előbb túl leszel rajta
Erika nagyon megértelek, én is hasonlókat érzek, főleg ebben az új évben:( Vágyom a régi nyüzsgős, pörgős életemre, az új feladatokra,a gyerekek szeretetére,hiszen te is tudod hogy miről beszélek...
Viszont az okosabbik felem azt mondja belül, hogy most hallgatnom kell a doktorokra. Ha kívülről egyben-rendben vagyunk is, és belülről is feszít már a tettvágy, az még nem jelenti azt, hogy a szervezetünk helyreállt.
Pihenj most, próbálj lazítani és elengedni a lelkiismeret furdalást,mert nincs rá okod!
Puszillak és írok egy privit is!
nyuszi72!
köszönöm :)
Szia Gnéssz!
Hidd el nem fogod megbánni, hogy rászántad magadat a műtétre! Engem laparoszkóppal műtöttek, azért gyógyultam olyan gyorsan.
Szorítok Neked és gondolok Rád a jövő héten!
Kitartás addig is!!!
Szia Optimista100!
Örülök, hogy jól vagy és megkönnyebbültél, mert vére túl vagy a műtéten.
Gyors gyógyulást kívánok!!! :)
Szia!
HááááááT ez valami szuper! Most már szurkolok, hogy a 3mm-ből legalább 50cm legyen! Mert hát ezen a fórumon nem nagyon örülünk, ha valami növekszik, de a Tiednek igen! :)
Szép hónapokat!!!
Sziasztok!
era1974!
Legalább jól kipihened magad, az év többi részében dolgozhatsz még eleget.
Ha jól emlékszem bolti eladó vagy (én is), sok a pakolni, emelgetni való. Használd ki amit ki lehet.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, nincs miért!!!
Hpkati!
Én is gondolok rád,holnap délutántól :)
Sziasztok!
Zsu42!
Köszönöm, Baján műtenek
Nem jellemző hogy így jön ki a cysta, inkább Ő a vérzészavar oka. Természetesen, ha nem csillapodik a vérzése, menjen a nőgyógyászhoz!
Jobbulást kívánok neki
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?