Megzavarodott menstruációs ciklus, menjek orvoshoz? (tudásbázis)
Nekem is azt írt fel,2x is,de be se szedtem.Nem ér semmit.
Tuti hogy azt fog kapni,nem viszik túlzásba az orvosok a vizsgálódást.
Ha van rendszer a rendszertelenségben, akkor szerintem nézesd meg a petefészkeid (ultrahang-nőgyógyásznál), mert az egyik lehet nem produkál érett petét vagy ilyesmi.
Elvileg ugye,hol az egyik hol a másik petefészkedben érik meg a tüsző. Esetedben olyan,mint ha az egyik lustálkodna.
Anno nekem is gyogyit írtak a ciklusom rendezésére,jól el is cseszte a hormonjaimat...
Próbáld ki amit hoovirág írt...abból bajod nem származhat!!!
Koszi szepen, a teat kiprobalom!
Fogamzasgatlot nem igazan szeretnek szedni.
Szerintem, még mielött orvoshoz mennél próbáld saját magad megismerni. Próbálj meg rájönni, hogy mi a rövid ciklus oka, van e peteérésed? Ehhez számomra a legalkalmasabb a hömérözés volt. Ajánlani tudom neked ezt az oldalt: [link]
De próbálkozhatsz ovulációs teszttel is, habár szerintem a hömérözés sokkal több információt elárul.
Ha nincs peteérésed, kipróbálhatod a cickafark teát, nekem személy szerint nagyon sokat használt, és a barátcserje tablettát is. Ezek mind gyönyörüen rendezik a ciklust.
Hidd el egy orvos sem tud neked azonnal indokot mondani, több vizsgálat, és utánjárás kellhet ott is. Szerintem minden nö azzal jár a legjobban, ha megismeri a saját testét.
Sziasztok,
szerintetetek menjek orvoshoz, azzal a problemaval, hogy ujabban a ciklusom a kovetkezo:
Egyik honapban rendesen, masik honaoban 2 hettel hamarabb jon meg. Es ez igy megy falvaltva.
Nagyon idegesito.
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 43 évesen már természetes ha megrövidülnek a menstruációs ciklusok?
- Aki a ciklus 20. napja körül esett teherbe, annak a következő menstruáció még megjött?
- Ki hány napos menstruációs ciklussal esett teherbe?
- Mikortól számoljam a menstruációs ciklusom első napját?
- Menjek orvoshoz, ha barnás folyásom van a menstruációt követően?