Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Ma néhány percre 34 éves lettem ismét.Apa "véletlenül"fordítva rakta a gyertyákat a tortára,azt hiszem nem lennék semmivel sem boldogabb,ha nem 43,hanem 34 lennék.Múlnak az évek,ez az élet rendje.
Pihenjetek jól,puszi:Timi
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a kedves sorokat,annyira aranyosak vagytok.
Ismeretlenül is szeretlek Benneteket!!!!!!!!!!!!!!
Szia Szofi!
Üdv itthon, örülök, hogy jól érezted magad.
Én csak azt nem szeretem a nyaralásban, hogy mindig vége lesz:):)
Nagyon-nagyon kellene az a könyv cím!
Üdv: Jucika
Sziasztok Lányok!
Köszönöm szépen a sok-sok tortát, kávét, ajándékot,nagyon aranyosak vagytok.Meghatódtam,nem gondoltam,hogy a gép elé ülve ekkora öröm ér,igazán drágák vagytok,mindenkinek sok-sok puszi.
Szia Szofi!
Üdv újra köztünk. Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás.
Várjuk a könyv címét.
De az igazit, ami valóban rólunk szól Jucikánk írja!!!:)
Szia Eda!
Persze, hogy nem vigéckedek, odafigyelek magamra, nehezet nem emelek. Nem szeretnék még egyszer kés alá kerülni, elég volt a három műtét...
Timike!!!!!!
Isten éltessen még nagyon sokáig!!!!!
Puszi. Szilvi
Az konkrétan mit takar???
Üdv: Rezeda
Rezeda! Intenzív mozgásszervi rehab. a hivatalos szép neve.
Jucikának....: hűtőmaradék tejfölösen: hozzávalók: hagyma, kicsi valamilyen husika ami a hűtőben lapul, és minden zöldségféle, gomba, paprika, padlizsán, cukkini, tök maradékok.tejföl, vagy kefír, vagy tejszín épp ami van otthon.
Elkészítés: hagymát dinsztelni, husi bele, kicsit párolni, fűszerezni ami van otthon-nal én grill fűszerkeveréket raktam hozzá, só, bors. zöldségeket belerakni, később ha kell kis vízzel hígítani, tejföllel kicsit lisztes csak a sűrűsége miatt behabarni rízzsel vagy tésztával, vag y ami van otthon-nal tálalni. szuper finom:-)
Sziasztok Lányok !
Megjöttem, hiányoztatok ! Nagyon jó volt ez a pár napos kikapcsolódás. Nem volt időm mindig magammal foglalkozni, jó volt. Volt egy kis laza hegymászás, inkább csak domb, de aki az alföldön lakik, annak egy kis emelkedő is hegy !:) Egyáltalán nem huzódott a hasizmom, ott ahol korábban az ágyból való felkelés is edzésnek számitott. A hasam dagadtabb ugyan még estére, meg érzékeny, de azért érzékeny nekünk a vágás fölött, mert a belső vágás az kb. ott lehet nem ?
Találtam egy jó könyvet, rólunk szól, majd pontosan megkérdezem a cimét és majd leirom.
Timi ! Most volt a szülinapod ? Kétszer 22 ? :)
Boldog születésnapot kivánok !!! :):)
Mindenkinek szép napot !
Szia !
Milyen osztályon dolgozol? Mert ha jól vettem ki a beszélgetésből ápolónő vagy?
Szia Jucika!
Ezt most vegyem komolyan, vagy csak afféle csipkelődés?????????????????????????
Jucika!
Néhány hétig rossz, mert szerintem kell idő szervezetnek az átállásra. Én ezt írtam le Nektek régebben. Ugyan így voltam. De néhány hét után megszokja szervezet a más terhelést és jobb lesz.
Kitartást: Rezeda
Szia Szilvi!
Azért "ne nagyon vigéckedj" ahogy felénk mondják:)))) Igaz mindenki a magáét érzi tudja, de azért hogy úgy érzed bírod, vigyázz magadra. A teljes gyógyulás 1 év, de a kötőszövetek, szalagok gyógyulása is 3 hónap. Ne akarj később megint kés alá feküdni.
Üdv. Rezeda
Csatlakozom !
TIMIKE ! NAGYON BOLDOGOT NEKED ...így a 18 után:)))
Timike!
ISTEN ÉLTESSEN ERŐBEN, EGÉSZSÉGBEN!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!
Jól van, na, mondtam, hogy bocsika, soha többé nem fordul elő, megyek is csicsikálni, mert nem bírok magammal, és mindjárt leírom a rakott cukkini , a töltött cukkini,és a maradék rántott cukkini optimális felhasználásának a receptjét is!!!!!:):):):):):):)
Ezer puszika, holnap jövök.
Jó éjszakát mindenkinek!
Andi, fogadd együttérzésem. Vigyázz magadra!!!
Én nagyon szerencsés vagyok, 8 hét után mentem vissza dolgozni, de nagyon könnyen vettem az akadályokat.:)
Mindenkinek jó éjszakát,szép álmokat!
Puszi
Szia Andi! De jó már téged is olvasni!!!!
Hány órás a műszakod??? 12 órás, mint általában a nővéreké?
Sokat kellett emelgetned?
Szegénykém, még Te sem vagy igazán gyógyult, és temagadnak is beteg embereken kell segítened.És egész nap talpon lenni, nem csoda, ha kemény a pocid.
Puszillak, pihenj.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?